A napi horoszkóp szerint durván elszabadulhatnak az indulatok a barátok között. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Előfordulhat, hogy fel kell csapnod közvetítőnek két tábor között. A nagyobb problémát az jelenti: az egyik tábor nyitott lenne a kompromisszumra, a másik viszont nem hajlandó. Nem fogják megkönnyíteni a dolgodat, Kos!

Bika

Ma mindent személyes sértésnek vehetsz. Mások meggondolatlan cselekedetei és szavai rendesen betalálnak érzelmileg. Ha belátnád, hogy túl érzékeny vagy, ők pedig csak féltékenyek vagy figyelmetlenek, elkerülhetnéd konfliktust és a szenvedést is.

Ikrek

A mai napon nehéz jól kijönni másokkal, de szemmel láthatóan a többiek sem tudnak egymással jóban lenni. Bármennyire is üdítő lenne, ma ne próbálj meg békét teremteni, mert csak te lehetsz az, aki a rövidebbet húzza.

Rák

A barátok között feszültség keletkezhet, és most hajlamosak egymásnak esni vagy kisebb csoportokban háborúzni. Tedd meg, amit tudsz, de a legjobb lenne, ha nem foglalnál állást, ha téged nem érint közvetlenül a dolog.

Oroszlán

Készülj fel Oroszlán, mert valóságellenőrzés várható, és jobb, ha önszántadból nézel szembe az igazsággal. Lehet, hogy az álmaid irreálisak. Viszont valaki megpróbálhatja felrobbantani a buborékot, amiben élsz, ezért légy óvatos.

Szűz

Most a legszívesebben teljes gőzzel hajtanál előre a vágyaidért, ám egyes barátaid szerint lassítanod kellene. De ugyebár nem bírod, ha megmondják neked, mit csinálj, így ma könnyen összetűzésbe keveredhetsz velük.

Mérleg

Mindig a jó szándék vezérel téged Mérleg, ezért amikor látod, hogy valaki éppen gőzerővel hajt a szakadék felé, megpróbálod megállítani. Na igen ám, de az illető nem kér a segítségből, és minél jobban erőlködsz, annál jobban ellenáll, mígnem csúnyán összekaptok.

Skorpió

Úgy vagy vele, tudod, mit akarsz és biztos vagy a dolgodban, csak egy kis támogatást kérsz hozzá. Ám a legjobb barátnőd valamiért nem vevő erő, és csúnyán be is szólhat. Neked sem kell több ahhoz, hogy felszívd magad és jól összevesszetek.

Nyilas

Egy utazás jár ma a fejedben, valamilyen távoli helyre. Talán meg kellene tervezned Nyilas, nem gondolod? Meglehet, magad sem tudod miért, de boldogan várod a jövőt. Valószínűleg azért is, mert érzed, hogy hamarosan megvalósulnak a hosszú távú céljaid.

Bak

Most az énkép  nehéz kérdés lehet számodra. Talán hamis képet festettél magadról az utóbbi időben. Amikor tükörbe nézel, azt tapasztalhatod, hogy az a személy, akit látsz, egészen más, mint az, akit mások látnak. Ez a konfliktus kényelmetlen helyzetbe hozhat.

Vízöntő

A valóság ijesztő dolog, és a legkevésbé sincs kedved szembenézni a gondjaiddal. Inkább engeded, hogy beszippantson a Netflix vagy egy jó könyv. Azért nem árt, ha tudod: most az idő nem oldja meg a problémáidat, és előbb-utóbb tenned kell valamit.

Halak

Egyre határozottabb vagy, Halak. Átveszed a helyzetek irányítását, és nem engeded, hogy mások irányítsanak téged, sőt: nem is vagy hajlandó sodródni az árral. Viszont nem mindenki fogja ezt díjazni, ám nem szabad törődnöd az irigységükkel, féltékenységükkel.