A napi horoszkóp szerint rámosolyog a szerencse a zodiákus tagjaira. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Hirtelen jobbra fordulnak a dolgok a párkapcsolatodban, amikor egy különleges beszélgetés zajlik közted és Mr. Big között. Ez olyan témát foglalhat magában, mint a házasság vagy a családalapítás. Méghozzá minél előbb.

Bika

A melóhelyeden vagy egy baráti összejövetelen megismerkedhetsz egy pasival, aki azonnal felkelti az érdeklődésedet. Lehet, hogy eleinte csak barátok lesztek, és a későbbiek folyamán alakul ki több köztetek.

Ikrek

Egész nap pörögni fogsz ezerrel, Ikrek. Sok időt tölthetsz telefonálással, esetleg valamilyen buli megszervezésével. Valószínűleg ma számos feladatot kell végrehajtanod, és nem várt akadályokba ütközhetsz.

Rák

Szokatlan álmokat, látomásokat és hangjelenségeket tapasztalsz ma. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonnál le, zárj ki mindent, amivel logikusan megmagyarázhatnád az élményeidet. Nem vagy őrült, lehet csak beindultak a pszichés képességeid.

Oroszlán

Nagyon nem vagy hétköznapi Oroszlán, de ma még saját magadat is felülmúlhatod. Ennek középpontjában egy spirituális élmény állhat. Gondolj magadra úgy, mint egy hernyóra, amiből pillangó lesz! Az átmenet furcsa lehet, de a pillangó sokkal szebb, mint a hernyó!

Szűz

Ez egy szerencsés nap lehet, ami a pénzügyeket illeti. Talán váratlanul megérkezik egy összeg, amire számítottál, vagy már lemondtál róla, de még az is lehet: valamilyen nyereményre teszel szert.

Mérleg

Fantasztikus híreket kaphatsz ma, Mérleg. Ez magában foglalhat valamit, ami közel áll a szívedhez. Amint lehet, el akarod mondani másoknak. Mielőtt megtennéd, győződj meg a tényekről.

Skorpió

A figyelem középpontjába kerülhetsz a mai napon, és ennek köze lehet egy előléptetésnek, megbízásnak, esetleg nyilvános elismerésnek. Sokan csodálnak majd téged, de rengeteg irigyed  is lesz!

Nyilas

Ma rád mosolyog a szerencse Nyilas, pláne akkor, ha szeretnél valami újba belevágni. Váratlanul megnyílhat előtted egy ajtó a sors jóvoltából, és valóra válthatod a vágyadat, esetleg egy ismerősöd lehet a segítségedre.

Bak

Talán kísért az álmod, Bak? Érdemes lenne alaposabban kielemezned, mert fontos üzenete lehet. Ha nem megy a Google segítségével, akkor fordulj szakértőhöz, de legalábbis olyanhoz, aki jártas az álomfejtésben.

Vízöntő

Egy mai társasági esemény, esetleg baráti összejövetel érdekes, új emberekkel hozhat kapcsolatba. Izgalmas beszélgetésekre kerülhet sor az este folyamán. Csak légy óvatos, mert ha a pasiddal mész, féltékeny lehet másokra!

Halak

Minden jól alakul ma az életedben, Halak - szerelem, pénz és karrier. Ennek ellenére nem vagy elégedett, és más célokat keresel. Talán a spiritualitás területén próbálod megtalálni azt, ami igazán boldoggá tehet.