A napi horoszkóp szerint szeptember első napja meglepő fordulatokat tartogat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A mai napon különösen fontos az apró betűs rész elolvasása, mielőtt bármit is aláírnál. Lehet, hogy kicsit ködös az elméd. Bármi, amit ma el kell intézned, a szokásosnál kicsit nagyobb koncentrációt igényelhet. 

Bika

Nagyon figyelj oda arra, mit csinálsz. A kommunikáció legyen világos, nyílt és őszinte, hogy pontosan azt érd el, amire szükséged van. Viszont este meghitt és szeretetteljes beszélgetésre kerülhet sor közted és egy közeli barátod vagy szeretőd között. 

Ikrek

Fizikailag, Ikrek, erősnek és energikusnak érzed magad. Ez egy jó nap arra, hogy tágítsd a látókörödet. Néhány beszélgetés a barátokkal vagy a kollégákkal meglepő információkat hozhat, csak tudj velük mihez kezdeni.  

Rák

A találékonyságod és a gyakorlatiasságod sikerhez vezet. Valami megvalósulhat, ami sokat jelentett neked, Rák, és különösen elégedettnek, sőt, talán egy kicsit izgatottnak is kell érezned magad.  

Oroszlán

A különleges képességeid folyamatosan bővülnek, Oroszlán, és anélkül is pontosan tudod, mit éreznek a barátaid, hogy bármit is mondanának. Ne lepődj meg, ha valaki elfojtott haragot rejteget előled!  

Szűz

Talán rengeteg erőfeszítést tettél azért, hogy lenyűgözz bizonyos embereket a melóhelyeden, vagy egy pasit szeretnél az ujjad köre csavarni? A jó hír a következő: az erőfeszítéseid nem voltak hiábavalóak, és ma végre sikert érthetsz el.  

Mérleg

Időnként tanácstalannak érezheted magad, mivel úgy tűnik, minden egyszerre történik, Mérleg. Most főleg csak annyit tehetsz, hogy sodródsz az árral. A barátsággal és a szerelemmel kapcsolatos ügyek is gyorsan változnak, többnyire jó irányba.  

Skorpió

Nagyon pozitív vagy, de nem is csoda, hiszen a te oldaladon áll a szerencse. A karrierben és a pénzügyekben is kedvező fordulatokra számíthatsz. Közben pedig bevonzol pár új barátot, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. 

Nyilas

A szokottnál is intuitívabb és érzékenyebb vagy. Ne lepődj meg, ha tudsz olvasni mások gondolataiban! Ráadásul ma jóval többen keresik a társaságodat, szóval az se lepjen meg, hogy rengetegen akarnak beszélni veled.  

Bak

Fontolóra veszed, hogy vállalkozásba kezdj, esetleg néhány barátoddal együtt. Ez jó ötlet, de meglehet, az egyikük eltitkol valamit előled, és ez feldühíthet téged. Az őszinte kommunikáció elengedhetetlen ahhoz, hogy egy új vállalkozásban sikeresek lehessetek. 

Vízöntő

Valószínűleg most mindenki követeléseket támaszt veled szemben. A karriered sikerét ellensúlyozhatja egy félreértés miatti veszekedés a pasiddal. Jó ötlet lenne, ha civakodás helyett inkább ünnepelnétek. 

Halak

Végre eljuthatsz arra a pontra, hogy rendben van, ha megszakítod a barátságot egy exeddel a Facebookon. Amennyiben telefonhívást vagy SMS-t kapsz egy extől, most sokkal könnyebb törölnöd, és figyelmen kívül hagyni az erőfeszítéseit.