A napi horoszkóp szerint elérik a zodiákus tagjait a friss kozmikus energiák, és ettől egészen felpörögnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ez a nap tökéletes ahhoz, hogy délután beülj a csajokkal koktélozni, vagy romantikusan megvacsorázzatok a pasiddal, miközben a napotokról meg a jövőről témázgattok. Izgalmas és lélekemelő beszélgetésekben lesz ma részed.

Bika

Legyen egy fontossági sorrended a mai napra, és akkor tutira végzel mindennel. Fontos lenne, hogy ma lezárj, elintézz bizonyos dolgokat, mert ha nem teszed, rövid időn belül kellemetlen szituban találhatod magad.

Ikrek

Ma az univerzum megmutatja, milyen nagylelkűek tudnak lenni az emberek. A környezeted most lépten-nyomon kedves és figyelmes veled, sőt: valaki megvalósítja egy titkos kívánságodat is, pedig még csak nem is utaltál rá mostanában, hogy mire vágysz.

Rák

Nehezen szabadulsz egy-két régi szokásodtól, amik kifejezetten stresszt vagy galibát okozhatnak. Pont ma, amikor felmerül a munkahely- vagy karrierváltás lehetősége, amiről nyugodt körülmények között kellene elmélkedned.

Oroszlán

Ma sokat köszönhetsz a barátaidnak, kedves Oroszlán. Rengeteg segítséget és támogatást kapsz tőlük, de még az is lehet, hogy átlendítenek egy olyan dolgon, amivel kapcsolatban azt érzed: egyedül nem lennél rá képes.

Szűz

Sokkal tisztábban látod a helyzetedet az elmúlt időszakhoz képest. Hirtelen teljesen tudatában vagy azoknak a kapcsolatoknak, amiket meg kellene szakítanod, mert rossz hatással vannak rád. Azt is látod, mi mindenen kellene még változtatnod egy egészségesebb, boldogabb életért.

Mérleg

A mai napon végre magad mögött hagyod a múltat. Kész vagy lezárni, és innentől kezdve csak előre nézni. Ne csodálkozz azon Mérleg, hogy ez hatalmas örömmel tölt el, sőt: energiával és derűlátással a jövőre nézve.

Skorpió

Szerelmi életed új irányt vesz, Skorpió. Egy titkos csodáló végre megtalálhatja a bátorságát, hogy a legmeglepőbb módon kimutassa az irántad való érzéseit. A párban élők pasiját elkapja az őszinteségi roham, és ez sokkoló végkifejletet eredményezhet.

Nyilas

Minden jól alakul körülötted, és talán emiatt van az, hogy inkább az üzletre, de legalábbis a pénzszerzésre fókuszálsz, mivel most könnyen hozzájuthatsz egy kis plusz bevételhez. Azért légy óvatos, mert a szerelmed elhanyagolva érezheti magát.

Bak

Egész nap a pasid jár a fejedben, és a legszívesebben meg is rövidítenéd a napot, csakhogy vele lehess. Ám akkor magaddal szúrnál ki. Végezd el a feladataidat, lásd el a kötelezettségeidet, majd este romantikáztok.

Vízöntő

Mindig jó ötlet tartani a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akikkel korábban együtt dolgoztál. Érdemes lehet ráírni egy volt kollégádra, vagy visszaírni neki, ha ő keresett meg, mert érdekes dolgokat oszthat meg veled!

Halak

A szokásosnál nyitottabb vagy, és szívesen belemerülsz különböző eszmecserékbe vagy építő vitákba. Élvezed, hogy sokszor megdöbbented a környezetedet, és olyan dolgokat mondasz, amibe nem tudnak belekötni, csak csendesen elismerni a tudásodat.