A napi horoszkóp szerint kulcsfontosságú, hogy a zodiákus tagjai ma őszinték legyenek önmagukkal. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Van valami a levegőben, ami arra ösztönöz, hogy szórakozz és olyan dolgokat csinálj, amiket eddig sosem. Tudod mit, Kos? Ne állj ellen a késztetésnek! Inkább hívd össze a csajokat és éld ki a vágyaidat, csak arra ügyelj: ne vállalj nagy kockázatot!

Bika

Valamiért teljesen rá vagy görcsölve arra, hogy a maximumot nyújtsd a pasidnak és mintabarátnő legyél. De kérte ezt tőled? Ne nehezítsd meg feleslegesen az életedet, főleg, ha csak azért teszed, nehogy elhagyjon téged, mert nem vagy tökéletes.

Ikrek

Talán jó ideje érzékeled, tapasztalod a mérgező kapcsolat jeleit, mégsem teszel semmit. Pedig pont itt van az ideje annak Ikrek, hogy őszinte legyél magaddal. Ne érd be kevesebbel, mint az igazi, márpedig a Nagy Ő tutira nem okoz olyan fájdalmat, amit rendszeresen átélsz.

Rák

Nem alakul jól az anyagi helyzeted, Rák. Beszélj össze egy barátoddal vagy még inkább szakértővel, hogyan javíthatnál a pénzügyeiden, különben megint legatyásodsz hónap vége előtt, vagy nem fogsz tudni megszabadulni az adósságodtól.

Oroszlán

Olyan dolgok kerülnek ma felszínre, amiket talán eddig elnyomtál, és nem voltál hajlandó szembenézni velük. Most már nem hagyhatod figyelmen kívül ezeket az érzéseket, problémákat.

Szűz

Fogadd el, nem tudsz bizonyos dolgokon változtatni, ebből kifolyólag pedig el kellene már engedned a múltat. Tökéletes nap lenne ez a mai egy új kezdethez, de ahhoz arra lenne szükség, hogy előre nézz.

Mérleg

Még mindig félig a múltban élsz, és addig nem fogsz tudni előrelépni, amíg nem vagy hajlandó magad mögött hagyni. Támaszkodj ma a BFF-edre, aki segít megtalálni a fényt az alagút végén. A segítségével új életet kezdhetsz.

Skorpió

Végre kezdenek úgy alakulni a dolgok a karrieredben, hogy azt mondhasd: elégedett vagy. Csak így tovább, és hamarosan megvalósulhat minden vágyad. Nemcsak sikeres leszel, de a fizetéseddel is maximálisan elégedett lehetsz.

Nyilas

Vigyázz Nyilas, mert ma hajlamos lehetsz mindent túlgondolni. Ennek eredményeként nemcsak magadat kergetheted az őrületbe, hanem másokat is. Tereld el inkább a figyelmedet, vagy oszd meg az aggodalmaidat olyannal, aki segíthet neked tisztán látni.

Bak

Szeretsz nagylelkű lenni másokkal, és megosztani azt, amid van. Ez nagyon rendes tőled, de azért ügyelj arra, hogy kinek és mit adsz. Ma könnyen félrevezethetnek, és kihasználhatnak téged.

Vízöntő

Óriási dolog történhet ma: rátalálhatsz a lelki társadra a melóhelyeden vagy legalábbis munka közben. Amennyiben pedig úgy érzed, már megtaláltad, kölcsönösen egymás segítségére lesztek a szerelmeddel.

Halak

A mai nap különleges lesz számodra, kedves Halak. Végre készen állsz elengedni a félelmeidet, és mindazt, ami nem szolgál. Amint elkezded, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel.