A napi horoszkóp szerint ez a meglepetések napja lesz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Légy óvatos, ha nyomozósdit akarsz játszani a kapcsolatodban. Előfordulhat, hogy találsz valamit, és nem biztos, hogy a kedvedre lesz. Ha mindenáron meg akarod tudni az igazságot, a legjobb lenne, ha kérdeznél.  

Bika

Jól indul a napod, és kifejezetten pozitívan látod az életedet, a jövődet. Ám makacs erők dolgoznak azon, hogy egy sötétebb irányba tereljenek. Ne hagyd, hogy sikerrel járjanak!  

Ikrek

Az elméd ma különösen éles, kedves Ikrek, így legalább féken tarthatod a vad képzeletedet. Lehet, valaki nemrég lépett az életedbe, és most itt az ideje, hogy komolyabban foglalkozz ezzel a személlyel. Bölcs dolog lépésről lépésre haladni. 

Rák

Új karrierlehetőségek jelennek meg a színen, amik felébresztik az ambícióidat. Előfordulhat, hogy olyan szokatlan előrelépési lehetőségekkel találkozhatsz, amikre korábban nem gondoltál. 

Oroszlán

Ma meglátogathat egy régi barátod, akit talán rég nem láttál. Ez meglepetésként érhet, de valószínűleg örülni fogsz annak, hogy láthatod, és mindennek a tetejében nagy hatással lesz az életedre. 

Szűz

Erőteljes kreatív energia keríthet ma hatalmába, Szűz. Késztetést érezhetsz egy projekt befejezésére vagy épp elkezdésére. Az egyetlen hátránya az lehet: a pasid nem érti, miért akarsz dolgozni ahelyett, hogy vele lennél.

Mérleg

Egy barátod váratlan meghívása egy rövid utazásra sarkallhat, esetleg meglátogathatod ezt a személyt. A barátokkal folytatott beszélgetések tanulságosnak bizonyulnak. Egy részed ma örökre változhat.

Skorpió

Ma hosszú utazást tervezhetsz egy olyan helyre, ahol még soha nem jártál, valószínűleg Mr. Big vagy egy közeli barátod társaságában. Ez az utazás mindent meg fog változtatni köztetek.  

Nyilas

Egy régóta nem látott barát váratlan látogatása rég elfeledett emlékeket idézhet fel. Rejtett pszichológiai és érzelmi problémákkal szembesülhetsz. Bár csábító lehet, ne próbáld újra elnyomni őket.  

Bak

Ma megtapasztalhatod a szerelem első látásra élményét. Talán összehoz a sors egy különleges idegennel, vagy egy régi barátoddal, akit hirtelen új megvilágításban látsz. Valami csodálatos dolgot is megtudhatsz, amit korábban nem tudtál a jelenlegi szerelmedről. 

Vízöntő

Az izgalmas új fejlemények jókedvre derítenek. Talán hirtelen megleled az általad keresett megoldást a gondjaidra, vagy egy lelkes potenciális pasi jelenik meg a színen.  Ma igazán kellemes napra számíthatsz.

Halak

Felébredhet az utazás iránti vágyad, és eljátszhatsz a gondolattal, hogy távoli helyekre látogass el, esetleg a szerelmed társaságában. Ha komolyan gondolod, kezdj el felkészülni!