A napi horoszkóp szerint változóban vannak a szerelmi és baráti kapcsolatok. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Valószínűleg egy félreértés miatt - tudod, Merkúr retrográd  van -, de a legjobb barátnőd csúnyán beszólhat neked. Igaz, az sem kizárt, hogy a véleménye őszinte, ám azért ilyen nyers, mert nehéz időszakon megy keresztül. Beszéljétek meg, ha már lehiggadt!

Bika

Ne feltételezd, hogy akit szeretnél meghódítani, tökéletesen érti a helyzetet, a jeleidet vagy éppen az üzeneteidet. Ilyenkor semmi sem egyértelmű, amíg ki nem mondják. Ezt nem ártana a párban élőknek is figyelembe venniük.

Ikrek

Ma valaki durván beléd köthet. Ez lehet egy pasi, aki félreértette a jeleidet, és azt hitte, akarsz tőle valamit, vagy akár barát, mert úgy érzi, rossz tanácsod adtál neki. A legjobb, amit tehetsz, ha nyugodtan kezeled a szitut, és megmagyarázod.

Rák

Valami szokatlan dolog csalhat mosolyt ma az arcodra, kedves Rák. Keresd a szépséget a legegyszerűbb dolgokban. Ha nem látod, dolgozz a hozzáállásodon. Valószínűleg a belső állapotod az, amin javítani kell, nem a körülötted lévő világ.

Oroszlán

Ideje tenni is azokért a dolgokért, amiket szeretnél megvalósítani. Egy dolog nagyszerű víziókról és álmokról beszélni, de a lényeg az, hogy ezek megvalósuljanak, nem igaz?

Szűz

Ne feledd, hogy a kevesebb néha több, Szűz. Ha egyes barátaid nem akarnak már veled lógni, vagy nem szeretnének követni az új úton, amit választottál, engedd el, és ne sajnáld őket. Akik maradnak, azok tutira az igaz barátaid.

Mérleg

Kissé visszafogottnak érezheted magad, ha szerelemről van szó, Mérleg. Ezzel rendesen megleped azt, akivel ismerkedsz vagy akár a pasidat. Ne érezd úgy, hogy ez rossz dolog. Valószínűleg jobb, ha lassítasz egy kicsit.

Skorpió

Érdemes megfontolni, hogy komolyra fordítod a kapcsolatodat. Valószínűleg eddig nem merted, pedig a lelked mélyén vágysz rá. Most itt a lehetőség, hogy beavasd az érzelmi életedbe a szerelmedet, és megoszd vele a vágyaidat.

Nyilas

Lassan felfoghatatlanul sok programod van az előtted álló napokra, Nyilas. Győződj meg arról, hogy magadra is jut időd, akármennyire is élvezed a pezsgést.  Ha pedig van olyan, akivel nem szívesen ütközöl, hát mondd le a találkozót, és ne erőltess olyat, amit nem akarsz.

Bak

Csak azért, mert ma nagyon nagylelkűnek érzed magad, még nem jelenti azt, hogy ajándékot kell venned mindenkinek, akit ismersz, Bak. Viszont van itt valami, ami fontos lenne: kimutatni a szeretetedet és ragaszkodásodat a pasidnak.

Vízöntő

Megzavarhat a szíved, Vízöntő. Rendkívül frusztráló lehet, ha nem tudod kordában tartani az érzelmeidet. Ez a belső konfliktus azt jelzi, hogy van mit tanulni. Talán a szíved tud valamit, amit az elméd még nem vett észre.

Halak

Ma különösen felerősödnek a megérzéseid, sőt, talán a látnoki képességeid is, mert szinte olvasol mások elméjében, de még olyan dolgokat is láthatsz, érzékelhetsz, amiket a környezeted nem. Nyugi, nem őrültél meg! Előbújt belőled a látnok vagy nagyon fáradt vagy!