A napi horoszkóp szerint kommunikációs zavarra lehet számítani, miközben egyesekre rátör a romantika vagy éppen a menekülés iránti vágy. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ma idegileg kikészülhetsz attól, hogy nehezen érsz el másokat. Nem veszik fel a telefont vagy nem mennek át az üzenetek. A legjobb, ha elengeded a dolgot, és nem erőltetsz semmit. Végül úgyis sikerülni fog elérni azokat, akiket szeretnél!

Bika

Eléggé feszült otthon a hangulat, ezért inkább úgy döntesz, hogy beleveted magadat a munkába, és minden létező módon elkerülöd a konfliktust. Így még legalább valamilyen előrelépés is befigyelhet a melóhelyeden!

Ikrek

Ne kapd fel a vizet, ha ma semmi sem akar működni a környezetedben. Könnyen lehet, hogy a laptop, a telefon, az üzenetküldő rendszerek nem akarnak engedelmeskedni neked. Mérgelődés helyett inkább hagyd meg holnapra az elintézendő feladatokat!

Rák

Nagyon erős benned a vágy a romantika iránt, akár szingli, akár párban élő vagy. Még kísértésbe is eshetsz, és bármit megtennél azért, hogy megkapd azt, amire vágysz. De légy óvatos, mert nem alkalmas ez a nap a hódításhoz. Légy türelemmel!

Oroszlán

Olyan felkavaró híreket kaphatsz pénzügyek tekintetében, amitől padlót fogsz, kedves Oroszlán. Ne ess pánikba, elsőre rosszabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Fontos, hogy mielőbb cselekedj, és ha kell: kérj segítséget!

Szűz

Valaki, aki fontos neked, nehéz időszakon megy keresztül, Szűz. Te pedig hihetetlenül érzékeny vagy, és mindent érzel vele kapcsolatban. Éppen ezért fontos, hogy ne sértődj meg azon, amit ma mond, mert nem gondolja komolyan, csak a rossz érzések dolgoznak benne.

Mérleg

Egy váratlan találkozás az egyik barátoddal heves nyugtalanságot vált ki belőled. A megnövekedett pszichés képességeid miatt olyan dolgokat is megtudhatsz róla, amiket nem mond ki. Talán azt sem árulja el, de nagy szüksége lehet a segítségre.

Skorpió

Váratlanul rád tör a függetlenedési vágy, emiatt hirtelen felindulásból felmondhatsz a melóhelyeden vagy szakíthatsz a pasiddal. Légy óvatos, mert könnyen megbánthatod a mai döntéseidet. Csak adj magadnak egy kis időt, amíg átgondolod a dolgokat!

Nyilas

Egy szeretetteljes levél, telefonhívás vagy e-mail érkezhet ma valakitől, aki távol él. El is gondolkodsz azon, hogy felkeresed az illetőt. Ez jó ötlet lehet, de ne ígérj semmit. Várj néhány napot, és vizsgáld meg a lehetőségeidet!

Bak

Valaki megkereshet téged, és felajánlhat egy lehetőséget a bevételeid növelésére, ami túl szépnek tűnhet ahhoz, hogy igaz legyen. Nézz utána a tényeknek, mielőtt bármibe is belemennél. Lehet, nem minden az, aminek látszik!

Vízöntő

Ma találkozhatsz valakivel, aki romantikus érzéseket ébreszt benned. Ez kellemes lehet, és nincs okod arra, hogy ne élvezd a társaságát, de légy óvatos, mielőtt bármit is tennél. Ismerd meg jobban ezt a személyt, mielőtt bármiféle kapcsolat mellett döntenél.

Halak

A ma felmerülő bosszantó helyzetek miatt stresszesnek érezheted magad, Halak. Hirtelen rád törhet a menekülési vágy. Csak egy valamire ügyelj: ne túlzásba vitt nasizással vagy koktélozással old a frusztrációt.