A zodiákus tagjai tisztában vannak azzal, hogy változtatniuk kell ahhoz, ha plusz bevételhez szeretnének jutni, de ezenfelül lássuk, mit jósol nekik az augusztusi pénzhoroszkóp: görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is!

Kos

Általános anyagi problémák ütik fel a fejüket, amelyek a családodat, esetleg a pasidat is érinti. Augusztusban igencsak össze kell húznotok a nadrágszíjat. Persze nem kell kétségbeesni, azért jut majd az élményekre, de kétszer is meg kell gondolnotok, mire költötök. Ez a helyzet arra sarkall, hogy tudatosabban állj a pénzügyeidhez, ami a következő hónapokban meg fogja hálálni magát!

Bika

Augusztusban  sokat töprengsz azon, hogyan juthatnál passzív jövedelemhez vagy mondjuk ki: miként gazdagodhatnál meg. Ezért tudatosan kezdesz foglalkozni a pénzügyeiddel, átalakítod a vállalkozásodat, és a karriereddel kapcsolatban is elgondolkodsz, megéri-e a jelenlegi munkahelyeden maradnod. Egyelőre még semmit sem akarsz felrúgni, de kész vagy árat emelni, avagy fizetésemelést kérni, esetleg a szolgáltatásaidat szélesíteni annak érdekében, hogy extra jövedelemhez juss.

Ikrek

Nagyon bölcsen több vasat tartasz a tűzben, hogy mindig legyen egy-két aktív pénzforrásod. Augusztusban sok múlik rajtad, mivel összehozhatsz egy előnyös üzletet, belekezdhetsz egy közös vállalkozásba vagy fizetésemelést kérhetsz. Minden a megfelelő kommunikáción múlik. Lassan, de biztosan alakítod a jövődet, ami egyre kecsegtetőbbnek tűnik, a hónap előrehaladtával.

Rák

Járj nyitott füllel a világban, mert most a környezeted révén egy bombasztikus információhoz juthatsz, vagy olyan zseniális ötlet pattanhat ki a fejedből, amellyel rövid időn belül megtollasodhatsz. Több lehetőséget is kínál neked a sors, hogy a kezedbe vedd az anyagi helyzetedet, és kedved szerint alakítsd. Akár támogatókat is küldhetnek neked a csillagok, akik szabályosan kézen fogva vezetnek majd a gazdagság felé vezető úton.

Oroszlán

Azt üzenik a csillagok: „Csináld, amit szeretsz, és a pénz követni fog!” Természetesen ne add fel csakúgy a jelenlegi munkádat anélkül, mielőtt lenne egy másik biztos hely, de ajánlott lenne lépéseket tenned azért, hogy olyannal foglalkozz, amit szívesen csinálsz. Egyesek a hobbijukkal, művészi tevékenységükkel kereshetnek pénzt - talán mert felfedezik őket -, és akár főállás lehet a szenvedélyükből.

Szűz

Bölcsen teszed, ha a hónapban felkeresel egy pénzügyi tanácsadót, ha nem szeretnél teljesen leégni vagy akár mínuszos lenni. Vissza kellene fogni a kiadásaidat, és megoldást találni az anyagi problémáidra. Viszont felmerül egy remek befektetési lehetőség is, amit célszerű lehet meglovagolnod. Most csekély az esélye annak, hogy egyedül orvosolod a gondjaidat, ezért kérj segítséget!

Mérleg

Itt az ideje fizetésemelést kérni vagy vállalkozóként megemelni az áraidat! Légy bátor, és nem bánod meg! Minden esélyed megvan arra, hogy plusz jövedelemhez juss. Sőt, akár másodállás, vagy egy előnyös üzletkötésnek is köszönheted azt, hogy egy jelentősebb összeg üti a markodat. A következő hetekben több lehetőséged is adódik a könnyű pénzszerzésre.

Skorpió

Régóta vársz a fizetésemelésre, a bónuszra, egy sikeres eladásra vagy arra, hogy visszakapd a kölcsönadott pénzt? Bármelyikről is legyen szó, a hónapban végre pénz áll a házhoz! Viszont a történet nem ilyen egyszerű, mert hajlamos lehetsz villámgyorsan el is szórni a plusz bevételt, ami nagy hiba lenne. Tudd le az adósságaidat, vagy legalábbis tedd félre a nagyját, mert hamarosan szükséged lehet rá.

Nyilas

Ebben a hónapban megnövekedhetnek a bevételekkel együtt és a kiadások is. Érzed, hogy most nehezebben tudod megfogni a pénzt, kérdés, miért van ez így. Ha nem szeretnél augusztus végére vagy akár őszre legatyásodni, akkor érdemes lenne változtatni a pénzköltési szokásaidon. Nem ártana tanácsot kérned olyanoktól, akik jártasak a témában vagy akik nálad előnyösebb helyzetben vannak, és adhatnának pár tippet arra vonatkozóan, miként juthatnál több lóvéhoz.

Bak

Augusztusban kellemes meglepetésekben lehet részed! Fizetésemelésre, öröklésre, nyeremény általi vagy ingatlaneladásból származó, jelentős összeghez juthatsz. Kétségkívül örülsz neki, de az utóbbi időben annyit dolgoztál, és emiatt annyira ki vagy merülve, hogy nehezedre esik élvezni a jó szerencsédet. Talán épp most kellene beiktatnod egy kis nyaralást! Miután kipihented magad, megtervezheted, mihez is kezdj az extra jövedelmeddel, és miként sokszorozd meg.

Vízöntő

Karrierváltás, elbocsátás, költözés. Olyan helyzetek várnak rád, amelyek váratlanul megterhelhetik a bankszámládat, de amint stabilizálódik a helyzeted, ismét növekedni kezdenek a bevételeid. Fontos, hogy végig koncentrált legyél, és ne veszítsd el a fejedet, mikor megérkeznek a bukkanók. Szerencsére lesznek melletted segítő szándékú emberek, akik kölcsönadnak, vagy bölcs tanácsokkal látnak el, amíg nem kerülsz ismét előnyösebb helyzetbe.

Halak

Ingatlanvásárláson gondolkodsz? Vagy saját üzletbe vágnál? Augusztusban semmi sem lehetetlen számodra. A kemény munkád meghozza gyümölcsét, és végre élvezheted a pénzedet. A befektetéseid megtérülnek, megemelhetik a fizetésedet vagy a meglévő üzleted kezdi termelni a profitot. Nagyon szerencsésnek érezheted magadat a hónapban, hiszen bőven lesz mit a tejbe aprítani, és egy kis segítséggel azt is elérheted, hogy még több bevételre tegyél szert.