A gazdagságot, bőséget ígérő Jupiter július 28-ig a Halakban trónol, addig pedig ontja magából a pénzszerzési lehetőségeket. Július 1-én a Mars a Bikába lép, ami meghozza az erőt és a motivációt ahhoz, hogy javíts az anyagi helyzeten. A július 13-ai Bak telihold pedig segíti az új vállalkozásokat és kezdeteket. Ebben a hónapban bőven lesz lehetőséged plusz pénzhez jutni, de lássuk, mit jósol a pénzhoroszkóp: görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is!

Kos

Nagyon motivált leszel, ha az anyagiakról van szó, és legyél is, mivel már a  július  elején remek lehetőségeid adódhatnak arra, hogy feltornázd a bankszámládat. Folyamatosan növekedik majd a bevételed, ami egy üzletnek, sikeres vállalkozásnak vagy más lehetőségnek lesz köszönhető, amit talán most még nem ismersz. Akár a fizetésedet is megemelhetik! Annyi biztosnak látszik: hónap végére elérheted a csúcsot, és már-már tehetősnek nevezheted magad!

Bika

Több lehetőség is kínálkozik a karriered előmozdítására. Érdemes időt szánni arra, hogy alaposan megvizsgáld őket és kiválaszd a legjobbakat. Ha esetleg üzletasszonyként vagy vállalkozóként lennének gondjaid, meglelheted a megoldást, amivel egyenesbe jöhetsz. Még a tanulás, továbbképzés is felmerül a siker érdekében. Egyszóval, ha odateszed magad, sikerül elindítani a kívánt változásokat egy jobb élet irányába. A hónap végére megoldódnak az anyagi problémáid, és még a  szerencse  is melléd pártol.

Ikrek

Dőlni fog hozzád a pénz a hónapban, Ikrek. Lehetőséged adódik megvalósítani a bevétel növeléssel kapcsolatos terveidet, amelyek mellett, ha kitartasz, akkor rövid idő alatt dúskálhatsz a zöldhasúakban. Nem kizárt, hogy ehhez kapsz némi támogatást, de attól még a siker az siker! Sőt, a hónap vége felé belevághatsz egy új, forradalmi vállalkozásba, ami a környezetedet is meg fogja lepni!

Rák

Júliusban megvan az esélye annak, hogy megtollasodsz. Egy barátod vagy korábbi munkatársad felajánlhat egy előnyösebb munkát. Érdemes meghallgatni a különböző ajánlatokat, és lovagolj meg belőlük annyit, amennyit kényelmesen meg tudsz. Már a hónapban jelentős plusz bevételre tehetsz szert, de az okos döntéseid hosszú távon még több pénzt hozhatnak. Ugyanakkor légy nyitott az univerzum jeleire, amely elvezethet téged álmaid munkájához.

Oroszlán

Rekordsebességgel javíthatsz az anyagi helyzeteden a hónapban, Oroszlán. Több helyről is beszivároghat életedbe a pénz. Beérhet egy korábbi üzleted, befektetésed, de akár új munkát is kaphatsz. Rövid időn belül látványosan megnövekedhet a bankszámládon található összeg, ugyanis júliusban már megengedheted magadnak a költekezést, és olyan dolgokat is megvehetsz, amelyeket korábban nem engedhettél meg.

Szűz

Nem várható jelentősebb változás az anyagi helyzetedben, éppen ezért ne görcsölj az anyagiak miatt a következő hetekben. Ha ez megnyugtat, rosszabb sem lesz a helyzeted, egyszerűen csak stagnálni fog. Most a legjobb, amit tehetsz, ha türelmesen vársz és figyelmedet más területekre fordítod. Azt sem árt tudnod, hogy nem ajánlott a hónapban a befektetésekkel vagy vállalkozásokkal kapcsolatos változások kivitelezése, de a hitelkérelem intézése sem. Várj ezekkel néhány hetet!

Mérleg

Valósággal aranyeső hullik a fejedre, Mérleg! Teljesen váratlanul érkezik hozzád a pénz, még csak izzadnod sem kell érte. Meglehet, öröklés útján vagy valamilyen nyereménynek köszönhetően ugrik meg a bankszámládon az aktuális összeg. Sőt, a hónapban fizetésemelést is kaphatsz, egy jól megérdemelt bónuszt, ám még az is előfordulhat, hogy egy  barátodtól  kapsz pénzt, ami lehet ajándék vagy (visszakapott) kölcsön. Több forrásból is áradhat feléd a zsozsó, de az biztosnak látszik: lesz mit a tejbe aprítani.

Skorpió

A július nagyszerű pénzszerzési lehetőségeket kínál. Végre kihasználhatod a tehetségedet és a tudásodat, megvalósíthatod a régi ötleteidet. Az is megeshet, hogy ebben segítségedre lesz egy szövetséges, mert együtt indítotok új vállalkozást vagy más szakmai jellegű partnerség jön köztetek létre. Ám ha azt érzed, túl keveset keresel a melóban, akkor nyugodtan kérj fizetésemelést, mivel most könnyen teljesülhet a kívánságod.

Nyilas

Az univerzum a te pártodon áll, és ez azt jelenti: segít neked plusz pénzhez jutni. Akármilyen furcsa is legyen, a csillagok azt üzenik, a hónapban nagyon figyelj oda az álmaidra, mert ha a nyerőszámokat nem is – bár kitudja -, de azt megálmodhatod, mit kell tenned a jólét megtermtésének érdekében. Emellett, ha üzlettel foglalkozol, könnyűszerrel meggyőzhetsz másokat és elérheted, hogy bizniszeljenek veled. Ha pedig vállalkozásod van, mindenki hozzád akar majd menni!

Bak

Elég magas pénzügyi célokat tűztél ki, de tudod mit? Ne parázz, mert össze is fognak jönni, ha elég keményen dolgozol. Persze nem kell belerokkanni a munkába, de az biztos: a hónapban megtérülnek az erőfeszítéseid. Jó esély van arra, hogy a hobbiddal kezdj el pénzt keresni, de legalábbis hosszú távon foglalkozhatsz olyannal, amit tényleg szeretsz. Megvalósulhat egy régi álmod, ötleted, és az egész karriered megváltozhat. Egyszóval, nem kell az anyagiak miatt aggódnod!

Vízöntő

Pénzügyi kilátásaid most nem túl fényesek. Sőt, kifejezetten össze kell húznod a nadrágot. Persze nem kell mindenről lemondanod, de egy kicsit spórolósabbra kell venned a formát. A hónap nem alkalmas a befektetésekhez, az új projektek indításához, mert könnyen elakadhatnak. Légy türelmes, amíg ez a helyzet megoldódik, és addig is fordítsd a figyelmedet más területekre, csak ne görcsölj az anyagiak miatt!

Halak

Valami ilyesmit üzennek a csillagok: „Nyugi Halak, megkapod a lóvét!” Tény és való, váratlan jutalmat kaphatsz, beindulhat az üzleted, vagy megemelhetik a fizetésedet. Az univerzum aktívan támogat a következő hetekben, így könnyűszerrel juthatsz pénzhez, akár az ötleteidnek köszönhetően. Ezzel együtt viszont a hajlam is megnőhet benned, hogy elkényeztesd magad. Szó se róla, élvezd a munkád gyümölcsét, de azért ne tapsold el a pénzt, főleg azt, ami könnyen jön!