Rengetegen felkapják a fejüket arra, ha egy ízes pletykát, meglepő sztorit, sokkoló  titkot  hallanak a szomszédjukról, kollégájukról, esetleg közeli ismerősükről. Ám ennek a könnyed információcserének megvan a maga hátulütője, mivel néhányan olyan dolgokat is kipletykálnak, amit nem lenne szabad. Nos, létezik a  zodiákusnak  egy díszes kis társasága, akik általában mindenkiről mindent tudnak, és előszeretettel osztják meg tudásukat másokkal is. Nem rosszindulatból, de egyszerűen imádnak dumcsizni! Felkészültél, hogy megismerd az állatöv 3 legpletykásabb csillagjegyét?

Vízöntő

A Vízöntő élvezi a tudás megosztását, olykor még a titkokat is. De fontos tisztázni: az igaz barátai titkát sosem adná neki, ám akik nem állnak közel a szívéhez, őket pletyka tárgyává teheti. Egyébként nagyon rafinált, mert úgy tesz, mintha nem érdekelné semmiféle pletyi vagy dráma, mégis hegyezi füleit, mikor a környezete kitárgyal másokat, és ő is szívesen beleáll. Egyszerűen szeret jókat beszélgetni, és hajlandó robbanékony témákat bedobni heccből, és töviről-hegyire elmeséli milyen emberek a szomszédjai. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mindenkiről határozott véleménye van, és ezt szereti hangoztatni. Főleg akkor, amikor nincs ott az illető!

Ikrek

Megígéri, hogy soha nem mondja el senkinek, majd mindenkinek elmondja. Az Ikrek lényegében az állatöv legravaszabb kémje. Pontosan tudja, miként lehet elnyerni mások bizalmát. Megvan az tehetsége, hogy mindenkiből kiszed mindent, majd bedobja mások titkait a kalapba, és végül azt mondja: ő nem add tovább semmit. Ám a következő beszélgetésnél a legfrissebb titkokkal fog előállni. De ez fel sem tűnik másoknak, annyira elbűvölően teszi, és mindig figyel arra: sose vezessenek hozzá a nyomok. Hiába, imád mindenről tudni, és neki kikapcsolódásnak számít kibeszélni másokat, információkat gyűjteni, majd egy másik beszélgetésnél továbbadni az újakért cserébe.

Mérleg

A Mérleg egy kapcsolatorientált jegy, ami azt jelenti, fontosak számára a különböző kapcsolatok, ahogy maga a társasági élet is. Nagyon élvezi a pletykálkodást, de csak addig, amíg nem megy valakinek a rovására. Viszont gyakran megesik vele, hogy akiért aggódik, vagy fontos neki, azt kibeszéli. Egyrészt azért így szeretné felhívni mások figyelmét az illető helyzetére, másrészt annak okán, hátha hasznos tanácsot kap, mit tehetne érte. Ha olyan személyről van szó, aki nem érinti őt közvetlenül, sokkal nyugodtabban kitárgyalja, és nem szívbajos elmondani a véleményét az illetőről, habár ezt megfontoltan teszi. De nagyon igazságos, amikor valakinek a megítéléséről van szó, mert mindkét fél történetét meghallgatja, és minden részletre nagyon odafigyel.

Via