A számmisztika segítségével meglepő titkokat tárhatsz fel önmagadról, valamint a veled együtt élőkről! A képlet hozzá pofonegyszerű!

55-ös ház, 3. emelet, 1-es ajtó alatt laksz? Nincs más dolgod, mint összeadni a számjegyeket:

5+5+3+1=14 = 1+4 = 5

Szóval, a te számod az 5-ös.

Betű is tartozik a házszámhoz? Azt is figyelembe kell venni, mivel a numerológiában a betűket számokra lehet váltani.

1 = A, J, S

2 = B, K, T

3 = C, L, U

4 = D, M, V

5 = E, N, W

6 = F, O, X

7 = G, P, Y

8 = H, Q, Z

9 = I, R

Ha mondjuk 90 C ház, 4. emelet, 2-es ajtó alatt laksz, így alakul a számítás: 9+0+3+4+2= 18 = 1+8 = 9

Amennyiben nem társasházban, hanem magánházban élsz, a következőképpen végezd a számolást:

Például 81-es a házszámod. 8+1= 9

Tehát, a te számod a 9-es.

Most pedig végezd el a számításokat, azután görgess lejjebb és olvasd el, milyen titkokat árul el rólad a házszámod:

1-es szám:

Ha 1-es szám alatt élsz, akkor neked rettentően fontos a függetlenséged. Nem bírod, ha mások osztják be az idődet, vagy meg akarják mondani, mit tehetsz. Mindig a saját fejed után mész. Önzőnek, zárkózottnak tűnhetsz mások szemében, pedig egyszerűen szeretsz egyedül lenni, és még annál is jobban szereted önmagadat, akárcsak Samantha Jones, a Szex és New Yorkban.

2-es szám:

Számodra kiemelten fontos a család. Mindig is úgy képzelted el az életed, hogy sok időt töltesz a szeretteiddel, saját családot alapítasz, és mind együtt lesztek a legnagyobb boldogságban. Igazi tyúkanyó vagy, aki előszeretettel törődik másokkal. Arra van szükséged, hogy nyíltan kimutathasd az érzelmeidet, és ezt várod el másoktól is.

3-es szám:

Egy igazi művészlélek vagy! Tutira festesz vagy írsz, mert akkor érzed jól magadat, ha alkothatsz. A kreativitásod meglátszik az otthonodon is, minden bizonnyal nagyon egyedi, sajátos a berendezése. Imádsz izgalmas, szórakoztató programokon részt venni, de hajlasz a szétszórtságra meg a költekezésre.

4-es szám:

Mások szemében kissé komolynak tűnhetsz, de valójában csak reálisan látod a világot, és éppen ezért gyakorlatiasan, felelősségteljesen is állsz hozzá. De valószínűleg éppen emiatt vagy olyan sikeres! Nagyon fontos számodra, hogy meglegyenek a biztos alapok az életedben - kész legyen a munka -, aztán jöhet csak a szórakozás!

5-ös szám:

Ha valaki azt kérdezi, „Hol lesz a buli?”, hát nem kérdés, hogy nálad, ami egy igazi partiház! Szeretsz társaságban lenni, a barátaiddal  lógni, és élvezed, ha nálad gyűltök össze. Egy igazi szabad lélek, egy életművész vagy, aki imád szórakozni. Egyedül a negatív dolgokat nem bírod, azokról inkább nem veszel tudomást.

6-os szám:

Család, gyerekek, kutya, macska, nagyjából így képzeled el az álomotthont. Számodra fontos, hogy minőségi időt tölts a szeretteiddel méghozzá egy meleg és szép környezetben. Mivel rendkívül kötelességtudó vagy, az első nálad a család, mások boldogsága, emiatt viszont sok mindenből kimaradhatsz. Hol maradnak a kalandok?

7-es szám:

Kegyetlenül misztikus és kiszámíthatatlan vagy, de pont ezért imádnak az emberek! Egy kissé introvertált, és halk szavú lehetsz a környezetedben, ám aki ismer, az tudja, hogy te ilyen békés, spirituális beállítottságú ember vagy. Nagy hangsúlyt fektetsz a belső világodra, emiatt a külsőre kevésbé, így eléggé kupis lehetsz, és megfeledkezhetsz a barátokról.

8-as szám:

Kiemelten fontos számodra az anyagi biztonság, a jólét, és a siker a karrierben. Igazi nagyágyú lehetsz az üzleti életben vagy a vállalkozók körében, mert szorgalmas, ambiciózus, és kitartó vagy. De nem árt óvatosnak lenned, mivel hajlamos lehetsz a munkamániára. Jobban kellene figyelned arra, hogy élj is, ne csak melózz!

9-es szám:

Imádsz utazni, új emberekkel, kultúrákkal megismerkedni. Csupa szív vagy, aki szeret mások segítségére lenni, így ha tehetnéd, az összes hajléktalant vagy kóbor macskát befogadnád. Az önzetlenség és a jótékonykodás szószólójaként mindenkire jut időd, csak épp sokszor önmagadra nem.

Via