numerológiában  9 életciklus van (nagy ritkán 11 is lehet), vagyis életünk ezen a 9 fázison megy keresztül. A személyes évszámod megmutatja: milyen ciklusban vagy, miről fog szólni az éved, és körvonalazza, hogy mi mindenre számíthatsz.

Ez nem jelenti azt, hogy ha kapsz egy ciklusszámot, amely a karrieredre összpontosít, abban az évben nem fogsz szerelmet találni. Még mindig bármit megtehetsz, amit szeretnél abban az évben, függetlenül attól, milyen ciklusban vagy.

Hogyan számíthatod ki a személyes évszámodat 2023-ra?

A személyes évszám kiszámításához szükséged van a születési hónapodra meg a napodra, valamint az aktuális évszámra. Például 2023. 04. 03.

Add össze őket egyesével addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz! (Egyedül a 11-es számot nem szabad leredukálni.)

Példa: 2 + 0 + 2 + 3 + 0 + 4 + 0 + 3 = 14  = 1 + 4 = 5

A 2023-as évben a személyes évszámod: 5.

Személyes évszám jelentése

1: Új kezdetek

Az 1-es személyes év az új kezdetekre, a lehetőségekre és a függetlenségre koncentrál. Ez az az év, amikor általában a saját fejed után mész, és nem igazán támaszkodsz másokra. Ez az új kezdetek és a tiszta lapok éve. Elköltözhetsz, új állást kaphatsz, vagy új embereket ismerhetsz meg, akik hatással lesznek az életedre.

2: Kapcsolatok

A 2-es személyes év tökéletes időszakot jelöl az új kapcsolatok kialakításához. Ebben a ciklusban lazán találsz új barátokat, új pasit, és könnyen boldogulsz a körülötted lévő világgal. Az idei év energiái a fejlődésre, az együttműködésre és a türelemre fókuszálnak.

3: Kreatív munka

A 3-as személyes év energiája a kreatív sikerekre összpontosít. Ez azt jelenti, hogy ebben a ciklusban többet alkotsz, nagyobb hangsúlyt fektetsz az önkifejezésre, és ezt sikerrel fogod tenni!

4: Önfejlesztés

A 4-es személyes évszám az önfejlesztést, a kemény munkát és az alapok lerakását jelképezi. Az év arról szól, hogy olyanná építsd magadat, aki lenni szeretnél, és eljuttasd magad oda, ahová vágysz. Te magad állsz az idei év energiájának középpontjában. Így a 4-es ciklus egy aktív időszak az életedben, amikor nagy döntéseket fogsz hozni.

5: Változások

Az 5-ös személyes év a szabadság időszakát jelképezi. Ez a ciklus a felszabadulásra, függetlenesedésre, és a  változásra összpontosít. Ebben az évben eléred a célodat, azt, amiért keményen dolgoztál. Végre learatod a babérokat, és élvezheted a sikereket.

6: Otthon és kötelességek

A 6-os ciklusban több választási lehetőséged van. Szeretnél teljesíteni bizonyos kötelezettségekket. Ugyanakkor természetes késztetést érezhetsz arra, hogy segíts a körülötted élőknek ebben a ciklusban. Az energia idén a családra, az otthonra és a felelősségre összpontosul.

7: Belső keresés

A 7-es év nehéz lehet, de szükséges a személyes fejlődésedhez. Az év sok érzelmi változással jár. Ezek a változások érinthetik a baráti viszonyaidat, a párkapcsolatodat, a munkahelyedet, az otthonodat, vagy akár a lelkedet. Ez a ciklus arra való, hogy megtanuld használni belső erőforrásaidat a problémákkal való szembenézésre, ahelyett, hogy másokra támaszkodnál!

8: Dicséret és jutalom

A 8-as ciklus arról szól, hogy jutalmat kapsz az előző években végzett munkádért. A jutalom attól függ, milyen keményen dolgoztál a változásokon. A 8-as szám az egyensúlyról és a karmáról szól, tehát, ha minden tőled telhetőt megtettél, akkor ebben az évben nagy nyereségek várnak rád!

9: Konklúzió

A 9-es év az életciklus lezárására és a következőre való felkészülésre összpontosít. Az idei év azoknak okozhat gondot, akik már nem vágynak változásra, pedig azok nélkül megreked az élet. Ez az év felkészít a személyes fejlődés következő szintjére, amely a következő ciklussal fog érkezni.

11: Spirituális inspiráció

A 11. személyes év csak ritkán jön elő. Ez a bónuszciklus, - ahogy egyesek nevezik -, a spiritualitás magasabb szintjét csepegteti beléd. Energiát ad ahhoz, hogy inspirálj másokat magad körül. Képes leszel arra is, hogy fejleszd az intuitív készségeidet. Ebben a ciklusban a lehetőségeket is könnyedén felismered, és tudni fogod, melyik a te utad!

Via