Az asztrológia összes bolygója közül a Szaturnusztól tartanak a legjobban. Végtére is, ez a bolygó uralkodik a határokon, a korlátokon, a fegyelem és a karma felett. Ez a szigorú planéta szeret nyomást gyakorolni az ember életére, és miután 2023. március 7-én a Szaturnusz a Halak lépett, - ahol 2026. február 13-ig marad – három éven keresztül élvezheted építő hatását. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, hogy megtudd, rád milyen hatással lesz:

Kos

Szerencséd van, Kos. A Szaturnusz a legjobb barátod lesz a következő három évben, és segít felfedezni az univerzum titkait. Mivel a bolygó a tudatalatti elme tizenkettedik házába lép, támogatni fog az intuíciód fejlesztésében, és lenyűgöző spirituális élményekben lesz részed, amik megváltoztatják az életedet.

Bika

Jó hír, Bika! A Szaturnusz a remények és álmok tizenegyedik házában lesz, emlékeztetve arra, hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél! A kozmikus tanító gondoskodni fog arról, hogy megvalósíthasd a legféltettebb álmaidat, és ezt a megfelelő környezetedben tedd, jó barátokkal körbevéve.

Ikrek

Ez egy durva időszak lesz számodra. Keményen kell majd dolgoznod, ha szeretnéd elérni a kitűzött céljaidat vagy felérni a karriered csúcsára. A jó hír az, hogy 2026 márciusára sokkal jobb helyen leszel, mint most, de még a társadalomban is jóval előkelőbb helyet foglalhatsz el.

Rák

Készülj fel, mert új szemmel fogod nézni az életet, kedves Rák. A Szaturnusz a filozófia és a spiritualitás kilencedik házát fogja elfoglalni, és próbára teszi a hitedet. Jó esély van arra, hogy teljesen megváltozzon a hitrendszered, de ezzel együtt egy új világ nyílik meg előtted.

Oroszlán

Sokat tanultál az elmúlt néhány évben, és még több lecke vár rád. Miközben a Szaturnusz áthalad az átalakulás nyolcadik házán, az ego, az intimitás és a tudatosság t émakörét fogja felhozni. Egyrészről megváltozik a saját identitásod, másrészről a tartós kapcsolatban élők viszonyát próbára teszi a bolygó.

Szűz

A Halak jegyében járó Szaturnusz értékes leckét ad, és véget érhetnek azok a kapcsolataid, amik már nem szolgálnak. Azonban azok, amik túlélik, új szintre emelkednek, és sokkal erősebbek lesznek. Ha komoly és boldog párkapcsolatban élsz, a következő három évben mérföldkőhöz értek.

Mérleg

A következő három éved arról fog szólni, hogy utolérd magad, és végre megvalósítsd a terveidet. De ez az időszak a nemcsak a kemény munkáról fog szólni, hanem arról is, hogy megalapozd a testi-lelki jólétedet, és ennek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabb és egészségesebb leszel.

Skorpió

Az ötödik házon áthaladó Szaturnusz feléleszti szenvedélyedet és belső tüzedet, főként azért, hogy emlékeztessen arra: akkor vagy a legboldogabb, amikor csak szórakozásból alkotsz. Az igazság az, hogy az elmúlt néhány év kemény volt számodra, de ideje visszatérni a művészethez, és megmutatni a világnak a tehetségedet.

Nyilas

A Szaturnusz aktiválja az otthon, a család és az ősök szektorát. A következő években átalakíthatod az otthonodat, családi fészket építhetsz, miközben felfedezed és megerősíted a családi kapcsolataidat. Ezzel együtt ideje megszabadulnod azoktól a gyerekkori traumáktól, amik hátráltatnak a fejlődésben.

Bak

A Halakban lévő Szaturnusz aktiválja nálad a kommunikáció harmadik házát. Késztetést érezhetsz arra, hogy új ötletekkel állj elő, és megvalósítsd azokat, Bak. Ideje megírni a könyvedet, vagy elindítani a podcastodat, esetleg beiratkozni arra a tanfolyamra, amivel régóta szemezel.

Vízöntő

A Szaturnusz a pénz és vagyontárgyak második házába költözik nálad, ami arra késztet, hogy a dolgok valódi értékére összpontosíts. A következő három évben a „kevesebb több” mantra elfogadása segít elérni a hosszú távú pénzügyi stabilitást, és ennél semmi sem értékesebb!

Halak

Itt az ideje a frissítésnek, Halak! Amint a Szaturnusz aktiválja önmagad első házát, erőteljes késztetést fogsz érezni arra, hogy megváltozz. Ha van valami a megjelenésedben vagy az identitásodban, amivel nem vagy teljesen elégedett, azt most teljesen átformálhatod, és új ember válhat belőled.

Via