Bármi megeshet ezen a hétvégén a csillagjegyekkel a szerelmi horoszkóp szerint. Nagy egyesülések vagy éppen nagy szakítások várhatók.

KOS

Komoly meglepetések várnak rád, Kos! Akár szingli, akár kapcsolatban élő vagy, felpörögnek a dolgok a magánéletedben. Meglehetősen ellentmondásos napok várnak rád, mert hirtelen megkomolyodhat a kapcsolatod, és megkaphatod mindazt, amire vágytál. De ugyanilyen váratlanul beleszerethetsz valaki másba! Könnyen megeshet, hogy két pasi közül kell választanod!

BIKA

Még te sem fogod érteni, mi történik, egyszerűen csak hirtelen megváltozol, és a kapcsolatodhoz való hozzáállásod is, pedig minden jól alakult körülötted. Mégis hirtelen bedobhatod a törölközőt, és szakíthatsz a szerelmeddel vagy szingliként sietve lezárod a bimbózó kapcsolatot.

IKREK

A hétvégén hirtelen kinyilatkoztatások és epifániák várnak rád, Ikrek. Például az derülhet ki: aki tetszik neked, annak te is bejössz. Vagy valaki szerelmet vall neked. De az sem elképzelhetetlen, hogy a szerelmed felteszi neked a nagy kérdést. A következő napokban bármi megtörténhet veled!

RÁK

Az előtted álló napokban szinte bárkit képes vagy az ujjad köré csavarni. Többen is érdeklődhetnek irántad, csak ki kell választanod a szerencsés nyertest. A párban élők között felmerült egy eddig tabuként kezelt téma, ami a házasságot vagy a családalapítást érintheti. Rájuk szenvedélytől túlfűtött napok várnak.

OROSZLÁN

Akár szingli, akár kapcsolatban vagy, hirtelen ötlettől vezérelve szakítasz az eddigi hagyományokkal, szokásaiddal. Szingliként ez azt jelenti, nem fogod vissza magad és olyanokkal is kezdesz, akikkel tudod, hogy nem feltétlenül bölcs dolog. Párban élőként pedig a nyitott kapcsolatra vagy épp ellenkezőleg az elköteleződésre fogsz hajlani.

SZŰZ

Káosz és kiszámíthatatlanság várható a szerelmi életedben. Szingliként vad dolgokra lehetsz képes egy kis izgalomért, de még az exed is előkerülhet, akivel ismét egymásba bonyolódtok. Párban élőként pedig két lehetőség merül fel: végleg elrohansz a pasid ölelő karjai elől vagy pont, hogy egyenesen belefutsz, és hirtelen ötlettől vezérelve megtervezitek az esküvőt.

MÉRLEG

Szerelmi életedben felpörögnek a dolgok, és ez enyhe kifejezés, Mérleg. Például, akár szingli vagy, akár párkapcsolatban állsz, úgy dönthetsz: felpörgeted a dolgokat, méghozzá szokatlan módon. Az egyedülállók a legvadabb kalandokban is benne lehetnek, és a párban élők is megfűszerezhetik a nemi életüket egy kis szürke ötven árnyalatával.

SKORPIÓ

Nem kis meglepetésekben lesz részed, Skorpió! A hétvégi bolygóállások rendesen felrázzák a szerelmi életedet. A szinglik előbb szeretkeznek, aztán kezdenek kapcsolatba, a párban élők váratlanul megkapják azt, amire vágynak. Vajon egy izgi szexfantázia beteljesülése vagy egy gyűrű lesz az?

NYILAS

A szinglik napjai megvannak számlálva, ugyanis a legváratlanabb helyen és időben lehetnek szerelmesek. Ugyanolyan meglepetés lesz az, hogy kibe szeretnek bele! A párban élők kitartása kifizetődik, és megkapják a szerelmüktől azt, amire régóta vágytak már.

BAK

Szerelem, szenvedély, élvezet. Ez mind vár rád a hétvégén, kedves Bak! A párban élők élete hirtelen felforrósodik, és talán a lakásból ki sem lépve átromantikázzák az egész hétvégét. Az egyedülállókat lépten-nyomon megpróbálják felcsípni, annyira ellenállhatatlan a kisugárzásuk.

VÍZÖNTŐ

Az előtted álló napokban felerősödik a szabadság iránti vágyad. Ez azt jelenti, hogy a párban élők váratlanul úgy dönthetnek, véget vetnek a kapcsolatukban, de minimum eltűnnek a hétvégén erről gondolkodni. Az egyedülállók a szokottnál is több izgalomra vágynak, így a legvadabb kalandokra is igent mondhatnak, de azért legyenek óvatosak!

HALAK

Hétvégédet a „sokk” szó testesíti meg a legjobban, de az olyanok is, mint a szerelem és a romantika. Váratlanul feltűnhet az exed vagy valaki szerelmet vallhat neked. Ez a személy lehet a pasid, vagy az, akivel nem régóta ismerkedsz. Ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy nem szerelmet vallanak, hanem olyat mondanak, amiért inkább szakításra adod a fejed.

Ezeket olvastad már?

A 3 legszerencsésebb csillagjegy

Nézz a tenyeredre: a szívvonalad árulkodik a szerelmi életedről

Ilyen számodra a tökéletes nyaralás a csillagjegyed szerint