A friss horoszkóp szerint különös helyzetet teremthetnek a hétvégi bolygóállások! A Hold a Halakban jár, a Nap együttáll a Merkúrral, mindez pedig azt jelenti, hogy a párok rendívül megértőek, szeretetteljesek lesznek egymással, és fontos beszélgetésekre keríthetnek a sort. 3 csillagjegy pedig felkészülhet arra, hogy az említett lelkizés lánykéréssel végződhet!

Ikrek

Szembesülnöd kell azzal: valójában minden jól alakul köztetek. Szerelmi életed mentes a hazugságoktól, a félelmektől, egyedül eddig a házasság témájával állhattatok hadilábon. A jó hír viszont az, ennek is búcsút inthetsz a hétvégén! Feloldódik egy gát (talán a pasidban), ami miatt hirtelen felmerül a napokban a házasság kérdése, és talán épp a vacsi közben dobja be, hogy nem akarsz-e véletlenül hozzámenni. Villámgyorsan  megváltoznak a dolgok köztetek, és végre azt fogod érezni: megvalósulhat mindaz, amiről (titokban) álmodtál. Légy hálás az uralkodóbolygódnak, a Merkúrnak, amiért rád kacsintott!

Szűz

A Nap és a Merkúr együttállása kellő önbizalmat ad ahhoz, hogy kimondd, mire is vágysz valójában! Sőt, a pasidnak is elegendő bátorságot adhat, és végre felteheti a nagy kérdést. Meglehet, nagyon is ugyanarra gondoltok, ugyanazt akarjátok, aztán majd jön az a bizonyos pillanat, amikor a legnagyobb csendet hirtelen egyszerre töritek meg azt mondva: házasodjunk össze! Ugyanakkor neked még lehetnek kétségeid, biztos-e az igazi, talán a múltban elkövetett egy-két bakija is dolgozik még benned, de ha nem találsz semmi komoly kivetnivalót a kapcsolatban, akkor vágj bele, mondj igent!

Mérleg

A napokban ráébredsz (és közben talán a pasid is), mennyire más a mostani kapcsolatod a korábbiakhoz képest. Végre önmagadat adod, úgy szeret téged, ahogy vagy, és te is olyannak fogadod el, amilyen. Érdemes lehet azt nemcsak fejben átgondolnod, hanem hangosan is kimondanod a szerelmednek. Úgy tűnik, egy rúgón jár az agyatok, aminek következményeként úgy dönthettek: időszerű lenne összeházasodni.  Talán egy teljesen másig dologról kezdhettek el beszélgetni, mégis erre a következtetésre juthattok. Lehet, nem lesz nagy romantikus lánykérés, de a szándék a fontos, nem igaz?