Most, hogy beköszöntött az igazi tavasz, a párkapcsolatok felpezsdülnek, romantikus, szenvedélyes irányt vesznek, és a szinglik magánnyal töltött napjai is megvannak számlálva. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az áprilisi szerelmi horoszkópodat!

Kos

A sors próba elé állít a hónapban. Küldhet egy hihetetlenül jóképű idegent, aki gyorsan megnyer magának, de nem annyira, hogy megcsald a pasidat. A másik fenyegetés a múltadból érkezhet, mert sokat gondolsz az exedre  – talán fel is bukkan, de ha egy kis szívfájdalommal is, őt is inkább elhajtod. A szinglik is bölcsen teszik, ha nem hátra, hanem előre próbálnak meg menni.

Bika

Talán a tavasz üt be, de iszonyatosan szerelmesnek érzed magad, Bika, és nem győzöd kimutatni a pasidnak, hogy mennyire fontos neked. Minden, amiről eddig csak álmodoztál, most megvalósulni látszik. Izgalmas, játékos, szenvedélyes időszak elé néztek együtt. A szinglik mágnesként vonzzák magukhoz az embereket, és a hónap vége felé új párra lelhetnek.

Ikrek

A hónap elején eszedbe nem jutna ismerkedni, de aztán április közepe felé kivirágzol, és megjön a kedved a randizáshoz. A párban élők életébe gyakran bekavar majd a munka. Ha épp nagy karrierépítésben vagy, akkor különösen nehéz lesz megtartani az egyensúlyt. Az a fontos, hogy a lovagod lássa, mennyire igyekszel, és akkor megértő lesz veled.

Rák

Csodálókra teszel szert a melóhelyeden, és akármerre jársz, mindig lesz valaki, aki megpróbál felcsípni. Élvezed a figyelmet, és a flörtöket, és jó eséllyel szerelmi kalandban is lesz részed. A párban élők nagyon leterheltek lehetnek a munkájuk miatt, talán kevesebbszer is találkoznak a pasijukkal, de amikor együtt vannak: minden tökéletes lesz.  

Oroszlán

Úgy érzed, Oroszlán, hogy a pasid irányítani akar téged? Mostanában, amikor a sarkadra állsz, egyre több konfliktusod lehet vele, és kezded belátni, milyen ember is ő igazából. Ha egy nárcisztikus, mérgező férfival hozott össze a sors, akkor áprilisban valószínűleg szakítotok. A szinglik viszont óvakodjanak attól, hogy túl rámenősnek mutatkozzanak, mert azzal elüldözik a randipasijukat.

Szűz

Könnyű lesz ismerkedned a hónapban. Rengeteg olyan eseményen veszel részt, ahol lazán bepasizhatsz. Ha viszont van olyan, akivel régóta szeretnétek összejönni, de valamilyen probléma az utatokban állt, akkor készülj, mert áprilisban elhárul az akadály, és végre összejöhettek. A párban élők előtt is új ajtók nyílnak meg, mivel valóra válhat a régóta dédelgetett álmuk.

Mérleg

Nagy az esélye annak, hogy életed nagy szerelmét egy kirándulás, utazás során ismered meg, méghozzá külföldön. A párban élő Mérlegek kapcsolata sokkal forróbb és romantikusabb lesz. Egy új hobbi vagy legalábbis közös érdeklődési kör még inkább összehozza őket, és mindkettőjük örömére minőségi időt tölthetnek együtt.

Skorpió

A következő hetekben számottevően megerősödik a kapcsolatod. Visszatér közétek a régi szerelem és szenvedély. Egyes párok úgy dönthetnek, hogy összeköltöznek vagy nekiállnak a fészeképítéshez, és fontolgatni kezdik a családalapítást. A szinglik talán nem veszik észre, de ismerkedésnél túlságosan harciasak lehetnek, mint akik le akarják győzni a randipasijukat, és emiatt ghostingolhatják őket.

Nyilas

Készen állsz arra, hogy megállapodj, Nyilas. Szingliként ez azt jelenti: vadul keresni kezded a tökéletes férjjelöltet. Nagy szerencséd van, mert a hónapban valószínűleg meg is fogod találni! A párban élők pedig a szerelmük értésére adják, hogy jöhet az a bizonyos következő szint, és a legjobb az: nem kell majd kétszer mondani neki!

Bak

A hónapban rázósan alakulnak a dolgok köztetek, szóval mindkettőtöknek erőfeszítéseket kell tenni a kapcsolatért. A jó hír az, hogy több dolog is lesz, ami jobban összekovácsol majd titeket, és április végére szupererős lehet a kötelék köztetek. De túlszépíteni sem szabad a dolgot: bőven lesznek konfliktusok. A szinglik viszont rendkívül élvezni fogják az egyedül töltött perceiket.

Vízöntő

Talán már egy ideje te is érzed, Vízöntő: valami nem stimmel a kapcsolatodban. Érezhetően eltávolodtatok egymástól. Még nem késő erőfeszítéseket tenni és helyrehozni a dolgokat. Az egyedülállókat rengetegen próbálják meghódítani, és a jegy szülötteinek a bőség zavarával kell szembenéznie.

Halak

Tánc, buli, szex, szenvedély. Röviden-tömören ez vár rád, ha szingli vagy. Egész hónapban élvezni fogod a figyelmet, és kötöttségek nélkül pasizhatsz. A párban élők viszont sokszor magányosnak érezhetik magukat a szerelmük mellett. Ha tudatosan nem rázzák fel, akkor teljesen ellaposodhat, és akár véget is érhet.