A következő hetekben számottevő gyógyulás várható a sérült szerelmi viszonyokban, és ezzel együtt előrelépés a meglévő kapcsolatokban. A 12-ei telihold sorsfordító változásokat idézhet elő a zodiákus tagjainak életében. Mutatjuk az augusztusi szerelmi horoszkópodat: görgess a csillagjegyedhez a bővebb információkért!

Kos

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 25. csütörtök

A Merkúr ebben a hónapban a Mérlegbe költözik, és előtérbe helyezi a kapcsolatról való beszélgetés szükségességét. Legyen szó már meglévő kötelékről vagy akár új kialakulásáról, úgy tűnik, megvan, mi akadályoz téged: a csalódottságod. Nem azt kaptad, mint amire számítottál. Bármi, ami most kimondatlanul marad, csak növeli a szakadékot köztetek, ezért ideje elkezdeni beszélni az érzéseidről.

Bika

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 5. péntek

A hónapban a csillagok bátorságot öntenek beléd a kezdeményezéshez, vagy hogy kihasználd a benned rejlő erőt, amivel előmozdíthatod a szerelmi életed pozitív irányba történő alakulását. Használd ki ezt az energiát amellyel olyan irányba terelheted a meglévő vagy éppen bimbózó kapcsolatodat, amilyenbe csak szeretnéd. A következő hetekben tényleg rajtad múlik, hogyan alakul a magánéleted.

Ikrek

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 5. péntek

Végre élvezheted a kemény munkád gyümölcsét, ha legalábbis eddig azon fáradoztál, hogy egészségesebb, jobb, romantikusabb legyen a párkapcsolatod. Most eljött a növekedés pillanata, amikor igazán kivirágozhat a szerelmi életed. A tudatos irányításodnak köszönhetően sokkal jobban alakul a vártnál a kapcsolatod. Egyértelműen tapasztalod: a pasid sokat változott. Ha pedig egyedülálló vagy, a múlt lezárást követően most már készen állsz egy új szerelmre.

Rák

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 11. csütörtök

A 12-ei telihold a Vízöntő jegyében ragyogó fényt vet fel a kötelékeidre. Már előtte is érezni fogod, a szokottnál is őszintébb vagy, könnyedén kimondod az érzéseidet, hangot adsz a vágyaidnak. Az pedig a hab a tortán, hogy forró és meghitt együttlétekben lesz részed a pasiddal. A telihold után a szinglik esélyt adhatnak az exüknek, a sérült párkapcsolatok is kapnak egy második dobást, míg a tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatban élők készek kitűzni az esküvő dátumát.

Oroszlán

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 11. csütörtök

A 12-ei telihold időszakában váratlanul megkomolyodhat a kapcsolatod. Ha eddig bizonytalannak érezted, most biztossá válik. Amennyiben tartós viszonyban élsz, akkor hirtelen az összeköltözés és a házasság is terítékre kerülhet. De ha azt látod, egyáltalán nem változott a kapcsolatod, és nem tart sehová, akkor érdemes lehet  búcsút venni a pasidtól. Az egyedülállók sokat töprengenek a korábbi hibáikon, és fontos felfedezéseket tehetnek ebben az időszakban.

Szűz

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 11. csütörtök

A Vénusz, a szerelem bolygója a hónap közepén belép az Oroszlánba, ami azt jelenti: átértékeled a szerelmi életedet. Felülvizsgálod és fontos döntéseket hozol azzal kapcsolatban, miként folytassátok tovább, ha egyáltalán folytatni kívánod. Egyesek készek új szintre emelni a kapcsolatukat, és bedobni a házasság, akár a  gyerekvállalás  ötletét is. A szinglik ebben az időszakban önmagukra fókuszálnak, és arra, hogy begyógyítsák a lelki sebeiket, amelyeket a korábbi viszonyaik okoztak.

Mérleg

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 29. hétfő

Elképesztő növekedési időszak elé nézek, amelyek közelebb visz a pasidhoz vagy a jövendőbelidhez (ha még nem ismered). A Chiron jelenleg retrográd helyzetben van, és segít begyógyítani a korábbi sebeket, amelyeket a szerelmi életed okozott. Lehetőséged van arra is, hogy végre rálépj az általad megálmodott jövő útjára. A szinglikre nem kisebb dolog vár, mint egy sorsszerű találkozás a Mr. Bigjükkel.

Skorpió

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 24., szerda

Az Uránusz a váratlan és hirtelen változásokat idéz elő az életedben, amit főleg a hónap végén tapasztalhatsz, amikor retrográdra fordul a Bikában. Ebben az időszakban sorsfordító pillanatokra kerülhet sor a szerelmi életedben. De már előtte is bőven lesz lehetőséget rendezni a kapcsolati gondjaidat, és megteremteni a békéhez, boldogsághoz szükséges feltételeket. Nagy az esélye az összeköltözésnek, a házasságnak, de a  szakításnak  is. A szinglik ebben a periódusban gyógyíthatják be a korábbi csalódások okozta lelki sebeiket.

Nyilas

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 20. szombat

A növekedés és az öröm időszaka köszönt be az életedbe. Nemcsak romantikus, meghitt, hanem kifejezetten forró és szenvedélyes napokra számíthatsz. Jó esély van arra, hogy az egész augusztust végigszexeled. Mostanában sokkal lazábban kezeled a dolgokat, nem ragaszkodsz semmihez, inkább napról napra élsz, keresve az új élményeket és tapasztalatokat. Ez jót tesz a kapcsolatodban, szingliként pedig sok izgalmas, kellemes találkozásban lehet így részed.

Bak

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 11. csütörtök

Ahogy a Vízöntő telihold fényesen süt 12-én, alkalom nyílik arra, hogy újra arra koncentrálj, ami a legfontosabb számodra. Ebben az időszakban végre minden kapcsolati problémád megoldódhat. A párban élők eljuthatnak arra a pontra, amikor bátran kimerik jelenteni: megtalálták az igazit. A szinglik hallgassanak a megérzéseikre, mert azok fogják elvezetni őket a leendő vőlegényükhöz.

Vízöntő

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 11. csütörtök

Szingliként szupergyorsan rád találhat a szerelem a hónapban. Csak engedd, hogy meghódítsanak! Merj ismerkedni és adj esélyt annak, akit a legszívesebben elhajtanál. Ugyanakkor lesz egy-két egyedülálló, aki kész újrakezdeni egy korábbi kapcsolatát. A párban élőknek is egyre több örömük fakad a párkapcsolatukból. Úgy érzik, végre sínen vannak, és azt kapják, amire mindig is vágytak.  

Halak

A legjobb nap a szerelmi életedben: augusztus 27. szombat

Jó néhány fontos beszélgetést kell megejtened a következő hetekben. Ezek sikerén múlik az, miként folytatod tovább a kapcsolatodat. De minden esély megvan arra, hogy a tartós vagy éppen titkos viszonyod komolyra fordul. A Szűz újhold az új szerelem ígéretét hordozza magában a szinglik számára, és lehetőséget biztosít megismerkedni a Nagy Ő-vel.