December 1-jén egy olyan asztrológiai eseményre kerül sor, ami minden szerelemmel és a szexszel kapcsolatos dolgot robbanásszerűvé tesz, ugyanis a Vénusz és a Mars ellentétesen állnak majd, és felpörgetik, felforrósítják a kapcsolatokat.  December 21-ig a Nap a Nyilasban tartózkodva új élményeket és kalandokat hoz. Utána viszont a Nap a Bakba lépve békességet teremt a kapcsolatokban és megszilárdítja őket. Ezek az egészen ellentétes energiák teszik izgalmassá ezt a decembert. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és olvasd el, mit tartogat számodra a decemberi szerelmi horoszkóp:

Kos

A Vénusz segít a hónapban minden ellenállást felszabadítani benned, így sokkal több lehetőséged lesz bekerülni a szerelmi paradicsomba. Ennek köszönhetően szingliként meglelheted az új pasidat, párban élőként pedig egy végtelenül meghitt, romantikával teli hónap elé nézel.

Bika

A szinglik számára nincs megállás december 9-től. Egész hónapban forró  flörtök  várnak rájuk. A párban élők kapcsolata pont olyan lesz, mint mikor megismerkedtek, és ismét a rózsaszín ködben úsznak majd. Rég nem volt a jegy szülöttje annyira szerelmes, mint amennyire a hónapban fogja érezni magát.

Ikrek

December 9-től vannak a legjobb kilátásaid a szerelemben. Izgalmas időszak elé nézel, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz, vagy szingli vagy. A nagy kozmikus párkereső, a Mars is kedvez a csillagjegyednek. Meg fogsz lepődni, hogy kivel hoz össze! Hagyd magad meglepni!

Rák

Kedves Rák, olyan vagy, mint egy varázslatos lény, és megbabonázod az ellenkező nemet. És hála a Vénusznak, december 9-e után csodálatos időszak elé néznek a szinglik. A párkapcsolatok sokkal erősebbé, szorosabbá válnak, így minden akadályt legyőznek. Csodálkozni fogsz azon, mennyit változik a kapcsolatotok!

Oroszlán

A hónapban a szinglik találkoznak azzal a személlyel, aki tartósan lebilincseli és lenyűgözi őket anélkül, hogy elveszítenék a szabadságukat. A dolgok állását tekintve sok Oroszlán számíthat a hónapban eljegyzésre vagy akár a házasságra, miközben olyan szerelemben úsznak, amire rég nem volt példa.

Szűz

December 9-től elkényeztet a Vénusz. Vonzóvá tesz és több izgalmas lehetőséget teremt az ismerkedéshez. A szinglik menjenek társaságba vagy nézzenek fel a Tinderre, mert szinte biztosan meglelik a szerelmet! A párban élőket egész hónapban ámulatba ejti az, mennyire megváltozott a pasijuk, és olyan, mint aki az álmaikból lépett ki!

Mérleg

A Vénusznak köszönhetően az ismeretségi köröd minden bizonnyal még nagyobb lesz, Mérleg. A szinglik könnyen szerelembe eshetnek, de azért vigyázzanak a szívükre! A párok életében végre megoldódik egy probléma, ami új lendületet ad a kapcsolatuknak. Beköszönt életükbe egy sokkal békésebb, boldogabb időszak.

Skorpió

December 9-től a Vénusz, a szerelem bolygója két kézzel szórja az ajándékait. A pároknak és egyedülállóknak ugyanolyan jó kilátásai vannak. A szinglik egyszerre több pasival is ismerkedhetnek, míg a párban élők valóságos álomcsapatot alkotnak majd a szerelmükkel. Mindenki irigyelni fogja a tökéletes szerelmüket!

Nyilas

Van benned olyan nyugtalanító érzés, hogy a kedvesed titkol valamit előled? Lassan közelíts hozzá, és óvatos nyomozást végezz! Ha nem nyílik meg azonnal, jobb, ha vársz egy kicsit. Végül azonban rá fogsz jönni: egy teljesen ártalmatlan dolgot hallgatott el. A szinglik boldogok lehetnek, mert egy szexi pasival nagyon szépen alakulnak közöttük a dolgok!

Bak

A Vénusznak és a Jupiternek köszönheted, hogy partnered hirtelen úgy flörtöl veled, mintha most jöttetek volna össze. Ez a kettő abszolút frissességet kölcsönöz a kapcsolatotoknak decemberben. Még mindig szingli vagy? Akkor valaki olyannal jöhetsz össze, akit már régóta ismersz.

Vízöntő

Szerelem van a levegőben. Egyesek titkos viszonyba kezdenek, mások spontán kalandokba bocsátkoznak. Bármelyikről is legyen szó, hamarosan komoly kapcsolat lehet belőle. A párban élők fontolgatni kezdik az összeköltözést vagy éppen a családalapítást, mivel készen állnak az előrelépésre.

Halak

A Vénusz szerelmi bolygó december 8-ig kedvezőtlenül hat rád. Nehézségek merülnek fel: a félreértésekek, a féltékenység és a rivalizálás megnehezíti az életedet. De december 9-től a Vénusz örömet és boldogságot hoz az életedbe. A tartós kapcsolatban élők gondjai megoldódnak, a szinglik pedig egy közeli barátjukban lelhetik meg az álompasit.