Az év legromantikusabb hónapja következik! A február 5-ei telihold fel is rázza a zodiákus tagjait, és arra biztatja őket: adjanak hangot a vágyaiknak! Aztán a Merkúr belép a Vízöntőbe február 11-én, és magad mögött hagyhatsz minden akadályt és nehézséget, vagyis: zöld utat kapsz a szerelemhez! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a februári szerelmi horoszkópodat!

Kos

A hónapban átgondolod: mennyit kaptál a pasidtól. Mennyit viszonzott abból, amit adtál neki. Ha úgy érzed, egyedül evezel a csónakban, akkor bizony könnyen  szakításra szánhatod el magad. A szinglik találkoznak végre azzal a személlyel, aki feltétel nélkül szereti őket. Meglehet, ez az illető ugyanaz, aki már most is titokban csodálja!

Bika

Elgondolkozol a kapcsolatod folytatásán, mert nem vagy biztos abban, hogy mindketten ugyanazt akarjátok a szerelmeddel. De mielőtt hirtelen lépésre szánnád el magad: derítsd ki, ő mit szeretne! A  szinglik  most nagyon sérülékenynek érzik magukat, és mivel nem mernek belevágni egy új kapcsolatba, inkább csak álmodoznak róla. Pedig talán már van is valaki, aki tetszik nekik!

Ikrek

Ha szeretnél egy következő szinte lépni a pasiddal Ikrek, akkor beszélj vele, és ne várd, hogy magától kitalálja a vágyaidat! Szerencsére az embered nyitott lesz arra, hogy változtassatok. A szinglikre rengeteg izgalmas  flörtölési lehetőség és randevú vár, a hónap második felében pedig még a lelki társukat is megismerhetik. Szóval: tessék randizni, randizni, és randizni!

Rák

Óriási változásokon megy keresztül a szerelmi életed. Kész vagy kilépni a mérgező vagy éppen időrabló kapcsolatodból. Másokkal épp az ellenkezője történik, és feltetszik a jegy szülötteinek a nagy kérdést! Meglehet, a szinglik még nem lelnek párra a hónapban, de nagyon kalandos hetek elé néznek, ami közben sokat erősödik majd az önbizalmuk!

Oroszlán

A párban élő Oroszlánok sokat dolgoznak a hónapban a kapcsolatukon, ami meg is fog látszani! Jóval harmonikusabb lesz, és igazán egymás társaivá válnak. Jóban-rosszban egyaránt számíhatnak egymásra. Végre olyan lesz a kapcsolatuk, amilyenre mindig is vágytak! A szinglik hallgassanak a megérzéseikre, mert azok segíthetnek elkerülni azokat a pasikat, akik csak összetörnék a szívüket. 

Szűz

Sokat változtál az elmúlt időszakban. Megszabadultál az  önbizalomhiányodtól  és bizonyos félelmeidtől. Ez pedig nagyon jót tesz a kapcsolatodnak! Ismét stabilnak, biztonságosnak fogod érezni, és elősegítheti azt, hogy szintet lépjetek a szerelmeddel. A szinglik rátalálnak az igaz szerelemre, olyan érzésük lesz, mintha valóra válna az álmuk, mert minden úgy történik, ahogy a nagykönyvben megvan írva!

Mérleg

lelki társad a legjobb barátod is lehet, Mérleg. Nézz szét magad körül, mert meglehet, már rég megérkezett az igazi az életedbe! A párban élők egész februárban élvezhetik a romantikát, és sok-sok felejthetetlen pillanatban lesz részük. Úgy érzik, megtalálták a tökéletes társat, és ez elég lehet ahhoz, hogy hosszú távon elkötelezzék magukat! Kezdhetsz esküvői ruhákat nézegetni!

Skorpió

Nyisd meg a szívedet, Skorpió. Az utóbbi időben kissé zárkózott voltál, de szép lassan kész vagy visszaülni a nyeregbe! A hónap közepétől már folyamatos lesz a flört és a kaland az életedben. Párban élőként visszatér a régi tűz, és új életet lehel a kapcsolatotokba, aminek köszönhetően annyira rajongva szeretitek majd egymást, mintha tegnap jöttetek volna össze.

Nyilas

Egy új kaland közelebb hoz titeket egymáshoz a szerelmeddel. A következő hetekben egyre jobb és szorosabb lesz a kapcsolatotok, még az is lehet, hogy egyikőtökben felmerül a  házasság  vagy a családalapítás iránti igény. A szinglik legyenek bátrak, dobják be magukat! Valljanak szerelmet a kiszemeltjüknek, mert nagy az esélye annak, hogy az érzéseik viszonzásra lelnek.

Bak

Megbizonyosodsz arról, hogy a megfelelő személy mellett vagy. Több minőségi időt töltötök együtt, tele romantikával és meghittséggel. Amint biztos vagy a dolgodban, kész vagy a Mr. Biged tudtára adni a vágyadat, ami lehet összeköltözés vagy éppen a házasság. Az egyedülállók is hasonlóképp sakkoznak: előbb biztosra mennek, és csak azután vallanak szerelmet.

Vízöntő

Ne félj elköteleződni, Vízöntő! Ha úgy érzed, a megfelelő személy mellett vagy, akkor engedd el a félelmeidet, és hagyd, hogy boldoggá tegyen! Vedd észre:kész lehozni neked a csillagokat, és talán már szeretne feleségül kérni! A szinglik váratlanul szerelmesek lehetnek, és sikerül a számukra lehető legtökéletesebb pasit kifogniuk. Igazán elképesztő sztori lesz az, ahogy összeismerkednek!

Halak

Előbb magadat kell szeretned, mielőtt mást szeretnél! Erről szól most szingliként számodra a február, és hogy magadat helyezd az első helyre. Ettől még lesz néhány izgi randid! Élvezed a tét nélküli flörtöléseket és kalandokat, miközben egyre erősödik majd az önbizalmad. Párban élőként meglepődve tapasztalod, hogy a Nagy Ő-d, most sokkal jobban szeret, és kimutatja irántad való érzéseit. Szinte bármit megtesz, amit csak kérsz tőle!