A párban élők között komolyra fordulhatnak a dolgok, a szinglik pedig megtapasztalhatják a különleges nyári szerelmet! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a júniusi horoszkópodat!

Kos

A szinglik élvezik, hogy a tó- vagy a tengerparton folyton fel akarják szedni őket a pasik. Nincs olyan buli, ahol ne lenne kivel flörtölni. A párban élők veszélyes játékot űzhetnek, mert a pasijuk mellett túl közel kerülhetnek egy másik szexi fickóhoz. Játszanak tisztességesen, és ne tegyenek olyat, amit később megbánhatnak!

Bika

Szingli Bikaként olyan pasi után futhatsz, aki nem akar téged, és nem veszed észre, hogy van valaki más, aki meg utánad lohol. Párban élőként sokkal szorosabb lesz a kapcsolatod a szerelmeddel, ami egy álomnyaralásnak, vagy pedig egy eljegyzésnek lesz köszönhető. Végre azt fogod érezni: megérte annyit várni.

Ikrek

Szakítással vagy eljegyzéssel érhet véget a hónap a párban élők számára. Ez főleg attól függ, képesek-e megoldást találni a gondjaikra. A másik probléma pedig az lehet, ha te Ikrek, beleszeretsz valaki másba! A szinglik viszont talán épp nyaralás vagy bulizás közben lelhetik meg életük szerelmét.

Rák

Nagy az esélye annak Rák, hogy a hónapban rád találjon a szerelem. Most szinte bárkit meghódíthatsz, szóval, ha van egy kiszemelted, dobd be magadat nála! Amennyiben párban élő vagy, akkor készülj, mert Mr. Big romantikus programokkal, nyaralással készül, sőt, akár lánykéréssel is!

Oroszlán

Ahol nem működött mostanában a kapcsolat, ott nagy az esélye a szakításnak. Amennyiben nem kerül erre sor, akkor megerősödik a kötelék a szerelmesek között, és akár a lánykérésre is sor kerülhet. A szinglik sokáig élvezik a pasizás örömeit, de a hónap vége felé valaki elcsavarhatja a fejüket.

Szűz

Ez a hónap kulcsfontosságú időszak számodra, mert aktívan tervezni kezditek a jövőd az imádottaddal. Olyan témák kerülnek előtérbe, mint a nyaralás, házasság, és gyerekvállalás. A szinglik utazás közben ismerkedhetnek meg egy szexi pasival, akibe azonnal beleszeretnek, de legalábbis meglesz a közös hang.

Mérleg

Szinte egész hónapban flörtölsz, csetelsz, és randizol. Sorban állnak nálad a pasik, és ha az igazit még nem is találod meg, de izgalmas, romantikus pillanatokból nem lesz hiány. A párban élő Mérlegek is újra egymásra találnak, olyanok lesznek, mint mikor összejöttek, és júniusban végig úszni fognak a mámorban.

Skorpió

Túl sokat foglalkoztok azzal a pasiddal, hogy jól nézzetek ki, jól mutassatok a közösségi oldalak fotóin, és mindenkinek azt mutassátok, milyen különleges a kapcsolatotok, ahelyett, hogy inkább csak egymásra figyelnétek, és ténylegesen ápolnátok a köztetek lévő köteléket. A szinglik járjanak nyitott szemmel a munkahelyükön, mert ott leselkedik rájuk a szerelem!

Nyilas

Ha szingli vagy, csak képzeld magad elé az álompasit, és kezdj el keresgélni, mert jó esély van arra, hogy rá is bukkansz. Amennyiben már megtaláltad a Nagy Ő-t, óriási meglepetés érhet, mert előbújhat belőle a lovag, és hirtelen azaz ember lehet belőle, akire mindig is vágytál.

Bak

Egész hónapban dolgozol, mint az őrült, nincs most időd a szerelemre. A párban élő Bakok, azért legyenek óvatosak, nem biztos, hogy a szerelmük díjazni fogja, ha figyelmen kívül hagyják. Érdemes minőségi időt tölteniük együtt, mert romantikus élményekben, és meghitt pillanatokban lenne részük.

Vízöntő

Sokat agyalsz a szerelmi életeden, mert változásokra vágysz. Még az is lehet, hogy ultimátumot adsz a pasidnak, és dönthet az eljegyzés vagy a szakítás között. A szinglik pedig nem lazsálnak tovább, gőzerővel randizni kezdenek, és fejest ugranak az első ígéretesnek tűnő kapcsolatba.

Halak

Találkozol valakivel, aki annyira nem az eseted, de mégis felkelti az érdeklődésed. A kommunikáció eleinte kissé nehézkes lehet, de megéri kitartanod mellette! A párban élők kapcsolata felvirágzik, és ha eddig nem került sor összeköltözésre vagy lánykérésre, akkor most nagy az esélye annak, hogy bekövetkezik!