Hamarosan beköszönt az igazi tavasz, és ezzel együtt a zodiákus tagjainak a szerelmi élete is felpezsdül. Ebben az időszakban felélénkülnek a párkapcsolatok, és a szinglik magánnyal töltött napjai is megvannak számlálva. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a márciusi szerelmi horoszkópodat!

Kos

Mivel a te jegyedben tartózkodik a Vénusz, a szerelem bolygója, számíthatsz arra, hogy ellenállhatatlan vonzerővel ruház fel téged, és mágnesként vonzod majd az ellenkező nemet. Tökéletes számodra ez a hónap az ismerkedéshez, és minden esélyed megvan arra, hogy megismered az új pasidat! Most a még a párban élők szíve is veszélybe kerülhet, mert találkoznak valakivel, aki mély benyomást tesz rájuk!

Bika

Készen állsz a jól megérdemelt izgalmakra a szerelmi életedben? Márciusban az uralkodó bolygód, a Vénusz a Jupiter szerencsebolygóval karöltve szolgálja ki az igényeidet, és hihetetlenül szerencsésnek bizonyulsz a szerelemben és a pénzügyekben egyaránt. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor kezdheted lapozgatni az esküvői magazinokat, míg szingliként meglelheted azt, aki valószínűleg a férjed lesz.

Ikrek

A következő hetekben főleg a karriered építésére fogsz fókuszálni, így szingliként most a háttérbe szorulhat a szerelmi életed. Azért ne zárkózz el teljesen, hidd el, jól fog esni, egy kis flörtölés a neten vagy a szombat esti buliban. A párban élők alatt kicsit megremeg a léc, mivel egy korábbi tettüknek a hónapban isszák meg a levét. Ez lehet egy eltitkolt félrelépés vagy az, hogy nem kellett volna még egy esélyt adniuk a pasijuknak.

Rák

Márciusban felerősödik a karizmád, és csakúgy vonzod magadhoz az ellenkező nemet. Könnyű lesz az ismerkedés, és ha van valaki, akit szeretnél meghódítani, akkor hajrá, mert könnyedén az ujjad köré csavarhatod! Viszont a párban élők komolyan fontolóra veszik, mennyire akarják ezt a kapcsolatot, mivel úgy érzik: nem az igazival vannak együtt. Ha nem változik valami a hónapban, akkor áprilisban ismét szinglik lesznek.

Oroszlán

Nagyon fontos márciusban a személyes határaid felállítása. Így elkerülheted, hogy egyesek csak ágyba vigyenek, vagy simán összetörjék a szívedet. A tartós kapcsolatban élők is nagy hasznát vennék, különösen, ha úgy érzik, többet adnak, mint amennyit kapnak, vagy ha a pasijuk hajlamos túl messzire menni, és a tetteivel megbántja a jegy szülöttjét. Jól tennék az Oroszlánok, ha a hónapban saját magukat helyeznék az első helyre.

Szűz

Egyre nő benned a komoly kapcsolat iránti vágy. Szingliként ezért hajlamos lehetsz kompromisszumot kötni, és nem keresed tovább az álompasit, hanem olyat választasz, aki hellyel-közzel megfelel minden kritériumodnak. A párban élők rengeteget lelkiznek a hónapban, átbeszélik a jövőjüket, és ennek köszönhetően nagy az esély arra, hogy az összeköltözés vagy a házasság mellett döntenek.

Mérleg

Szárnyal az önbizalmad, Mérleg, és talán ennek is köszönhető, hogy vonzod a pasikat. Meg is ismersz közöttük egy olyan személyt, akivel érezhetően karmikus kapcsolat van köztetek. A párban élők sokat dolgoznak önmagukon, és a kapcsolatukon, nem marad is el a jutalmuk: önfeledt szex és boldogság. Csak legyenek óvatosak a hónap felé, mert egy féltékenységi jelenet drámai szakítást idézhet elő.

Skorpió

Márciusban rájössz: komoly kapcsolatra vágysz. Nincs ezzel semmi probléma, de párban élőként ügyelj arra, hogy semmit se próbálj ráerőszakolni a szerelmedre, mert az ellentétes hatást érheted el vele. Ha nyitottan, és türelmesen kezeled a szitut, akkor szép lassan teljesüljenek a vágyaid. Szingliként rengeteg lehetőséged nyílik randevúzni, de a szőke herceg fehér lovon még nem lovagol be az életedbe.

Nyilas

Az uralkodó bolygód, a Jupiter lepacsizik a hónapban a Vénusszal, és ritka szerencsés lehetőségeket idéz elő számodra. Nagy az esélye annak, hogy egy buliban vagy a baráti köröd által megismered a nagy szerelmet, de az biztos: szinte egész márciusban ostromolnak majd téged a pasik. A párban élők pedig felrázzák a kapcsolatukat, új élményeket szereznek, és sokkal közelebb kerülnek egymáshoz az elmúlt hetekhez  képest.

Bak

A hónapban elfog a vágy, hogy véget vess minden olyan dolognak, ami csak rabolja az idődet. Így ha azt érzed, nem a megfelelő ember vagy, akkor könnyen szakításra ítélheted a kapcsolatod. De nem maradsz sokáig egyedül, meglehetősen hamar megérkezik az, akiben az igazi véled felfedezni. Ez a szinglikre is igaz, akik összejöhetnek egy idősebb,  tapasztaltabb férfival, aki komoly kapcsolatot kínál.

Vízöntő

Úgy érzed, a szerelmeddel nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Könnyen lehet, hogy emiatt ultimátumot adsz neki. Ennek fényében a hónapban eljegyeznek vagy ismét szingli lesz belőled. Az egyedülállókat most leköti a karrierjük építése, kevesebb idejük jut a szerelemre, de azért még nekik is lesz részük néhány szórakoztató csetelésben a neten vagy a Tinderen.

Halak

A párban élők sokat tehetnek a kapcsolatukért azzal, ha őszintén megvallják érzéseiket, valamint a korábbi hibáikat. Ha van bármi titok, amit elhallgatnak, azt érdemes lenne még most megosztani a szerelmükkel, amíg másképp ki nem derül. A szingliknek sokáig nem lesz önbizalmuk az ismerkedéshez, de szerencsére a hónap vége felé meglelik a bátorságukat.