Most őszintén: senki sem tökéletes. Mindenki követ el hibákat a kapcsolatokban, de ezek gyakran értékes életleckének bizonyulnak. Viszont vannak, akik olyan mérgező mintákat követnek, amelyeknek nincsenek is tudatában. Ezen csak az segít, ha szembenéz az ember lánya az igazsággal, és egyszer s mindenkorra leszámol velük. Szerencsére ez a szerelmi horoszkóp feltárja, hogy a csillagjegyed szerint, mi a legnagyobb hibád, amivel kinyírhatod a kapcsolatodat:

KOS: Tényként kezeli a pasija jelenlétét

Nagyszerű Kos, hogy egy talpraesett vezető vagy, aki egyedül is minden körülmény között megállja a helyét. De emiatt hajlamos vagy úgy bánni a pasiddal, mintha a követőd vagy beosztottad lenne. Nem szabad tényként kezelni a szerelmed jelenlétét, aki úgyis a legnagyobb rajongód, mindig elérhető, és kielégíti minden szükségletedet. Ne vedd őt természetesnek, mert bármikor bedobhatja a törölközőt és leléphet!

BIKA: Mindent a szőnyeg alá söpör

Te is tudod, mennyire makacs vagy, és rosszul viseled a változásokat. Minden dráma csak kiakasztja a vérnyomásmérődet. De ha nem nézel szembe a problémákkal, és úgy teszel, mintha minden rendben lenne, előbb-utóbb felrobbansz. A szőnyeg alá söprős módszereddel a kapcsolatod alatt vágod a fát. Szóval nyugodtan beszélj a gondjaidról, az érzéseidről, mert csak így érhető el, hogy jobb legyen a kapcsolat!

IKREK: Az első bukkanónál meglép

Amíg tart a rózsaszínköd és minden tökéletes köztetek, úszol a mámorban, Ikrek. De amint eléritek az első bukkanót, és valamin összekülönböztök, már kalap-kabát és viszlát! Nem azért, mert lusta vagy megoldani a gondokat, hanem ez neked túl fájdalmas, és te köszönöd szépen, minimális szívfájdalmat sem kérsz. Inkább egyből leírod a kapcsolatot, hogy „ez úgysem fog működni”. Pedig az a legkifizetődőbb kapcsolatok ​​kemény munkát igényelnek, szóval megérné nem elfutni a konfliktus elől!

RÁK: Lemond önmagáról

Igen Rák, ha te megnyitod a szívedet, az egyszerre gyönyörű és csodálatos. De nemcsak kinyitod, hanem mindjárt oda is adod másnak. Ezzel a mozdulattal pedig általában önmagadról is lemondasz. Elkezdesz a pasidhoz idomulni, elveszíted az identitásodat, és szép lassan társfüggő leszel. Búcsút intesz a saját vágyaidnak, és csak a szerelmed boldogságáért fogsz élni, mert minden tekintetben meg akarsz felelni neki. Ne tedd ezt, őrizd meg a te csodás egyéniségedet!

OROSZLÁN: Elvárja, hogy a pasija körülötte forogjon

Amikor minden jól alakul az életedben, boldog vagy és elégedett. De amikor borsot tör az orrod alá az élet, ráborítod az érzelmeidet a pasidra. Ez még nem lenne is baj, hogy nyíltan felvállalod az érzéseidet, és beszélsz a gondjaidról. A probléma az, mikor elvárod: dobjon el mindent azért, hogy csak és kizárólag veled törődjön. Hidd el, az emberednek is lehetnek gondjai, rossz napjai, de nem gondolsz ebbe bele, mivel mindig önmagadat helyezed előtérbe. Ám ne feledd: a szerelmed nem lelki szemetesláda!

SZŰZ: Megpróbálja megváltoztatni az embert

Az a mottód: „Meg tudom javítani őket!" Amikor  randizni  kezdesz valakivel, rövid időn belül kiszúród a hibáit, rossz szokásait, a nem tetsző viselkedéseit, de ha bejön neked, arra gondolsz: majd kigyógyítom belőle. Valahol szép gesztus, hogy szeretnél segíteni neki jobb emberré válni. De a pasid nem mosogatógép, ami megszerelésre vár. Inkább az elfogadást kellene gyakorolnod, és engedi, hogy a maga tempójában fejlődjön.

MÉRLEG: Passzív-agresszív viselkedést alkalmaz

Senki sem tud olyan kedélyesen mosolyogni mint te, Mérleg, amikor valamivel elégedetlen. Márpedig ahelyett, hogy megmondanád, mi nem tetszik vagy kifejeznéd a problémádat, inkább úgy teszel, mintha minden rendben lenne. De nem tudod olyan mesterien leplezni az érzéseidet, mint hiszed, mert a csipkelődéseid, a szarkazmusod elárul. Mindenkinek jobb lenne, ha bevallanád, mi a baj, ahelyett, hogy egy angyali maszkkal az arcodon tűpárnának használd a pasidat.

SKORPIÓ: Néha ellenségként tekint a pasijára

A szélsőségek embere vagy, Skorpió. Ha valami nem alakul jól, akkor egyből a környezetedet hibáztatod, de minimum rajtuk torolod meg a bosszúságodat. Ebből kifolyólag gyakran vonod le azt a következtetést: a pasid a hibás vagy szimplán rajta vezeted le a feszültségedet. Sokszor azt hiszed, direkt akadályoz téged, direkt bánt meg, vagy szándékosan nehezíti meg az életedet. Amíg ilyen véleménnyel vagy a szerelmedről, ne csodálkozz azon, ha nem tart ki melletted.

NYILAS: Nem beszél őszintén az érzéseiről

Az élet csak móka és játék számodra, Nyilas. Főleg azért, mert nem beszélsz a félelmeidről, érzéseidről, az álmaidról. Ha bármilyen feszültség történik közted és a pasid között, valószínűleg nyugodt maradsz, és nem beszélsz róla… viszont minden intim részletet megosztasz a barátaiddal. Ez az első szög a kapcsolatotok koporsójában. A második az lehet, mikor hallgatni kezdesz mások véleményére. Jobban járnál, ha a párkapcsolati bajaidat inkább az illetékessel beszélnéd meg!

BAK: Hamar leírja az embert

Nem okoz gondot neked időt, energiát áldozni a közös élet felépítésébe. Legalábbis egészen addig, amíg a belső pesszimistád meg nem szólal. Egyszer csak elkezdesz panaszkodni az életre, majd másokra, végül a pasidra is. De nem azért teszed, mert ennyire borúlátó vagy. Ez nálad egy védekező mechanizmus, ugyanis attól félsz, mi van, ha mégsem jön össze a kapcsolat. Inkább elkönyveled előre a fájdalmas szakítást, és tudattalanul elkezded ellökni magadtól a szerelmedet. Igazán kipróbálhatnád a derűlátást!

VÍZÖNTŐ: Mindig neki kell győzni

Szuperokos és tehetséges vagy Vízöntő, ezt senki sem vitatja! Éppen ezért csak jót tennél a kapcsolatoddal, ha nem tekintenél a pasidra versenytársként, akit folyton mindenben le kell győzni, és megmutatni: te vagy a jobb. Ha csak neked lehet igazad, és azt érezteted vele, magasan felette állsz, azzal lemészárolod az önbecsülését, a férfiasságát, és végül a kapcsolatot is. Nem arról van szó, hogy el kell rejteni előle a képességeidet, de ne is akard mindenáron bizonygatni őket.

HALAK: Teljesen a pasijához idomul

Ilyen tekintetben eléggé hasonlóan működtök a Rákkal. Te is Halak, szeretnél hercegnő lenni egy tündérmesében, és mivel nálad a remény hal meg utoljára, hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a piros zászlókat a kapcsolatban. Ha kell, még az identitásodat is feladod, és teljesen más emberré válsz csak azért, hogy a herceged elégedett legyen veled, és egy szép napon hercegnővé emeljen téged. De senki kedvéért nem érdemes lemondani az álmaidról, a barátaidról, főleg nem önmagadról!

Via