Itt az ideje tisztába tenni a kapcsolatokat! Ebben lesz a zodiákus tagjainak segítségére a Merkúr meg a Vénusz, mikor november 17-én belépnek a Nyilasba. De már jóval előtte elkezdődnek az eget rengető változások, mikor 8-án holdfogyatkozás lesz a Bikában. A Nyilas szezon 22-étől kezdve meg elsöprő szenvedélyt és kalandokat hoz. Ugye most már égsz a vágytól, hogy megtudd, mit jósol neked a novemberi szerelmi horoszkóp?

Kos

A szingliknek rengeteg lehetőségük lesz az ismerkedésre a hónapban. Csak ne legyenek nagy elvárásaik, mert akkor csalódni fognak! A párkapcsolatban élőknek szükségük lehet egy szakértő tanácsára vagy olyanéra, akiben megbíznak, különben tönkre fog menni a kapcsolatuk. Ha még fontos nekik, akkor ideje küzdeniük érte!

Bika

Lehetőséged nyílik új szintre emelni a szerelmeddel való kapcsolatodat. Talán időszerűnek látjátok az összeköltözést vagy az eljegyzést. A szinglikre nehéz feladat vár a hónapban, mert két pasi is szörnyen tetszik nekik, de nem tudják, melyiket válasszák, melyikükkel kezdjenek komoly kapcsolatot.

Ikrek

Meglepő fordulat vár rád! Valószínűleg előkerül az exed, bocsánatot kér tőled, és még egy esélyt. Mit gondolsz, adni fogsz neki? A párban élők sokat beszélgetnek majd a kapcsolatukról, ami nemcsak segít jobbá tenni, hanem elő is mozdíthatja. Mégis sokat nyugtalankodnak az Ikrek, és nyomozni kezdenek a pasijuk után. Vigyázzanak, hogy ne essenek túlzásokba!

Rák

Fájó csalódásban lehet részed a hónapban. Kiderülhet, a pasid eltitkolt valamit, de akár az is, hogy félrelépett. A körülmények úgy hozzák, nem adod egyértelműen  szakításra  a fejedet, és fontolóra veszed a kapcsolat sorsát. A szinglik végre megismerkednek valakivel, aki nagyon tetszik nekik, de a sok csalódás miatt nem mernek tovább haladni, ami nagy hiba!

Oroszlán

Szingliként szinte biztosan megismerkedsz álmaid pasijával, méghozzá nagyon sorsszerű körülmények között. A párban élőknek meg kell vitatniuk a jövőjüket, mert adódik néhány olyan helyzet, amit mielőbb tisztázniuk kell. Ha ugyanazokra a dolgokra vágytok, akkor simán haladhattok tovább együtt az ígéretes jövő felé!

Szűz

Nem valószínű, hogy a hónapban kéri meg Mr. Big a kezedet, de ettől függetlenül romantikus, meghitt napok elé néztek, és sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Viszont a sors úgy hozza: meg kell majd hoznotok együtt egy fontos döntést. A szinglikről is gondoskodik a sors: összehozza őket egy szexi pasival.

Mérleg

Úgy érzed, épp itt az ideje hangot adni az érzéseidnek, és mindannak, amivel elégedetlen vagy! Nagyon jól teszed, Mérleg! Ne csinálj tovább úgy, mintha minden rendben lenne! Szingliként fellobbanhat benned a vágy az exed iránt, és jó esély van arra, hogy visszamenj hozzá.

Skorpió

Komoly átalakuláson megy keresztül a szerelmi életed. Valószínűleg napvilágra kerül egy titok, ami alapjaiban rázza meg a kapcsolatot. Onnantól kezdve csak rajtad múlik a kapcsolat sorsa. Ha sikerül ezen átlendülnötök, sokkal erősebb lesz a kötelék köztetek. Szingliként tartsd nyitva a szemedet, mert már ott van az ismeretségi körödben az új pasid!

Nyilas

Néha úgy érzed, elbeszéltek egymás mellett a pasiddal. Olyan érzésed van, mintha szakadék tátongana köztetek. Ha nem beszéltek erről, akkor hamarosan búcsút inthetsz a kapcsolatnak. A szinglik vonzódni kezdenek egy munkatársukhoz vagy közeli barátjukhoz, de nem tudják, mihez kezdjenek a szituval.

Bak

Ha kétségeid vannak a szerelmed érzéseivel kapcsolatban: beszélj vele! Fordulj hozzá megnyugtatásért, különben meg fogsz őrülni az aggodalomtól vagy a féltékenységtől. Ne aggódj, valószínűleg pont azt fogod hallani, amit szeretnél! Szingliként lesz néhány randid, de úgy érzed majd: egyik sem az igazi.

Vízöntő

Párban élőként sokat agyalsz majd azon, merre is tovább, mennyire vagy elégedett a kapcsolatoddal. Sokszor érzed azt, hogy túl sokat adsz, és túl keveset kapsz, valamint azt: egyre inkább elveszíted önmagadat. Mielőtt kirúgnád a pasidat, érdemes lenne beszélned vele az érzéseidről. A szingliknek még egy kicsit türelmesnek kell lenniük!

Halak

Rengeteget dolgoztok mind a ketten a szerelmeddel a hónapban, de a legjobb: folyamatosan támogatjátok egymást. Hazaérve a legnagyobb romantikában töltitek az estéteket, és segítetek a másiknak kikapcsolni. Meglehet, épp ez a november segít megérlelni a döntést, hogy ideje lenne szorosabbra fűzni a kapcsolatotokat.