A hónapban a párban élő állatövi jegyek a közöttük lévő kötelék elmélyítésére törekednek, emiatt átbeszélik a kapcsolatuk részleteit, és fontos döntéseket hoznak. A legtöbb szingli készen áll az átalakulásra annak érdekében, hogy a hónapban párra leljenek, és elég bátorságot is nyernek a csillagoktól az ismerkedéshez. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és derítsd ki, milyen változásokat ígér az októberi szerelmi horoszkóp számodra!

Kos

Ahogy a Merkúr visszatér a Mérleghez, a romantikus kapcsolatodat irányító jelhez, arra késztet, hogy kezdj el beszélni arról, merre tovább. Éppen ezért a hónapban fog eldőlni a viszonyod sorsa, ami megerősödik, és akár még az eljegyzésig is eljuttok vagy pedig szakítotok. Nincs értelme figyelmen kívül hagyni a problémákat, mert nem fognak megoldódni és rosszabbodhat a helyzeted. A szinglik pedig végre megismerik azt az embert, aki képes egészen meglágyítani a szívüket.

Bika

Az újhold és a napfogyatkozás óriási fordulópontot jelent számodra romantikus életedben ebben a hónapban. A Skorpió megvilágítja a párkapcsolatodat, és új kezdetre, valamint jelentős változásra számíthatsz. A csillagok pontosan azt fogják adni, amire vágysz: egy álomszerű pasit, és ez a szinglikre is vonatkozik, akik a munkahelyükön ismerhetik meg álmaik hercegét. Talán jelenleg ez túl távolinak, álomszerűnek tűnik, de légy türelemmel és kellemesen fogsz csalódni!

Ikrek

Az elmúlt hónap egy érdekes időszak volt számodra, mert nem érezted úgy, hogy bármi baj lenne, de azt sem: minden teljesen rendben van a kapcsoltodban. Ebben a hónapban a Plútó közvetlenül a Bak jegyébe lép, kiemelve az intimitás területét, vagyis közelebb kerülhetsz a szerelmedhez. Rá fogsz ébredni: sokkal jobb helyen vagy, mint azt néhány hete gondoltad volna, és a pasid is tökéletes Mr. Big alapanyag.

Rák

A Plútó közvetlenül a Bakban telepszik meg, ami azt jelenti, ideje javítani a párkapcsolatodon! A Plútó irányítja a sötétséget, legyen az jelen benned vagy a kapcsolatodban. Most érdemes lépéseket tenni azért, hogy a viszonyod olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad. Ha egy durva szakításon vagy túl, akkor ideje visszaülni a nyeregbe! Az október 25-ei a Skorpió napfogyatkozás pedig új ajtót nyit a szerelemre, így megéri ebben az időszakban kimozdulni otthonról!

Oroszlán

Vesta, a belső fényedet irányító aszteroida közvetlenül a Vízöntőbe érkezik, érintve a szerelmi életedet. Ez az asztrológiai változás a segítségedre lesz abban, hogy jobban ráhangolódj arra, amit valójában szeretnél, és amire szükséged van a lovagodtól. Könnyű néha azt mondani, nincs szükséged senkire, de ez nem feltétlenül igaz, ugye Oroszlán? Amíg a párban élők hangot adnak a vágyaiknak, a szinglik szép lassan nyitni kezdenek, és regisztrálnak egy társkeresőre.

Szűz

A Jupiter, a bőséget irányító bolygó újra belép a Halak jegyébe, amely esetedben szerencsés szerelmi fordulatokat hoz. A (kibontakozó) kapcsolat, amely küzdelmes volt, vagy amelyet megkérdőjeleztél, mert nem mertél bízni a pasiban, az most kiegyensúlyozottá válik. Bizonyosságra lelsz és megbékélsz. Megoldódnak a párkapcsolati problémáid, és végre kész vagy átadni magadat a szerelemnek.  

Mérleg

Úgy érzed, nem várhatsz tovább, ideje megvalósítani a párkapcsolati terveidet. Így hát a pasid elé tárod a hónapban az elképzeléseidet. Valószínűleg a vártnál jobban sül el a dolog, ugyanis varázslatos időszak elé néztek, sőt: a romantikázások közepette még megünnepelni valótok is lesz! A szinglik se tétlenkedjenek: irány a fodrász, újítsanak be pár ruhát, és ne üljenek a négy fal között, mert valósággal vadászik rájuk a szerelem!

Skorpió

A Bika északi csomópontja, amely a Kosban lévő Chironhoz igazodik, lehetővé teszi, hogy a gyógyulás új szintjét érd el jelenlegi helyzetében. Ez azt jelenti: sikerül megszabadulni a kísértő exektől, a negatív kapcsolati mintáktól, és békére, megbocsátásra lelsz. Ez a hónap az új kezdet, amire vártál, csak légy elég nyitott befogadni azt, ami jön, még akkor is, ha az eltér attól, amit elképzeltél.

Nyilas

A következő néhány hét rendkívül érdekes lesz, Nyilas. A Mars, a cselekvés, az ambíció és a vágy bolygója az Ikrek jegyében van, és felhívja a figyelmedet arra: mit is akarsz igazából. Tehát, légy őszinte magaddal és a pasiddal is, add tudtára a vágyaidat! A szinglik is merjenek nyugodtan kezdeményezni, ha van valaki, aki tetszik nekik, mert a hónapban aligha tudna nekik bárki is nemet mondani!

Bak

A havi bolygóenergiák miatt előfordulhat: el kell engedned a pasidat ahhoz, hogy megleled a valódi boldogságot, vagy csak egy olyan hiedelemtől kell megszabadulnod, amely visszatart a szerelem befogadásától. Ne hagyd, hogy a múlt megakadályozzon a boldog élet kialakításában! Az egyedülállókat is a múltbeli negatív tapasztalataik akadályozhatják, és ezért nem mernek szerelembe esni, szóval ideje ezektől megszabadulni!

Vízöntő

A Merkúr a hónap elején közvetlenül a Szűz jegyébe lép, és a kapcsolaton belüli intimitásra helyezi a hangsúlyt. Ideje több minőségi időt tölteni a Rómeóddal, új élményeket szerezni, és talán még az összeköltözésen vagy a házasságon is eltöprengtek. A szinglik pedig egész hónapban élvezhetik a pasik figyelmét és a könnyű flörtöket.

Halak

A Merkúr az a bolygó, amely irányítja az elmét, és mivel a Szűzbe lép, segít a gyakorlati kérdésekre összpontosítani. Előfordulhat, hogy néhány dolgot rendeznetek kell a Nagy Ő-vel, még mielőtt egy szintet lépni a kapcsolatotok, de nagyon közel vagy már az álmaid megvalósításához! A szingliket a hónapban valaki szabályosan üldözni fogja a szerelmével. Remélhetőleg romantikus lesz, semmint zaklató!