Szeptember a partnerség és a kölcsönösség felé fordítja figyelmünket, miközben a Mérleg-szezon energiája elkezd beszűrődni a társas viszonyokba. A Mérleg egyike annak a két állatöv jegynek, amelyek a Vénuszt képviselik, és kiemelten fontos számukra a párkapcsolat. A hónapban vágyat érezhetsz a kapcsolatod rendbetételére, arra, hogy szorosabbá, romantikusabbá tedd vagy pedig megleld az igazit! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és derítsd ki, milyen változásokra számíthatsz a szeptemberi szerelmi horoszkóp szerint!

Kos

Nem akarsz többé abban reménykedni, hogy a dolgok megváltoznak, és nem is szeretnél úgy tenni, mintha minden rendben lenne, hanem kész vagy a tettek mezeire lépni. A hónapban a saját vágyaidat helyezed előtérbe, ami azt jelenti: ha fontos számodra a kapcsolatod, mindent megteszel a működéséért. Mások az  exüket  is visszafogadhatják, ha esélyt látnak a boldogulásra. Az egyedülállók pedig teljes gőzzel belevetik magukat az új szerelem megtalálásába.

Bika

A szeptember romantikus szerelemmel kecsegtet. Akár az első héten párra lelhetnek a szingli Bikák. De legyenek óvatosak, mert a hónap közepén nagy az esélye annak, hogy megtévesszék és átverjék őket. A párban élők pedig lehetőséget kapnak a következő hetekben felturbózni a kapcsolatukat, és visszahozni a régi tüzet a hálószobába. Minden megrázó, váratlan, örömteli esemény azt szolgálja, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Ikrek

Jelentős fordulópontra számíthatsz szeptemberben. Váratlanul úgy dönthetsz,  szakítasz  a pasiddal, ha már nem látsz esélyt a boldog jövőre. De semmi vész, nem sokáig maradsz egyedül, mert a hónap végén már rád is találhat az új szerelem! Mások kapcsolata viszont fokozatosan elmélyül a következő hetekben, és ha nem keresik a buktatókat, akkor romantikus, meghitt, örömteli időszak vár rájuk.

Rák

A hónap elején kirobban a dráma nálad! Szembesülsz a párkapcsolatod összes problémájával. Az első héten több veszekedésre is számíthatsz. Lesznek olyanok, akiknél ez elősegíti a kapcsolat fejlődését, mások viszont még inkább eltávolodnak egymástól. Gyors váltásokra számítani lehet a hónap vége felé: szakítás és új szerelem vagy a kapcsolat tisztázását az esküvő dátumának kitűzése követi. A szinglik vegyék le a rózsaszín szemüveget, ha nem akarják, hogy átverjék őket, amire nagy esély van, miután annyira vágynak a szerelemre.

Oroszlán

Gyökeres változáson megy keresztül a szerelmi életed szeptemberben. A hónap közepén úgy dönthetsz, véget vetsz a kapcsolatodnak, amennyiben úgy érzed, nem működik. Mások visszamennek az exükhöz annak a reményében, hogy ezúttal működni fog a dolog közöttük. Az Oroszlán szinglik jó döntést hoznak akkor, amikor kicsit lejjebb adnak az elvárásaikból, mert így szinte azonnal megérkezik a  szerelem  az életükbe.

Szűz

A hónapban újragondolod a párkapcsolatodat. Amennyiben  mérgezőnek  találod a viszonyotokat, szemrebbenés nélkül véget vesz neki. De ha még látsz esélyt arra, hogy jó vége legyen, akkor kőkeményen újraalapozod. Ez járhat némi konfliktussal, de végül megkapod, amit akarsz. A Szűz szinglik figyeljenek arra: ha valaki sokat ígér, de nincsenek mögötte tettek, akkor inkább eresszék el az illetőt, mert csak az idejüket rabolja.

Mérleg

Ha túléli a párkapcsolatod a felülvizsgálatot, akkor sokkal jobb lesz, mint eddig volt, Mérleg! A lovagod egy csapásra megváltozik, és azaz ember lesz, akire mindig is vágytál. A szinglik szeptember elején még önbizalomhiánytól szenvednek, de szerencsére ez elmúlik a hónap közepe felé, és azonnal bevonzanak egy potenciális Mr. Biget. Olyan szerelmet ígér - pontosabban nyújt -, amilyenben még sosem volt részed!

Skorpió

Abban a fájdalmas felismerésben lesz részed, hogy rá kell jönnöd: nem minden arany, ami fénylik. Sokat tipródtok a pasiddal a viszonyotok folytatásán, és ha hajlandók vagytok mindketten változni, akkor csodás jövő elé néztek. Más esetben sajnos elválnak útjaitok. Amennyiben a hónap elején ért véget a kapcsolatod vagy augusztusban, akkor szeptemberben a szinglik inkább a sebeik begyógyítására helyezik a fókuszt.

Nyilas

Ez sor konfliktussal kezdődik a hónapod, és egyre inkább kezdesz arra a pontra jutni, hogy csak azzal akarsz törődni, ami igazán számít. Igen, ez bizony szakításhoz vezethet, ha nem sikerül a a hercegeddel feltámasztani a kapcsolatotokat a hamvaiból. A Nyilas szinglik újra összejöhetnek az exükkel vagy egy régi szerelmükkel, akivel anno nem kaptak esélyt. Ám ha nem beszélik át alaposan dolgokat, akkor sajnos nem lesz hosszú életű.

Bak

Eljött az ideje annak, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba a szerelmeddel! Ha ez jól sikerül, minden kérdést tisztáztok, minden problémára megoldást találtok, akkor kapcsolatotok erősebb és jobb lehet, mint valaha! Végre megvan az esélye annak, hogy olyan szerelmi életed legyen, amilyenről mindig is álmodtál. A szingli Bakok most inkább várakozó állásban vannak, és jól is teszik, ha most csak sodródnak az árral.

Vízöntő

Készen állsz a párkapcsolatod tisztázására. Úgy néz ki, mindketten szeretnétek jobbá tenni a viszonyotokat, így egy-kettőre visszatér a tűz és a romantika az életetekbe. A szinglik legyenek óvatosak, mert annak ellenére, hogy tudják, kivel van dolguk, nagyon vonzza őket egy rosszfiú. Pedig csak erőt kellene venniük magukon, és nem leragadni nála, mert valóban rájuk találhat a szerelem, de nem a rosszfiú mellett.

Halak

Tudod, hogy fájni fog, de akkor is érzed: ez a helyes. Készen állsz véget vetni a kapcsolatodnak, mikor eljön az ideje, habár meglehet, hogy egészen a hónap végéig fogod érlelni ezt a döntést. Ám a jó hír az: mások kapcsolata átmegy a rostán, és az pont olyan lesz, mint amilyennek megálmodták. Az egyedülálló Halak találkoznak valakivel, aki képes begyógyítani a lelki sebeiket, és ugyancsak az mondható el róla: minden tekintetében megtestesíti a jegy szülötteinek vágyát.