A halloweeni partik izgalmat csempésznek a csillagjegyek hálószobájába! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

A következő napokban be leszel gerjedve, alig bírsz majd magaddal. Szerencsére, fülledt erotikus élményekből nem lesz hiány, habár néha kénytelen leszel pihenőt adni a pasidnak, mert nem bír lépést tartani a vágyaiddal.

BIKA

Egzotikus élménnyé varázsolod együttléteket a hétvégén. A konyhában távol-keleti finomságokat szolgálsz fel, hogy utána ejts egy érzéki hastáncot, majd az ágyban káma-szútráztok a pasiddal.

IKREK

Szeretnétek valami új dolgot kipróbálni az ágyban, kedves Ikrek, de lövésetek sincs, mit. Inspirálódjatok a neten, ne szégyenlősködjetek! A szinglik egy halloweeni buli után egyéjszakás kalandra adhatják a fejüket.

RÁK

Iszonyatosan megnő a vonzerőd a hétvégén, képtelenség lesz neked ellenállni. A pasid meglesz vadulva érted, és a legváratlanabb helyeken, és pillanatokban törhet rá a vágy. Hogy hangzik a titkos szex egy halloweeni összejövetelen?

OROSZLÁN

Nagyon huncut leszel a hosszú hétvégén, Oroszlán! Annyira jól sikerül a Morticia és Gomez szerelésetek, hogy a halloweeni parti után egyből egymásnak estek. Meglepődtök azon, mennyire bejön nektek a jelmezes, szerepjátékos szex!

SZŰZ

Párban élőként adj hangot a vágyaidnak! Itt a lehetőség arra, hogy több időt szánjatok egymásra és kísérletezzetek! A szinglik megismerkednek egy halloweeni bulin egy pasival, vagy a szomszéd sráccal sikerül összemelegedniük, akivel hamarabb ágyba kerülhetnek, mint azt gondolnák!

MÉRLEG

Eléggé visszafogottak lesztek a pasiddal, Mérleg. Most szívesebben bújtok egymáshoz, és élvezitek a meghittséget, semmint a vad szexélményeket. Talán épp ennek köszönhető lesz az, hogy amikor szexszeltek, az sokkal inkább érzéki, szenvedélyes élmény lesz.

SKORPIÓ

Ez a hétvége az ajándékozásé! Váratlan szexajándékokkal lepitek meg egymást vagy éppen azzal, hogy olyan dologra is rábólintotok, amire máskor nem szívesen. A szinglik sem maradnak izgalom nélkül, mert ágyba bújhatnak egy közeli barátjukkal. Hoppá!

NYILAS

Ha van valaki Nyilas, akivel hazamennél egy halloweeni buli után, akkor könnyedén ágyba csalhatod! De az is lehet, már a buli közben megejtitek a dolgot! A párban élők a hétvégén egymás lelkét kényeztetik, semmint testét, de azért egy-két késő esti romantikus szerelmeskedés be fog csúszni!

BAK

Élvezve, hogy nem kell korán kelnetek és rohanni valahova, a reggeli szeretkezéseket fogjátok előnyben részesíteni. Nagyon jó passzban lesztek egész hétvégén, hiszen most tényleg minden klappol köztetek!

VÍZÖNTŐ

Szingliként, ha céges halloweeni buliba mész, készülj fel arra, hogy összegabalyodhatsz az egyik kollégáddal! A párban élők nagyon gazdag szerelmi életet fognak élni, és kedvük támad a szerepjátékozáshoz, az autós szexhez, és még kitudja, mihez!

HALAK

Arra használjátok a hosszú hétvégét, hogy a legvadabb ötleteiket is kipróbáljátok a pasiddal. Ha kirándulni mentek, biztosak lehettek abban, hogy sort kerítetek egy erdei huncutkodásra is. Ugyanakkor romantikus, érzéki szeretkezésetekben lesz részetek otthon, a párnák közöttük.