A Vénusz és a Mars ellentétesen helyezkednek el az égen, és ez a konstelláció felpörgeti a zodiákus tagjainak szerelmi életét, bőséges szenvedélyt csempészve a kapcsolatokba. Lehet, hogy kint hideg van, de házon belül forróság uralkodik! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a decemberi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Szingliként szert teszel egy új barátra, akivel igencsak közel kerülhettek egymáshoz annak ellenére, hogy eleinte nem is tekintesz rá kimondottan férfiként.

Párkapcsolatban: A Mars, a cselekvés bolygója a szex és az érzékiség területén fog mozogni. Szóval készülj fel: rengeteget fogsz szexszelni a hónapban! A telihold remek alkalmat kínál majd arra, hogy bevalld titkos vágyaidat a pasidnak.

Bika

Szingli: A Mars most szokatlanul morcossá tesz. Inkább kiosztod a pasikat, semmint felcsíped őket. Komoly szexuális frusztráltság lehet úrrá rajtad. Egy habfürdős  önkielégítés  csodát tehetne veled!

Párkapcsolatban: Az érzékiség, a szexualitás és a gondolkodás két bolygója van a házadban, így a december eléggé pikáns hónapnak ígérkezik. Komoly késztetést érzel majd, hogy közöld a pasiddal, mire van szükséged!

Ikrek

Szingli: Találkozol valakivel, aki igencsak felkelti a figyelmedet. Eleinte kimondottan az eszéhez kezdhetsz vonzódni. Majd sikerül az illetőnek a szavaival is beindítania téged. Kezdeményezz bátran!

Párkapcsolatban: Teljesebb szexuális életre vágysz? Megkapod! A Jupiter az érzékiség és a szex szektorába költözik, így itt a tökéletes alkalom, hogy azt kérd az ágyban, amire vágysz. Hallgass a megérzéseidre, és mesés gyönyöröket okozhatsz a pasidnak!

Rák

Szingli: Komoly lehetőségek várnak rád, Rák. Jó eséllyel találkozol valakivel ebben a hónapban, akivel majd szeretnél mielőbb ágyba bújni, de ha túl rámenős vagy, elüldözheted!

Párkapcsolatban: A hónapban kevesebbet fogtok szeretkezni a pasiddal. Inkább a szeretetteljes, meghitt bújást részesítik előnyben. De mikor sor kerül a szexre, az nagyon romantikusra sikeredik!

Oroszlán

Szingli: Ne mondj nemet a partimeghívásokra! Most simán találhatsz szexpartnert egy buliban. Azért a céges rendezvényeken kétszer is gondold meg, hogy jó ötlet-e ágyba bújni egy kollégával!

Párkapcsolatban: Rengeteg lehetőséged lesz a pasiddal romantikázni. A hónapban igazán megadjátok a módját: bor, gyertyafény, meg minden, ami a körítéshez kell. A slow sex csodát fog tenni a kapcsolatotokkal!

Szűz

Szingli: Nem sok olyan emberrel találkozol, aki igazán érdekel, a  flörtök  viszont jót tesznek az önbizalmadnak. De attól még nem kell lemondanod a gyönyörről, próbáld ki a mindful maszturbálást!

Párkapcsolatban: Túl sokat foglalkoztál az utóbbi időben a munkáddal. Ideje lenne lelassítanod és több időt szánni a pasidra. Mikor volt utoljára minőségi szexben részed? Látod, te sem tudod! Még szerencse, hogy az ünnepek idején bőven lesz időtök egymásra!

Mérleg

Szingli: Meg fogsz lepődni magadon: olyan típusú pasi iránt kezdesz vonzódni, aki korábban labdába sem rúghatott volna nálad. Most meg kis szerencsével vele fogod gyűrni a lepedőt!

Párkapcsolatban: A párban élők elégedetlenek lehetnek a pasijukkal. Gazdagabb nemi életre vágynak és nem biztos, hogy az emberük megtudja ezt adni. Ha swingerezni szeretnél vagy édeshármasozni, akkor add a tudtára, ne rögtön a szakítást dobd fel.

Skorpió

Szingli: Nagyon kacér hangulatban leszel. Bárkit az ujjad köré csavarhatsz. Lazán kapsz pasit a Tinderről is, ha ahhoz van kedved.

Párkapcsolatban: Ebben a hónapban kétszer jobban kívánod a szexet. Ráadásul kísérletező, önfelfedező hangulatban leszel, és megpróbálod rábírni a pasidat is a BDSM-re vagy éppen a szerepjátékra.

Nyilas

Szingli: Decemberben találkozni fogsz valakivel, aki egyszerűen megfog téged. Nagyon kedvelitek majd egymást, és meg is próbálod mielőbb az ágyadba csalni.

Párkapcsolatban: Új élményekre vágysz, és szeretnél még jobb lenni az ágyban. Lehet ideje kinéznetek magatoknak valamilyen szexiskolát vagy tanfolyamot, amivel felturbózhatjátok a nemi életeteket.

Bak

Szingli: Igen, néha a dolgok túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek, de nem ebben a hónapban! Most tényleg meglelheted álmaid pasiját, aki igazán kielégíti minden vágyadat, és az első pillanattól kezdve működik köztetek a kémia.

Párkapcsolatban: A hónapban kevésbé a szexet, sokkal inkább a romantikus összebújós estéket részesítik előnyben. Azért persze néha tovább mentek ennél, és olyankor igazán érzelemgazdag együttlétben részetek.

Vízöntő

Szingli: A barátaid jelentik a kapcsolatot a következő románcodhoz. Addig pedig rengeteg flörtben lesz részed.

Párkapcsolatban: Szeretnéd kicsit  megfűszerezni  a pasiddal az együttléteket. Mire vársz Vízöntő? Adj hangot a vágyaidnak! Előbb mindenképpen beszélj az embereddel, és ne váratlanul lepd meg valami szexi újítással, mert nem biztos, hogy díjazná.

Halak

Szingli: Megismersz valakit, aki esetén sokkal-sokkal többre vágyhatsz barátságnál. De előbb még kalandba keveredhetsz egy közeli barátoddal. Szerencsére tudjátok majd kezelni a szitut.

Párkapcsolatban: Profi szinten kezditek űzni a szexet a pasiddal. Sokkal több időt és energiát szántok rá, és ennek köszönhetően a kapcsolatotok is sokat javul majd.