Úgy tűnik, egyes  csillagjegyek többet szexelnek, mint mások, egyszerűen azért, mert jobban vágynak rá. Mások számára pedig nem olyan fontos a testi szerelem, és elvannak nélküle. Emellett jó néhány állatövi jegy ígér felejthetetlen, forró és tüzes élményt az ágyban. Vajon te is közöttük vagy? Ennek a  szexhoroszkópnak  a segítségével azt is megtudhatod, hogy a kiszemeltednek mekkora a szexigénye! Görgess gyorsan a csillagjegyedhez vagy ahhoz, akire kíváncsi vagy:

Skorpió

Az állatöv híres szexjegyét a forró vére hajtja, így nyugodtan ki lehet jelenteni: számára elengedhetetlen a szex, és talán egy napot sem bír ki nélküle. Persze ez nem azt jelenti, hogy akárkivel ágyba bújik, mivel nagyon is szelektál és magas követelményeket támaszt a partnerével szemben. Méltónak kell lennie a Skorpióra fizikális, érzelmi és értelmi szinten is!

Kos

A Mars tüzes bolygója által uralt Kos gyakran gondol a szexre. Igen magas libidóval és szexuális vággyal rendelkezik. Szenvedélyes ember, akinek olyan természetes a szex, minthogy levegőt vesz. Egy Kossal való együttlét pedig felejthetetlen, forró és felemelő élmény, aminek a végén csak egy kérdés merülhet fel: repetázási lehetőség van?

Bika

A Bika szereti a szenvedélyt, az intimitás minden fajtáját, különösen az ölelkezést. A Vénusz, a szerelem bolygója uralmának köszönhetően mestere a romantikus, érzéki szeretkezéseknek, amelyeknek ő maga is nagy rajongója. De alapvetően változékony libidóval rendelkezik: egyszer a heves,  tüzes szex  híve, amit egész éjszaka űzne, máskor azzal is beéri, ha csak összebújva elalszik a partnerével.

Halak

Az állatöv álmodozója, a Halak szereti a gyönyörű, mindent elsöprő szexuális és romantikus élményeket, amelyek segítségével egy kicsit elmenekülhet a valóságból. Ha biztonságban érzi magát a társa mellett, akkor a test és a lélek egyesítése egy eposzi orgazmikus élményben válik teljessé. Kívülről ártatlannak tűnik, de a valóságban vadállat is lehet a hálószobában.

Oroszlán

A tűzről pattant Oroszlán szereti, ha minden szem rászegeződik, különösen a hálószobában. Imád tündökölni, ragyogni, remekelni az ágyban, és akkor hozza a legjobb formáját, ha valóságos istennek/istennőnek érzi magát. Amellett, hogy szeret kényeztetve lenni, ő maga is mesterien ért ahhoz, miként jutassa a mennyekbe a partnerét.

Rák

A Rák számára természetes a szeretkezés, bár a bizalom lassan érkezik meg hozzá. Mivel csak olyannal bújik ágyba, akire rá meri bízni a testét és a lelkét. Habár elég magas a libidója, képes várni a megfelelő társra, akihez minél jobban kötődik, annál nagyobb lesz a szexuális étvágya. Az sem titok, hogy inkább adni szeret, mintsem kapni.

Bak

A Szaturnusz által uralt Bak híres arról, milyen komoly és elkötelezett a munkában, olyan kemény és állhatatos a hálószobában is. Legendás az állóképessége, és hogy fontos számára az elégedett partner. Alapvetőn előkelő helyet foglal el életében szex, mivel leginkább így tudja kifejezni a másik fél iránti érzéseit. Másfelől a hancúrozás jelenti számára az egyik legjobb stresszlevezető módszer. De ha egy darabig nélkülöznie kell, az sem vágja földhöz.

Nyilas

A tüzes és kacér Nyilas gyakran kész puszta szórakozásból szexet kezdeményezni. Kifejezetten magas a libidója, és nagy az igénye az izgalmas, színes együttlétre. Akkor élvezi a legjobban, ha egy kicsit mindig más, ezért igyekszik  szexjátékokkal és különböző trükkökkel fűszerezni meg a nemi életét.

Ikrek

A Merkúr, a kommunikáció bolygója uralma alatt az Ikrek általában verbális kommunikátor szeretkezés közben. Szívesen beszél arról, mire vágyik vagy mit akar tenni a partnerével. Viszont a  szex  iránti vágya hol magas, hol alacsony. Időnként napi szinten kívánja az együttlétet, máskor hónapokig megvan nélküle.

Szűz

A Szűz számára is kiemelten fontos a szex, csak éppenséggel túl sok minden más is. Nehezen tud kikapcsolni, ellazulni, mert mindig pörög valamin az elméje vagy túlságosan ki van merülve az esti szerelmeskedéshez. Emiatt viszont egy idő után szexuálisan frusztrált lehet. Ám ha sikerül rendszeresen időt szakítania rá, akkor egy igazi vadmacska az ágyban.

Mérleg

A Mérleg inkább romantikus típus, semmint a szexrajongó. Nagyon odaadó és tehetséges az ágyban, de sokkal kiegyensúlyozottabb a  szexuális vágya, mint a többi állatövi jegyé, és tökéletesen boldog az ölelések, csókok, és a szeretett személy jelenlétében. Ha pedig egyedülálló és hónapokig nincs kekszelés, akkor sem dől romba a világa.

Vízöntő

A Vízöntő gyakran annyira belemerül az élet egyéb dolgaiba, hogy nem mindig helyezi előtérbe a lepedőgyűrést, ami lefelé húzhatja a libidóját, ha túlságosan elfoglalt. Bár alapvetően magas a szexuális étvágya, nem a szex szokott lenni a legfontosabb az éltében vagy a kapcsolatában. Eléggé magának való alkat, de egy intellektuális vita tökéletes előjáték lehet egy olyan csillagjegynek, amely inkább „fejben él”.

Via