A párban élők olyan romantikus és változatos nemi életet élhetnek, amire talán még sosem volt példa, a szinglik pedig párra lelhetnek vagy kötetlen szexkalandra számíthatnak. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked az áprilisi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: A környezetedben megismerkedhetsz valakivel, de mielőtt rögtön örök hűséget fogadnál neki, és ágyba bújnál vele, ellenőrizd, mennyire illetek össze, nehogy csalódás legyen a vége.

Párkapcsolatban: Ha valami nem megy, azt ne erőltesd. Ne mondj igent olyan dolgokra, amikre inkább nemet mondanál, máskülönben csak sérülni fogsz lelkileg.

BIKA

Szingli: Rengeteg hal van a tengerben, és ebben a hónapban te is válogathatsz közülük, Bika. Ellenállhatatlanul vonzó vagy, akárkit megkaphatsz!

Párkapcsolatban: Olyan meglepetéseket okoz neked a pasid, hogy lehidalsz. Rég volt már annyira romantikus és érzéki a szeretkezés, mint amilyen a hónapban lesz.

IKREK

Szingli: A csillagok mindent elkövetnek azért, hogy a hónapban megtaláld az új pasidat, aki nemcsak a lelki igényeidnek fog megfelelni, hanem maradéktalanul kielégíti az összes testi vágyadat is.

Párkapcsolatban: Egyre csak nő és nő a forróság köztetek az embereddel. Átszeretkezik a hónapot, méghozzá fantáziadúsan és vadul, és egy nap akár többször is egymásnak eshettek.

RÁK

Szingli: Talán előre megbeszélitek a játékszabályokat, de simán lehet, hogy odáig sem juttok el az egyik pasibarátoddal, és egyszerűen az ágyban találjátok magatokat. Barátság extrákkal.

Párkapcsolatban: Fokozatosan mélyül közted és a szerelmed között a kötelék, ami fülledt, Titanicba illő, párás szeretkezésekhez vezethet.

OROSZLÁN

Szingli: Több vasat is tartasz a tűzben, Oroszlán. Eleinte talán beéred a flörtöléssel, de aztán kedvet támadhat mindennap mással bújni ágyba. Megteheted, ha ezt akarod.

Párkapcsolatban: Romantikus szeretkezésekből nem lesz hiány, ahogy egyre elmélyül kötelék köztetek. A legvadabb álmaidat is teljesítheti a pasid az ágyban.

SZŰZ

Szingli: Van valaki. akit szeretnél meghódítani? Akkor rajta, Szűz! A hónapban senki sem tud neked ellenállni, és lazán ágyba viheted azt, akit csak szeretnél.

Párkapcsolatban: Ne hagyd, hogy a munkahelyi stressz vagy az anyagiak miatt állandó feszültség legyen köztetek. Háborúzás helyett inkább szeretkezzetek!

MÉRLEG

Szingli: Rengeteget fogsz randizni a hónapban, és ha az igazit nem is leled meg a jelöltek között, jó néhány kielégítő, egyéjszakás kalandban lehet részed, ha azt akarod.

Párkapcsolatban: Mindent megkapsz Mr. Bigtől, amire csak vágysz: romantikát, szenvedélyt, hosszas előjátékot, minőségi és kielégítő szexet. Egész hónapban gyakoroljátok majd a káma-szútrát.

SKORPIÓ

Szingli: Bőven lesz lehetőséged ismerkedni a hónapban, de most jobban jársz, ha nem ugrasz senki ágyába rögtön az első randi után, akármilyen nagy is a kísértés. Így van a legnagyobb esélye annak, hogy elkerüld a csalódást.

Párkapcsolatban: A hónap első felében kissé eltávolodtok egymástól a szerelmeddel, de ez a kis távolság jót fog tenni nektek, mert után annál nagyobb szenvedéllyel fogjátok imádni egymást.

NYILAS

Szingli: Nagyon kacér leszel a hónapban, és jó pár kalandban is lesz részed, Nyilas. Olyan dolgokat is kipróbálsz, amiket eddig talán nem mertél: például egyszerre két pasival is csinálhatod!

Párkapcsolatban: Hol romantikusan alakul a szerelmi életed, hol pedig A szürke ötven árnyalatában találod magad megkötözve, finoman megkorbácsolva. Élvezni fogod!

BAK

Szingli: Az álomszerű szerelemre vágysz? Megkaphatod! A sors romantikus filmmé változtathatja a szerelmi életedet, és egy könyvesboltban vagy egy kávézóban ismerheted meg a Nagy Ő-t.

Párkapcsolatban: Egész hónapban be lesztek gerjedve a szerelmeddel. Állandóan a szexszen jár majd az eszetek, és persze csinálni is, végigjárva a lakás minden zugát, és a leghajmeresztőbb pózokat is kipróbáljátok.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Sokat tanulsz áprilisban önmagadról, és az igényeidről, miközben a maszturbáció segítségével felfedezed a testedet. A hónap vége felé megismered azt, aki képes lesz kielégíteni minden vágyadat.

Párkapcsolatban: Izgalmakkal, kalandokkal teli időszak vár rád a Rómeóddal. Romantikáztok, szerepjátékoztok, de még egy szexklubban is megfordulhattok.

HALAK

Szingli: Egy bárban vagy a Tinderen megismerkedhetsz valakivel, akivel villámgyorsan egymásra találtok előbb lelki, aztán pedig testi szinten is.

Párkapcsolatban: Meghitt, játékos szeretkezésekben lesz részetek a hónapban, Halak. Beszerezhettek pár szexjátékot, szexbútort, és olyan szinten feldobjátok a nemi életeket, mint még soha.