Február a szerelem hónapja, és ezt az asztrológia is megerősíti. A február 5-ei Oroszlán telihold előhozza a csillagjegyekből a vadmacskát, míg Valentin-nap környékén gyengéd kiscica lesz belőlük. A Vénusz 20-án a Kos jegyében jár, ami további édes, és intenzív élményeket hoz. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a februári szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Dobd fel a kedvenc rúzsodat, kapd magadra a szexi feketédet, és irány bulizni a csajokkal. A hónapban számíthatsz egy-két futó kalandra!

Párkapcsolatban: Használd ki, hogy téged támogat a hónap java részében a Vénusz bolygó. Oszd meg a pasiddal a szexuális kívánságaidat, és megkapod őket! Meghitt, és forró éjszakákra számíthatsz az őszinteségednek hála.

Bika

Szingli: Bár nem akarsz pasizni, mégis megér elmenni a bulikba, ahová hívnak. Hidd el, lesz olyan, felkelti az érdeklődésedet! Különben is, a  flörtölgetések  nagyon jót tesznek az önbizalmaddal!

Párkapcsolatban: Arra lenne szükségetek, hogy minőségi időt töltsetek az ágyban, ne csak gyors numera legyen az együttlét. Dobjátok fel a szexet, próbáljatok ki új pózokat! Meg fogja hálálni a kapcsolatotok!

Ikrek

Szingli: Ha már van egy kiszemelted Ikrek, ideje bedobni magad! Valószínűleg te sem vagy közömbös számára, és sokkal hamarabb kerülhettek az ágyba, mint azt gondolnád!

Párkapcsolatban: A Valentin-nap lesz az, ami igazán bedurrantja nálatok a szenvedélyt, és onnantól kezdve vad lepedőgyűrésekre számíthattok akár minden nap. Légy bátor, és mondd el a pasidnak, mire vágysz!

Rák

Szingli: Csupán egy futó kalandra vágysz egy szexi idegennel? Vagy a mindent elsöprő szerelemre? Most bármelyiket megkaphatod, mert a bolygóknak, és a saját erődnek hála, profi leszel bevonzásból!

Párkapcsolatban: Mostanában nincs annyi kedved a szexhez. Valószínűleg azért van így, mert nincs minden rendben lelkileg, és talán kétségeid vannak. Tisztázd az érzéseidet magaddal, aztán pedig az embereddel!

Oroszlán

Szingli: Téged is megdöbbent Oroszlán, hogy mennyi pasi legyeskedik körülötted, és igyekszenek elnyerni a kegyeidet. De igyekezz jól választani, különben olyannal bújhatsz ágyba, aki nem méltó hozzád.

Párkapcsolatban: Mostanában kerülted a szexet, és talán még mindig nincs hozzá igazán kedved. Beszélned kell a szerelmeddel arról, hogy mi nyomaszt. Hidd el, együtt megoldjátok a problémát!

Szűz

Szingli: Mágnesként vonzod magadhoz az ellenkező nemet, ám senki sem fog meg téged. Inkább boldogítod magadat a kádban vagy éjszaka a paplan alatt, mintsem leállj valakivel, aki nem az igazi.

Párkapcsolatban: Érzelmileg és fizikailag is közelebb kerültök egymáshoz Mr. Biggel. Sokat segít az is, hogy nyitott vagy az újdonságokra, az új technikák elsajátítására, és a különféle  szerepjátékokra  is.

Mérleg

Szingli: Folyamatosan érzed magadon mások tekintetét kedves Mérleg, ez nem csoda. De a sok elismerő pillantás között lesz valaki, aki a te figyelmedet kelti fel, és akinek szívesen fejest ugranál az ágyába.

Párkapcsolatban: Rengeteg meghitt romantikázás vár rátok, és gyakran kap el titeket a spontán vágy. Azonkívül, hogy az egész lakást körbe szexelitek, vad dolgokra szánhatjátok el magatokat, amikor épp nem vagytok otthon!

Skorpió

Szingli: Februárban nincs hiányod a lehetőségekből, ha szerelemről és szexről van szó, Skorpió. Bárkit megkaphatsz, akit csak akarsz! Most még akár egy munkahelyi légyottra is sor kerülhet.

Párkapcsolatban: Nálatok egész hónapban Valentin-nap lesz, és szinte minden nap romantikáztok. A lehető legváltozatosabban dobjátok fel a szerelmi életeteket, is kipróbáltok mindenféle erotikus társasjátékot, és más szexkütyüt.

Nyilas

Szingli: Nagyon vágysz a kalandra, és lesz is lehetőséged utazni! Most jó esélye van arra, hogy épp egy-egy ilyen kiruccanás alkalmával bonyolódsz egyéjszakás vagy alkalmi kapcsolatba.

Párkapcsolatban: A Valentin-nap különösen jól sikerül, és onnantól kezdve minden nap ünnep lesz nálatok. Rég volt már olyan fantáziadús, játékos, és szórakoztató szex, mint amilyenre a hónapban számíthattok.

Bak

Szingli: Merd megmutatni a valódi énedet másoknak, mert találkozni fogsz valakivel, aki különösen értékelni fogja. Előbb szerethet bele a lelkedbe, és csak aztán a testedbe!

Párkapcsolatban: Tele vagy vágyakkal, és a szokottnál is jobban kívánod a szexet. Új fehérneműkkel és  szexjátékokkal gazdagítod az eszköztáradat, de ne aggódj: a Rómeódra mindig számíthatsz!

Vízöntő

Szingli: Most elsősorban csak magaddal szeretnél foglalkozni, így nem keresed a pasizási lehetőséget. Ennek ellenére fantasztikusan érzed magad, több új szexi rucit is beújítasz, de talán még  2023 legmenőbb vibrátorát is!

Párkapcsolatban: A szerelmed kész lehozni neked a csillagokat. Mindent megad az ágyban, amire vágysz, és persze azonkívül is! A szerepjátékozás különösen felpezsdíti a kapcsolatotokat februárban.

Halak

Szingli: Februárban elsősorban önmagadra fókuszálsz, és különböző szépészeti kezelésekkel, vásárolgatással kényezteted magad. A követőid számán is látszani fog, hogy jól érzed magadat a bőrödben!

Párkapcsolatban: Várhatóan felforrósodik a hangulat köztetek ebben a hónapban, különösen Valentin-nap környékén.  Vonzóbbnak  érzed magad, mint valaha, és a partnered határozottan észreveszi, aki majd megőrül érted!