A hónap első felében a Mars és a Merkúr retrográd lapossá teheti a zodiákus tagjainak nemi életét, főleg akkor, ha egyébként is gyenge vagy instabil lábakon áll a kapcsolatuk. Ám január vége felé, amikor a Vénusz belép a Halakba, onnantól kezdve sokak élete lesz tömény romantika és szenvedély. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a januári szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Valószínűleg megismerkedsz valakivel a barátaidon keresztül, aki azonnali vonzalmat ébreszt benned, és talán előbb juttok el az ágyba, semmint a vacsoraasztalig.

Párkapcsolatban: Január elején lapos lesz a nemi életetek, és sosem akkor akarjátok a szexet, amikor a másik. Szerencsére hónap végére visszatér a szenvedély és a romantika az életetekbe.

Bika

Szingli: Nagyon zsúfolt a naptárad januárban, valószínűleg azért, mert nem akarsz pasizni. Ellenben ők akarnak téged, és nagyon is megpróbálnak majd felcsípni téged!

Párkapcsolatban: Tökéletes ez a hónap ahhoz, hogy megoszd a szerelmeddel a titkos vágyaidat. Ne aggódj, nem fog perverznek nézni vagy bolondnak, hanem nyitottan fogadja elképzeléseidet, és szívesen  kísérletezik  majd veled.

Ikrek

Szingli: Akár síelni mész vagy csak egy rövidke téli kiruccanásra, megismerkedhetsz valakivel külföldön, aki alkalmi jelleggel felmelegítheti az ágyadat. Egyeseknél akár távkapcsolat is lehet belőle.

Párkapcsolatban: Rátok férne egy kiruccanás, wellnessezés, mivel a környezetváltozás jótékony hatással lenne a nemi életetekre, és megjönne a kedvetek a kísérletezéshez, vagy magához a szexhez, ha mostanában arra sem jutott időtök!

Rák

Szingli: Ebben a hónapban önmagadon fogsz dolgozni, az érzelmi és testi jóléteden egyaránt. Ami a testit illeti… elegendő időt szánsz majd arra, hogy felfedezd a testedet, és azt, mi okoz neked mennyei gyönyört.

Párkapcsolatban: Eleinte nem törődsz a vörös zászlókkal, de január vége felé már kiszúrják a szemedet, hogy valami nagyon nem kóser az ágyban. Nemcsak azért, mert nem élvezed a szexet, vagy mert túl kevés jut belőle, hanem mert fura szokást vett fel a pasid.

Oroszlán

Szingli: A hónap vége felé egy vakrandin vagy a  Tinderen megismerkedhetsz egy fantasztikus pasival, és annyira egymásra találtok, hogy hamarabb kerültök az ágyba, mint azt gondolnád.

Párkapcsolatban: Ideje lenne tudatosan vinni némi színt a kapcsolatotokba. Szerezzetek be pár  szexkütyüt  vagy próbáljatok ki új pózokat! Ha nem tesztek semmit, annak kellemetlen következményei lehetnek.

Szűz

Szingli: Megtalálod a szerelmet, akkor is, ha nem keresed! A legváratlanabb helyen csaphat le rád, és nem fogtok sokáig várni azzal, hogy bemerészkedjetek a másik ágyába.

Párkapcsolatban: Nagyon extrém dolgokkal kísérletezhettek a lovagoddal, mint amilyen a swingerezés vagy éppenséggel a BDSM. Még a  pornónézésre  is rászokhattok, csakhogy legyen miből inspirálódni!

Mérleg

Szingli: Nagyszerűen fogsz szórakozni a hónapban. A buliknak vagy összejöveteleknek köszönhetően, mindig akad olyan, akivel lehet egy-egy alkalmi meneted. Legalábbis addig, amíg bele nem szeretsz az egyik barátodba.

Párkapcsolatban: Az utóbbi időben nem az igazi kapcsolatod, és sokat gondolkodsz a folytatáson. Emiatt is érzed olyan tartalmatlannak a szexet, ami nem is lesz jobb, amíg nem hozod meg a döntésedet.

Skorpió

Szingli: Nem esel kétségbe, mert nincs pasid, de még csak olyan se, akivel ismerkednél. Nagyszerűen elvagy nélküle is, és estéről-estére csiszolod a maszturbációs technikádat. Egyre elképesztőbb örömöket szerzel majd magadnak!

Párkapcsolatban: Egy kissé eltávolodtatok egymástól az embereddel, és egy ideje a szexet sem kívánod. Szerencsére a hónap vége felé ismét felforrósodik a hangulat köztetek, és olyan hancúrozásban lesz részetek, amiben már rég nem volt!

Nyilas

Szingli: Jó pár randiban lesz részed, viszont pasinak egyik jelöltet sem választanád, ellenben egy egyéjszakás kalandnak elmennek, így igazán gazdag nemi életet fogsz élni a következő hetekben.

Párkapcsolatban: Úgy érzed, megromlott a kapcsolatod, és sem testi, sem pedig lelki szinten nem elég ki a Rómeód. Akik nem akarják megmenteni a kapcsolatukat, könnyen belebonyolódhatnak egy szeretői viszonyba. Biztos ezt akarod, Nyilas?

Bak

Szingli: Komolyan beleveted magadat a párkeresésbe. Mivel eldöntötted, hogy nem éred be akárkivel, ezért nem is kapkodod el dolgot, és kivárod a tökéletes embert!

Párkapcsolatban: Január első felében nem sok kedvetek van a lepedőgyűréshez, inkább a romantikus bújást választjátok. Aztán a hónap felé behozzátok, ami egészen kimaradt és szinte mindennap szexszeltek, méghozzá változatosan!

Vízöntő

Szingli: Szexpartnert lazán találhatsz a Tinderen vagy bárhol, amerre megfordulsz. Szerelmet már kevésbé, de ez semmitől se vegye el a kedvedet. Addig is élvezd a kötetlen szeretkezéseket!

Párkapcsolatban: Adódhat egy kis probléma a nemi életetekben, ami lehet fizikai vagy lelki eredetű is, de nagy türelemre, és megértésre lesz szükség az orvosolásához, de akár szakértő segítségére is.

Halak

Szingli: A hónap első felében minden energiádat önmagadra fordítod az öngondoskodás jegyében. Aztán január vége felé megismerkedsz valakivel, akinek szívesen odaadnád a lelkedet és a testedet. Azonnal.

Párkapcsolatban: Nagyon izgalmas hónap elé nézel Mr. Biggel, mert szinte mindennapra jut szexélmény, akár egy nap többször is! Magatok is meglepődtök azon, mennyire kívánjátok egymást. Szerelmeskedésre, vad szexre, nyelvtornádóra egyaránt számíthatsz a következő hetekben.