A november 8-ai holdfogyatkozás a Bikában segít megszabadulni a gátaktól, és kimondásra kerülnek az elfojtott vágyak. Aztán 17-én a Vénusz belép a Nyilasba, ami felforrósítja a zodiákus tagjainak életét, míg végül a 22-ei Nyilas szezon kezdete tesz rá még egy lapáttal. Az eredmény: szenvedélytől fűtött hetek. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a novemberi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: A hónapban hajlamos lehetsz elhanyagolni magadat, de emiatt szexuálisan frusztrált lehetsz. Igenis kerítened kell egy kis időt, mikor kényezteted a testedet és a lelkedet!

Párkapcsolatban: Nincs idő a szexre vagy nincs kedved hozzá, és úgy csinálod. Te is tudod, hogy ez nem jó. Légy őszinte a pasiddal, és igazi szenvedélyben lesz részed!

Bika

Szingli: Egész hónapban élvezed a felfedezés örömét. A hét mindennapjára jut egy  szexjáték  vagy terv, hogyan, hol elégítsd ki magad.

Párkapcsolatban: Kielégítőek az együttléteid a szerelmeddel, ugyanakkor az az érzésed: lehetne jobb is. Ha silánynak érzed, miért nem dobod fel? Ne szerénykedj szexjátékot bevinni a hálóba!

Ikrek

Szingli: Talán egy buli után, de úgy hozza a sors, hogy összemelegedsz egy közeli barátoddal vagy munkatársaddal. Valószínűleg nem vágytok majd többre, és sikerül mindenféle kínos érzet nélkül továbblépni.

Párkapcsolatban: Sokat hallgatod a barátnőid szextörténeteit, akik egy halom tanáccsal és tippel látnak el. Ti pedig lelkesen ki is próbáljátok őket a pasiddal, ugyan némelyik próbálkozás inkább viccesre sikeredik majd!

Rák

Szingli: Felébred a nőies, lázadó oldalad, és arra hív, hogy a következő két hónapban elmélyülj a szexualitás bugyraiban, megismerve a vágyaidat. Talán még sosem fedezted fel annyira a testedet, mint  mostanában!

Párkapcsolatban: Ami a szinglikre, az rád is igaz! Biztos lehetsz abban, hogy sok új élménnyel fogsz gazdagodni a pasiddal, aki elképesztő örömöket fog neked szerezni.

Oroszlán

Szingli: Nem találsz partnert? Ez semmitől se vegye el a kedvedet! Attól még nem kell lemondanod az élvezetekről! Mi lenne, ha esténként elvonulnál a kádba egy pohár pezsgővel meg az új játékszereddel?

Párkapcsolatban: Bármire is vágysz a hálóban, megkapod! Csak kérned kell! A pasid bármire vevő, szóval rukkolj elő a vágyaiddal! Jöjjön a hármas szex vagy a szado-mazo

Szűz

Szingli: Eleged van a randizásból, és a sok kudarcélményből. Ám ettől még neked is vannak vágyaid, nem igaz? Ezen csak úgy segíthetsz, ha megleped magadat egy kis kényeztetéssel!

Párkapcsolatban: Sokszor összerúgjátok a port a pároddal, vagy egyszerűen túl feszültek vagytok a napi teendők miatt, így nem sokszor bújtok össze a következő hetekben, pedig nagyon is jót tenne nektek!

Mérleg

Szingli: Valószínűleg felbukkan az exed, és hajlamos vagy engedni a testi vágyaidnak meg persze emlékeknek. Mielőtt fejest ugranál az ágyába, állj meg egy pillanatra, és gondold át a várható következményeket!

Párkapcsolatban: Nagyon sokat javul a kommunikáció a hálóban, ami fantáziadús, extrás, kielégítőbb szexélményeket von maga után. Meg fogsz lepődni azon, milyen könnyen oldottátok meg a gondokat!

Skorpió

Szingli: Egyéjszakás kalandokból nem lesz hiány, habár egyiket sem fogod túl kielégítőnek találni, sőt, néha kimondottan kielégítetlen maradsz. Ne fogd fel tragédiának, hogy néha rosszul választasz, előfordul!

Párkapcsolatban: Szenvedélytől fűtött, párás együttlétekben lesz részed a szerelmeddel. Régóta nem szerelmeskedtetek, inkább gyors numerákban volt részetek, szóval üdítően hat majd rátok a minőségi szex!

Nyilas

Szingli: A hónapban a Tinderen szörfözve, bármikor találsz olyat, akivel eltölthetsz egy éjszakát. Élvezed is, hogy ennyi lehetőséged van, és szinte senki sem mond neked nemet.

Párkapcsolatban: Izgalmas karrierlehetőségek várnak rád, de ne hagyd, hogy a mérleg nyelve a munka oldalára billenjen. Ne dolgozz túl sokat, és hagyd magad elcsábítani esténként!

Bak

Szingli: Kíváncsi vagy. Sok jót hallottál már a szexjátékokról, és kedvet kapsz a kipróbálásukhoz. Ideje rendelni!

Párkapcsolatban: Ne csak álmodozz róluk, hanem éld is meg a szexuális fantáziádat! Kísérletezzetek, hívjatok meg valakit a hálószobába, vagy rendelj néhány szexkütyüt, amit mindig is ki akartál próbálni.

Vízöntő

Szingli: Szeretnél fejlődni, és intenzívebb élményre vágysz, ezért kezdesz módszeresen állni az önkielégítéshez, hogy kimaxold a testedben rejlő lehetőségeket, és a legcsodásabb élményekben legyen részed.

Párkapcsolatban: Kísérletező kedvedben vagy. Tantrázol, káma-szútrázol, és kipróbálod a szexológusok tanácsát is, hogy a legjobb élményt érhessétek el a pasiddal az ágyban.

Halak

Szingli: Meglehet, az exeddel még nem engedtétek el egymást egészen, és összejártok kekszelni. Biztos jó ötlet ez? Oké, hogy jó a szex, de tudod, mi ennek általában a vége: megsérülsz.

Párkapcsolatban: Olyan forró szeretkezésetekben lesz részed a pasiddal, mint a Titanic fülledt jelentében. Szenvedélyből, romantikából nem lesz hiány! Lehet, nem minden nap, de elég gyakran!