Itt a szeptember, a Vénusz pedig a Szűz jegyében jár, ami lényegében azt sugallja: romantikus élmények várnak a zodiákus tagjaira. Tökéletes ez az időszak ahhoz, hogy megtaláld magadban a belső istennőt, és megfogalmazd, mire vágysz a szerelemben, és aztán meg is szerezd azt! Amikor 22-én a Nap belép a Mérlegbe, ezáltal több Vénusz-energiában bővelkedhetsz, vagyis még szexibbnek fogod érezni magad, és még forróbb élményekben lesz részed! Készen állsz megtudni, mit jósol neked a szeptemberi szexhoroszkóp?

KOS

Szingli: Bárhol is jársz, tartsd nyitva a szemed - főleg, ahol gyakran megfordulsz -, mert most bárhol megismerheted az új pasidat!

Párkapcsolatban: Ha úgy érzed, nincsenek a dolgok egyensúlyban köztetek, tedd szóvá! Maximum vitáztok rajta egy nagyot, és utána egy fenomenális békülős  szex  keretei között elsimítjátok a gondjaitokat. Utána mindketten másképp látjátok majd a dolgokat!

BIKA

Szingli: Ha meghívnak valahova: menj el! Irány a buli, a baráti összejövetelek, mert most társaságban van a legnagyobb lehetőséged megismerni a leendő szerelmedet.

Párkapcsolatban: Itt az ideje a bulinak, Bika! Rendezzetek közös partit a pasiddal, legalább ezzel is erősítitek a kapcsolatotokat. Legyen beöltözős jellege, és akkor legalább kipróbáljátok a szerepjátékot is! Elhiheted: imádni fogjátok!

IKREK

Szingli: Nem alkalmas ez a hónap az új kapcsolat kialakítására, de ki mondta, hogy nem szórakozhatsz? Rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni, és akár néhány futó kaland is becsúszhat a naptáradba.

Párkapcsolatban: Minden partnerkapcsolatban vannak apályok és dagályok, de ebben a hónapban rajtad a sor: vedd át az irányítást! Szervezz randit, irányítsd a kapcsolatot úgy, ahogy tetszik, és biztosan megkapod azt az ágyban is, amire vágysz!

RÁK

Szingli: Az univerzum megkönnyíti a dolgodat, és odarendeli az új szerelmedet, ahol gyakran megfordulsz, vagy kimondottan szeretsz ott időzni. Hol van ez a hely, Rák?

Párkapcsolatban: Iszonyat romantikus hangulatban leszel, tele vágyakkal és szexi fantáziákkal! Ne fogd vissza magad, inkább vond be a pasidat is, és valósítsátok meg vad elképzeléseidet!

OROSZLÁN

Szingli: A kulcs a következő: fogalmazz nagyon-nagyon világosan a  randikon  vagy legalábbis ismerkedés közben, így tutira nem kötsz ki időrabló mellett.

Párkapcsolatban: Pokolian kívánatosnak érzed magadat a hónapban, alig bírod visszafogni magad. A pasid élvezni is fogja, hogy lépten-nyomon, a legváratlanabb pillanatokban kapod el, és teszed magadévá! Közben még arra is jut energiátok, hogy megbeszéljétek a jövővel kapcsolatos terveiteket.

SZŰZ

Szingli: Olyan leszel a hónapban, mint maga Vénusz istennő! Álmodd meg a tökéletes pasit a hónapban, élvezd a könnyed kacérkodásokat, és légy türelemmel, hamarosan meg fog hozzád érkezni a Nagy Ő!

Párkapcsolatban: Olyanok vagytok a pasiddal, mint két legjobb barát, és ez különösen jót tesz a kapcsolatotoknak! Tökéletes ez az időszak arra, hogy megtervezzétek a jövőtöket, az áloméletet. Közben pedig újra újra felfedezitek egymás testét, mert ezt a részt sosem unjátok meg!

MÉRLEG

Szingli: Sok érdekes emberrel találkozol mostanában, és magadhoz vonzod a hasonló gondolkodású embereket. Néhányukból inkább barát vagy egyéjszakás kaland lesz, semmint komoly kapcsolat.

Párkapcsolatban: Mostanában kissé kimerült leszel, de szerencsére ott lesz a pasid, akire támaszkodhatsz. Talán ez most nem a forró  együttlétek  időszaka, inkább a meghitt szereteté és gyöngéd támogatásé.

SKORPIÓ

Szingli: Ha egy icipicit csökkented az elvárásaidat, és valóságosabb pasira vágysz egy  herceghez  képest, akkor szinte biztosan megleled a hónapban az új lovagodat!

Párkapcsolatban: A bolygók állása szerint maximális romantikára számíthatsz, sok-sok szerelmes bújással, meghitt vacsorázással, és persze fülledt együttlétekre. Csodálatos felfrissülés várható minden tekintetben!

NYILAS

Szingli: A csillagok azt üzenik: maradj nyitott minden lehetőségre ebben a hónapban. Igen, a bolygók segítenek neked, hogy annyi emberrel randevúzz, amennyivel csak akarsz, szóval ne hagyd ki!

Párkapcsolatban: Néha még a kapcsolatok is kifáradhatnak! Egy kissé lapos köztetek a hangulat, amit fel kellene dobni valami szexi programmal vagy meghitt romantikázással. Ideje megfűszerezni a szerelmi életeteket egy ki kezdő BDSM-mel vagy valamilyen izgi szexjátékkal.

BAK

Szingli: Ebben a hónapban eléggé karrierközpontú vagy, Bak – még a szokásosnál is jobban. De fennáll annak a valószínűsége, hogy megismerkedsz valakivel a munkád kapcsán.

Párkapcsolatban: Ebben a hónapban nagy igásló módban vagy, és ez biztosan kifizetődik. De ügyelj arra, hogy ne hanyagold el a szerelmedet. Szánj időt a romantikára ebben a hónapban, kiránduljatok, és persze szeretkezzetek! Vagy mit szólnál a kettőhöz együtt?

VÍZÖNTŐ

Szingli: Ha van valaki, aki tetszik, dobd be magad, mert lazán meghódíthatod! Amennyiben nincs, akkor se aggódj, mert szupergyorsan megismerhetsz most valakit, akivel hamar felforrósodnak a dolgok köztetek.

Párkapcsolat: Nagyon rátok férne szerelmes összebújás meg a nemi életetek felfrissítése. Szóval, egy dolgot tehetsz: rukkolj elő ötletekkel! Szerencsére könnyen közelebb kerülhettek egymáshoz, és az ágyban is az derülhet ki: tudtok még újat mutatni a másiknak!

HALAK

Szingli: Itt az ideje a romantikának, Halak! Vedd elő a szexi fekete rucidat, és ragyogj! Néhány randi után jó eséllyel módosíthatod is a státuszodat a közösségi oldalakon.

Párkapcsolatban: Ebben a hónapban világosan kommunikálj, és minden problémát higgadtan beszéljetek meg. Azt se hagyd, hogy a pénzügyek miatt összekapjatok! Tudod, háborúzás helyett inkább szexeljetek!

Via