számmisztika  egy ősi metafizikai tudomány, amely több ezer évre nyúlik vissza. A numerológusok azt mondják, hogy minden számnak megvan a maga rezgése, ami hatással van rád és a világra. Az elemzések során a nagy számok egyjegyű (vagy bizonyos esetekben kétjegyű) számokká redukálódnak, amelyeknek egyedi jelentése és ereje van. A kulcsfontosságú személyes adatok, például a név és a születési dátum egyedi rezgéssel bírnak, amelyből kiderülhetnek a tulajdonságaid, erősségeid és az életutad, a sorsod vagy éppen az álommelód! Görgess lejjebb és számolj!

AZ ÉLETÚTSZÁM KISZÁMÍTÁSA

Az életút számának megtalálásához a teljes születési dátumod számjegyeit le kell redukálnod egy egyjegyű számra – a 11, 22 és 33 kivételével, amelyek mesterszámnak minősülnek (erre még visszatérünk). Az így kapott szám az életút számod.

Tegyük fel, hogy a születésnapod 1992. november 11.. Életútszámod kiszámításához a dátum minden egyes összetevőjét egy számjegyre kell csökkenteni:

A 11. nap 1 + 1 = 2-re csökken.

A 11. hónap 1 + 1 = 2-re csökken.

Az 1992-es évet 1 + 9 + 9 + 2-re csökkentjed. Ez 21-nek felel meg. Ezután a 21 2 + 1 = 3-ra csökken.

Most összeadod a lecsökkentett napot, hónapot és évszámot (2 + 2 + 3), és megkapod a 7-et (ha kétjegyű lenne, akkor ezt a két számjegyet összeadnád, hogy egy számjegyet kapj). Tehát ebben az esetben az életút számod a 7.

Az egyetlen alkalom, amikor NEM kell lecsökkenteni a végső számot egyjegyűre, az az, ha 11-et vagy 22-t kapsz. Ezeket mesterszámoknak tekintik, amelyeket kiemelt figyelemmel kell kezelni, ahogy azt mindjárt láthatod!

ÉLETÚTSZÁMOK JELENTÉSE

1: Az egyedi megoldások híve

Kulcsszavak: Független, egyedi, önmotivált, proaktív, bátor, vállalkozó szellemű

Te az a fajta vagy, aki magának épít ki egy saját életutat. Különösen vonzódsz az innovációhoz, a menedzsmenthez, a vállalkozásokhoz, életvezetési tanácsadáshoz, ingatlanfejlesztéshez, vezetéshez és/vagy üzlethez kapcsolódó karrierekhez.

2: Az együttműködések híve

Kulcsszavak: Békés, intuitív, bölcs, együttérző, együttműködő

Megértő, érzékeny személyiség vagy, akinek fontos a kapcsolataiban a harmónia, és szívesen segít másokon. A terápiát, gyógyítást, tanítást, ezoterikus gyakorlatokat, adminisztrációt, könyvelést és közvetítést magába foglaló karrierek lehetnek igazán vonzóak számodra.

3: A kreatívan önkifejező

Kulcsszavak: Vicces, kreatív, karizmatikus, kifejező, szociális, ötletes

Magabiztos egyéniség vagy, aki szeret csapatban dolgozni vagy még inkább azt kedveli, ha „közönsége” van. Vonz a színészet, az írás, a tanítás, az utazás, a terápia, a vendéglátás, a személyes gondoskodás és az értékesítés. Az embereket pedig a természetes tehetséged vonzza.

4: A gyakorlatias 

Kulcsszavak: Lelkiismeretes, pragmatikus, megbízható, határozott, gyakorlatias

Elhivatott és felelősségteljes személyiség vagy, aki keményen dolgozik a célja elérésének érdekében, és soha nem adja fel. Nem számít, mi az, soha nem adod fel. Olyan területek vonzhatnak, mint a számvitel, könyvvizsgálat, szerkesztés, ingatlanügyek, bűnüldözés, mérnöki és elemzési pálya.

5: Aki összetett feladatokat végez

Kulcsszavak: Sokoldalú, karizmatikus, nyugtalan, találékony, kommunikatív, kalandvágyó

Sokoldalú egyéniség vagy, aki szabadságra, kalandra és izgalmakra vágyik. Vonzanak a különböző eseményekkel kapcsolatos karrierek, mint a PR, az újságírás, a tanítás, az utazás, a tanácsadás és az értékesítés. Előfordulhat, hogy életed során több karrierbe is belevághatsz, ahelyett, hogy egyetlen jól bevált pályát választanál.

6: A tanácsadó

Kulcsszavak: nevelő, együttérző, támogató, segítőkész, figyelmes, bölcs

Egy tökéletességre törekvő egyéniség vagy, aki szeretné szebb hellyé tenni a világot. Vonzódsz a terápiával, gyógyítással, táplálkozással, szépségápolással, divattal, lakberendezéssel, tanítással, tanácsadással és vendéglátással kapcsolatos karrierek felé. Mások mindig tőled kérnek tanácsot!

7: A filozófus

Kulcsszavak: elemző, kérdező, intellektuális, intuitív, problémamegoldó, filozófiai

Igazságkereső egyéniség vagy, akinek természetes ösztöne van a nagy problémák kibogozására, és az élet nagy kérdéseire való válaszkeresésre. Vonzódsz az innovációval, mérnöki munkával, technológiával, digitális kommunikációval, stratégiával, ezoterikus gyakorlatokkal és újságírással kapcsolatos karrierek iránt. Van eszed a nagy ötletek megvalósításhoz!


8: A pénzcsináló

Kulcsszavak: ambiciózus, erős, büszke, szervezett, lelkiismeretes, vállalkozó szellemű

Elkötelezted magad amellett, hogy elérd azokat a célokat, amelyeket életed elején kitűztél magadnak. Vonz az üzleti, ingatlanfejlesztési, vezetési, projektmenedzsment, banki, jogi, pénzügyi és ingatlanszakma. Általában olyan ember vagy, akinek mindig van elég pénze, mert jó érzéked van a forgatásához.

9: A gondoskodó

Kulcsszavak: nagylelkű, kedves, segítőkész, kreatív, türelmes, szenvedélyes, gondoskodó

Igazságos és gondoskodó egyéniség vagy, aki segíteni akar a bolygón és másokon. Vonz a tanári, tanácsadási, szociális munka, valamint a jogász, kreatív művészetek, HR, kormányzati munka és fitnesz pálya. Csak jobb hellyé akarod tenni a világot!

Mesterszámok

A numerológiában a 11, 22 és 33 soha nem redukálódik egyetlen számjegyre. Ehelyett a jelenlegi állapotukban maradnak. Ezek a számok különleges jelentőséggel bírnak, mert a dupláját kínálják annak a számnak, amelyre csökkentenéd. Nem gyakoriak, és a mesterszámmal rendelkezők nagy dolgokra hivatottak, miközben nagy nehézségekkel kell szembenézniük.

11: Az intuitívan inspiráló

Kulcsszavak: Intuitív, inspiráló, nyitott, optimista

Rendelkezel a 2-es szám összes tulajdonságával, plusz a 11-es további előnyeivel. Ez azt jelenti: felemelő egyéniség vagy, aki igyekszik segíteni másoknak abban, hogy jobbá tegyék az életüket, és önmaguk legjobb változatai legyenek. Olyan területek vonzanak, mint a life coaching, a terápia, a filmes és a TV-s szakmák, az írás, a gyógyítás, az ezoterikus gyakorlatok, a sport, és a politika.

22: A látnok

Kulcsszavak: Idealista, koncentrált, látnoki, fantáziadús, gyakorlatias, tökéletességre törekvő

Megvan a 4-es szám összes tulajdonsága benned a 22-es további előnyeivel. Te egy teremtő egyéniség, akinek megvan a fantáziája és a késztetése is ahhoz, hogy bármilyen ötletet életre keltsen. Emellett vonz a környezetvédelmi, a mérnöki, a technológiai, az építészeti, az egészségügy, az innovációs és a politikai karrier is.

33: A tanító

Kulcsszavak: Kreatív, intuitív, együttérző, gondoskodó, felelősségteljes

Megvannak benned a 6-os tulajdonságai, a 33-as további előnyeivel együtt. Természetes művész vagy, de másokkal tudsz a legjobban együttdolgozni, semmint egyedül, pedig valahol szeretnél önmagadban is ragyogni. Vonzanak a kreatív pályák, amelyek lehetővé teszik a másokkal való együttműködést, például a filmkészítés, tanítás, színészet, jótékonysági munka vagy tanácsadás.

Via