A tavaszi időszak áttörést hoz a zodiákus tagjainak életébe. Szóval kezdhetsz lélekben felkészülni a romantikus élményekre, a kiugró sikerekre, és egy bulis időszak kezdetére! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez és megtudhatod, milyen izgalmakat tartogat számodra a tavaszi horoszkóp tükrében!

Kos

Ugye tudod, hogy tavasz jön, Kos? Jó lenne, ha nem csak munkával töltenéd az idődet! Fontos a karrierépítés, de közben ne mondj nemet a bulikra, a baráti programokra vagy éppen a randikra. Ne is csodálkozz azon, ha feszült lesz a hangulat a barátaiddal vagy a pasiddal, mert sosem szánsz rájuk időt. A szingliket viszont kísérteni fogja a múlt, és az egyik exük üldözni kezdi a jegy szülöttjeit.

Bika

Nehézkesen indulnak be nálad a dolgok, mivel olyan leszel, mint aki a téli álmából ébredezik. Amint magadhoz térsz, gőzerővel kezdesz dolgozni azon, hogy nyárra kész legyél a beach body-val. Közben pedig rád tör a szerelem iránti vágy, így ha szingli vagy, beleveted magadat a randizásba, és egy kis szerencsével a Tinderen vagy a neten megismered álmaid szerelmét. A párban élők különösen be lesznek zsongva: egész tavasszal szeretkezni fognak.

Ikrek

A tavasz a te időszakod Ikrek, és készen is állsz megvalósítani az álmodat, és akár belevágni egy új vállalkozásba. Ha művész vagy, minden esélyed megvan arra, hogy ebben az időszakban felfedezzenek. Végül bármibe is vágsz bele, az nyereségesnek bizonyul, és komoly pénzek találhatnak nálad gazdára. A következő hónapban végig lelkes leszel és rengeteg új tapasztalatot szerzel.

Rák

Rengeteget fogsz utazni vagy kirándulni tavasszal. Nagyon élénk társasági életet élsz a barátaiddal, de persze romantikus kiruccanásokra is számíthatsz. A szinglik talán épp az egyik utazás alkalmával ismerkednek meg a Nagy Ő-vel. Egyes Rákokra karrier tekintetében is rámosolyog a szerencse, és egy soha vissza nem térő lehetőséget kaphatnak. Tavasszal akár az álmaik is valóra válhatnak!

Oroszlán

Valósággal újjászületsz tavasszal. Búcsút inthetsz minden testi és lelki kellemetlenségnek. Az esetleges szívfájdalmadon segít egy új pasi, míg a párban élők úgy dönthetnek: összeköltöznek vagy összeházasodnak. Néhány Oroszlán még munkahelyváltásra is számíthat, de a legfontosabb a jegy szülöttjeinek, hogy minél több új élményt szerezzenek a következő három hónapban.

Szűz

Külső-belső megújulásra vágysz tavasszal, ezért gőzerővel kezdesz diétázni, edzeni, és nem csak a súlyodat csökkentheted le, hanem a kapcsolataid számát is, mivel úgy dönthetsz: szélnek ereszted azokat, akik rossz hatással vannak rád. Tavasszal visszanyered az önbizalmadat, a motivációdat, sőt: egyesek a expasijukat is, mivel arra a következtetésre jutnak: adnak maguknak még egy esélyt.

Mérleg

Kész vagy megszabadulni minden dologtól, ami visszatart téged a fejlődéstől és a céljaidtól. Erősen dolgozik benned a vágy, hogy mindent felforgass magad körül. Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönthetsz, munkahelyet váltasz vagy külföldre költözöl. Sőt, a párban élők is gyors váltást hajthatnak végre, és átugranak egyik kapcsolatból a másikba.

Skorpió

Ha eddig még nem pörögtél rá az idei évvel kapcsolatos terveid megvalósítására, akkor pont itt az ideje annak, hogy megtedd, kedves Skorpió! Tavasszal rengeteg energiád lesz, és temérdek lehetőséged adódik arra, hogy elérd, amit csak szeretnél. Megéri kitartóan és keményen küzdeni, mert nem marad el a jutalmad! Ráadásul a tavaszi időszakban minden jel szerint meg fogod ismerni életed nagy szerelmét!

Nyilas

Tavasszal elkezdheted megvalósítani a vágyaidat, de ahhoz, hogy elsöprő sikert arass, meg kell szabadulnod a félelmeidtől, amik megakadályoznak az előrehaladásban. Utána már csak annyi a dolgod, hogy szigorúan ragaszkodsz az ütemtervedhez, és villámgyorsan kipipálhatod a terveidet: meglesz a vágyott pénz, a pasi, és minden más is, amit csak szeretnél.

Bak

Eléggé kritikus lehetsz önmagaddal és másokkal szemben is tavasszal. Lazítanod kellene ezen, ha nem akarod elüldözni az embereket. Ezenfelül ideje lenne magad mögött hagyni a múltat, és megszabadulni azoktól a körülményektől, amik a boldogságod útjában állnak, beleértve azokat a személyeket is, akik csak lehúznak. Kezdj ez változtatni a belső világodon, és utána megfigyelheted: a külvilágod is fejlődni fog.

Vízöntő

Tavasszal hajlamos leszel negatívan gondolkodni, és emiatt nem túl meglepő módon egy sor kellemetlen eseményt is bevonzol. Ez a dolog odáig fajulhat, hogy kellemetlen fizikai tüneteket tapasztalhatsz. Bölcsen tennéd Vízöntő, ha megpróbálnál tudatosan változtatni a gondolataidon, és pozitívabb lennél. Figyeld meg, amint elkezdesz derűsebben látni, megérkeznek a kellemes események is!

Halak

Rengeteg izgalmas szabadtéri programon veszel részt, ami párban élőként lehetőséget ad a kapcsolatod elmélyítésére, szingliként pedig az ismerkedésre vagy új barátságok kötésére. Az biztos, hogy nem fogsz unatkozni, mert elkezdheted kipipálni mindazt, ami a bakancslistádon van, ugyanakkor arra az ötletekre is rábólintasz, amiket mások dobnak fel neked.