A Nyilas hava november 22-én kezdődik és december 21-ig tart. Ebben az időszakban a Nyilas energiája uralkodik, ami kalandos, energikus és szenvedélyes. Ez a csillagjegy azonban nem csak szórakoztató, az egyik legösszetettebb személyiség jellemzi, ugyanis kettős jegy!

A Nyilas a legellentétesebb csillagjegy

Pontosan azért, mert kettős csillagjegy, a Nyilasban rengeteg egymásnak ellentmondó tulajdonság található meg. Épp ezért végtelenül összetett, és borzasztóan nehéz követni, megérteni. Sőt, a legtöbbször még ő maga sem tud saját magán kiigazodni.

Örök optimista és vidám

A Nyilas képes a legsötétebb helyzetekben is meglátni a jót, a lelkesedése szinte soha nem lankad. A töretlen vidámsága pedig könnyen átragad másokra is, így simán feldob bárkit, bármilyen szituban. Pláne, hogy zseniális a humora! Ez utóbbi annak köszönhető, hogy intelligens, nagyon intuitív, jó megfigyelő, így pontosan tudja, mikor mit kell mondania, mire van épp szüksége a környezetének.

A kompromisszum szóba sem jöhet!

Ez a csillagjegy az egyik legszabadabb és legönfejűbb, akit senki és semmi nem korlátozhat. Általában azt csinálja, amit ő szeretne, úgy és akkor, amikor neki megfelel. Képtelen a kompromisszumokra, inkább tovább áll, mintsem engedjen. Az utazás amúgy is a lételeme, lényegében folyamatosan mozgásban van, élvezi, sőt habzsolja az életet, és az sem zavarja, ha mindezt egyedül kell tennie.