Nehézségekkel, kihívásokkal teli éven vannak túl a zodiákus tagjai, és végre maguk mögött hagyhatják 2022-öt. Most mindenkinek jól jön egy kis remény, és hogy legyen mit várni. Remélhetőleg neked is csupa jót jósol az újévi horoszkópod, és ad egy kis löketet 2023-ra. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez!

Kos

Ebben az évben megtanulod, hogyan tűnj ki a tömegből! Készülj fel, mert 2023 több izgalmas életeseményt hoz: új munkahely, új pasi, házasság, de akár családalapítás is. Életed minden területén azt kapod végre, amit megérdemelsz. A szinglik számára a nyár ígérkezik a legforróbbnak, és akkor alakíthatnak ki komoly kapcsolatot. Októberben pedig minden Kosnak lehetősége lesz meggazdagodni.

Bika

Idén megszabadulsz azoktól az emberektől, akik lehúznak, hátráltatnak vagy rossz hatással vannak rád. A helyüket pedig sokkal jobb barátok veszik át! Az év elején lehetőséged lesz belevágni egy saját vállalkozásba, vagy megkaphatod a vágyott előléptetést. Más Bikák pedig szakmát váltanak. A párban élők szerelmi élete gyökeres változáson megy keresztül, ami segít jobbá tenni a kapcsolatot.

Ikrek

Rengeteg dolgod lesz 2023-ban, de megéri keményen dolgoznod, mert az év második fele óriási sikerhullámot hozhat. Ezzel együtt, az évben megváltoztatod az identitásodat, a szokásaidat, és egy teljesen más emberré alakulsz. A nyáron pedig rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy nagyot szakíts! A szinglik legyenek óvatosak, mert hajlamosak lehetnek beleugrani egy mérgező kapcsolatba vagy összejönni az exükkel.

Rák

Eléggé hullámzóan alakul a szerelmi életed a pasiddal, rengeteg problémát kell megoldanod. Ha sikerül, az év végére megkomolyodik a kapcsolatotok. A szinglik legyenek óvatosak, hogy kit választanak maguk mellé, de ez az új barátokra is igaz! De legalább az évben megszabadulsz a múlt árnyaitól, és a korlátozó hiedelmeidtől, aminek köszönhetően egész nyáron dőlni fog hozzád a pénz.

Oroszlán

A szinglik az évben meglelik életük nagy szerelmét, míg a párban élők komolyra fordul, és eljegyzésre, de akár lánykérésre is sor kerülhet. Jól látod Oroszlán, nagyon  szerencsés  leszel a szerelemben. Tavasszal és nyáron rengeteg lehetőséged lesz munkahelyi sikereket elérni, sőt, könnyedén gyarapíthatod a bevételeidet is! Ráadásul még egy emlékezetes nyaralás is vár rád!

Szűz

Lassú változások mennek végbe az életedbe. Újra előkerülnek a régi barátok és exek, hogy próbára tegyenek. Ebben az évben kell elrendezned minden kapcsolatodat, és lezárni a múltadat ahhoz, hogy tiszta lappal kezdhesd majd 2024-et. De legalább az év izgalmas befektetési lehetőségeket kínál, amik megsokszorozhatják a pénzedet. A párban élők bizalma problémával küzdenek, rengeteget kell dolgozniuk a kapcsolatukon.

Mérleg

2023-ban lehetőséged előrelépni a karrieredben vagy megszerezni az álommunkádat. Ezzel együtt az anyagi helyzeted is drasztikusan javulni fog. Minden erőfeszítésed kifizetődik az év második felében. Szingliként feltett szándékod az évben megtalálni az igazit, és szerencsére ebben támogatni fognak a csillagok is. A párban élők kapcsolata komolyra fordul, és esküvőre vagy családalapításra számíthatnak.

Skorpió

2023-ban rengeteg kapcsolatod megváltozik, barátok jönnek és mennek. Szinte egész évben bulizni, és szórakozni fogsz, és mikor rájössz, mivel szeretnél igazán foglalkozni, és lépéseket teszel érte, megkapod az álommelót is. Miután megalkottad az új identitásodat, az anyagi biztonságot is megteremted. Szingliként készülj arra, hogy az egyik  flörtölésed  komolyabbá válik, mint tervezed.

Nyilas

Ez az év a múlté! Készülj fel a nosztalgiázásra Nyilas, mert visszatérnek életedbe régi barátaid, és az exeid is, ugyanis még mindig dolgod van velük. A legemlékezetesebb hónapod a március lesz. Az előtted álló év lehetőségeket teremt arra is, hogy új szakmába kezdj, és megteremtsd a vágyott anyagi biztonságot az életedben. A párban élők kapcsolata sokat javul, és néhány kemény lecke után komolyra fordul.

Bak

2023 első felében hűvös, tartózkodó, zárkózott leszel. Az éved kimondottan gondtalan, és zökkenőmentes lesz. Szerencsére nyáron már megnyílsz, újra társasági lény leszel, és a szerelmet is beengeded az életedbe. Tavasszal egy befolyásos személynek köszönhetően feljebb léphetsz a munkahelyi ranglétrán, vagy beindíthatod a saját vállalkozásodat. Nyáron pedig rengeteget tanulsz önmagadról, és sokkal bölcsebb leszel!

Vízöntő

2023-ban tele leszel energiával, lendületesen haladsz előre a céljaid megvalósításával. Csak légy óvatos, mert miközben a céljaidat hajszolod, könyörtelenné válhatsz. Az év első felében már jelentős sikereket érhetsz el, és még a pénzcsap is megnyílhat előtted. Ha párban élő vagy, és úgy érzed, nem működik a kapcsolatod, a  szakítás  mellett dönthetsz. Ugyanakkor minden szingli Vízöntő hajlamos lehet az évben beleugrani egy rossz kapcsolatba.

Halak

Ez az év arról szól, hogy végre megmutasd magadat a világnak, Halak! Még akár  hírnévre  is szert tehetsz, ha művészettel foglalkozol. Az év első felében lazán megvalósulhatnak az álmaid, és a pénzzel kapcsolatos vágyaid. Szingliként a nyáron meglelheted az új szerelmedet, míg a párban élők egy tisztázó beszélgetést követően komolyra fordítják a kapcsolatukat, és az összeköltözés, vagy a házasság mellett dönthetnek.