Az elmúlt időszak egyik legnagyobb sorozatos dobása egyértelműen a Wednesday, ami a megjelenést követően azonnal magába szippantotta a rajongókat. A Netflix elképesztően sokat köszönhet a Jenna Ortega főszereplésével készült alkotásnak, hiszen a lebilincselő történt milliókat szegezett a platform elé, ezzel pedig brutális rekordokat döntött meg rövid idő alatt. Ráadásul a napokban kiderült, hogy érkezik a második évad is, így a fanok most extra lázban égnek, hogy vajon mikor folytatódnak a gót stílusú diáklány kalandjai. A sorozattal kapcsolatban persze minden érdekli a rajongókat, pont ezért most összeszedtük, hogy te melyik karakter is lennél a csillagjegyed alapján. Na, rád igazak a leírtak? 

Kos: Gomez Addams 

Köztudott, hogy a Kos egyszerre szenvedélyes és merész. Ez a két szó tökéletesen  jellemzi Gomez Addams-t is. Wednesday apja tele van vágygal felesége, Morticia iránt, továbbá harcos jellemének hála kész kiállni azokért, akiket szeret. 

Bika: Xavier Thorpe 

Xavier művészi, kreatív lélek, ezek pedig egyértelműen a Bika alap tulajdonságai. Vérbeli Bikához hasonlóan szép a mosolya, vonzereje pedig elsimít minden drámát, ami csak az útjába kerül. 

Ikrek: Larissa Weems igazgatónő 

Mint a legtöbb Ikrek Weems igazgatónő sem az, akinek látszik. Van egy titkos (alakváltó) oldala, amit csak kevesek előtt fed fel. Az Ikrek jegy szülötte néha kicsit szeszélyes, de kedves és bájos, talán picit idealista. Akárcsak Weems igazgatónő, aki azon van, hogy a legkülönfélébb diákokat hozza össze a Nevermore Akadémián. 

 Rák: Eugene Otinger 

Eugene a legőszintébb, legérzékenyebb és leggondosabb diák a Nevermore-ban. Még Wednesday szívét is meglágyítja. Igazi Rák módjára mindig azok mellé áll, akiket szeret és mindig harcol a barátaiért. 

Netflix

Oroszlán: Enid Sinclair

A Nevermore Akadémia egyik legnépszerűbb diákjaként Enid igazi Oroszlán energiát sugároz. Pontosan ez az energia készteti arra, hogy Wednesday-t is megnyerje magának, még akkor is, ha kezdetben furcsa párost alkotnak. Enid azon törekvése azonban, hogy kötődjön tökéletesen példázza, mire is vágyik egy igazi Oroszlán. 

Szűz: Tyler Galpin 

Tyler – most vonatkoztassunk el attól, mi derül ki róla – érzékeny és kedves, aki alapvetően odaadással közeledik Wednesday felé. Nyugodt, néha kicsit hűvös természete teszi megbizhatóvá. Szűzként éles eszű és kitartó, emlékezőtehetsége pedig rendkívüli.  

Mérleg: Morticia Addams 

Morticia Addam az, aki igyekszik a család minden egyes tagját megérteni. Igazi közvetítő, ráadásul remek érzéke vana divathoz és a sminkekhez. Ez valódi, hamisíthatatlan Mérleg tulajdonság, ők ugyanis mindig nagyon stílusosak. 

Skorpió: Wednesday Addams 

Wednesday titokzatos és mindig gyanakvó. Akárcsak egy igazi Skorpió. Van azonban egy lágyabb oldala is, és persze a szíve gyengéd azok esetében, akiket szeret. Ha azonban megsértik vagy átverik, akkor óvakodj tőle és a bosszújától. 

Nyilas: Dr. Valerie Kinbott 

A Nyilasoknak nagyon közvetlen természetük van, ilyen Dr. Valerie Kinbott, aki még a kicsit zűrös Wednesday irányába is pozitívan nyit. (Jó persze terapeutaként ez is a feladata talán.) A Nyilasok számára fontos a fejlődés, az önfejlesztés és az önfelfedezés. Nagyon tréfás természetek, a humort imádják, de közben nagyon őszinte emberek, akiknek célja, hogy rengeteg kihívást jelentő feladatot teljesítsenek. 

Netflix

Bak: Pugsley Addams 

Pugsley Wednesday érzékeny öccse, akit sokat zaklatnak az osztálytársai. Bakként Pugsley számára fontos, hogy a családja megértő legyen és kedveskedjenek neki. Amikor bajba kerül, tudja, hogy számíthat a nővérére, aki megvédi őt. 

Netflix

Vízöntő: Ms. Marilyn Thornhill 

A Vizőntök az asztrológia hippijei. Szeretik előnyben részesíteni az alternatív és természetes módszereket. Bár Ms. Thornhill karaktere nem a legbájosabb, de alapvetően igazi Vízöntőként ragaszkodik a szokatlan életmódhoz, s közben vonzódik a tudományokhoz, de a történelem is érdekli. Vízöntőként ragaszkodik hozzá, hogy a vágyait – a jókat és a rosszakat is egyaránt – minden lehetséges eszközzel elérje. 

Netflix

Halak: Bianca Barclay 

Varázsával, szépségével, népszerűségével és természetfeletti erejével Bianca képes megnyerni az osztálytársai szívét és csodálatát. Mind Bianca, mind a Halak tengeri boszorkányok, akik hipnotikus mágiával irányíthatnak másokat. Extra érzékszervei és szirénszerű rezgései a rejtélyes és misztikus Halak csillagjegyhez igazítják.

(via)