Még a leghatalmasabb személyek, a királyok és királynők is meghajoltak az ókori tenyérjóslás előtt, hogy megtudhassák: mit hoz számukra a jövő. A tenyeredben található mintázatok és vonalak mesélnek a szerelmi életedről, a kapcsolataidról, az egészségedről, a karrieredről, a pénzügyeidről és természetesen rólad! Szóval, nézd csak meg alaposan a tenyereidet, és ha találsz egy X-et, akkor bizony van okod az örömre!

történelmi jelentőségű

Állítólag a világ népességének mindössze 3%-ának van a tenyerén az „X” betű. Az ókori legendák szerint Nagy Sándor mindkét tenyerén megtalálható volt jel, de még Abraham Lincolnéban is! Nos, az egyikük a világ legnagyobb hódítója lett, a másik Amerika egyik legnépszerűbb elnöke. Ez azért jól hangzik, nem igaz?

Hogy kiderüljön, mennyi igazság rejlik az X jel mítoszában, egy moszkvai STI Egyetem kutatást végzett olyan embereken, akiknek X betű volt a tenyerükön. Tanulmányozták az alanyok életét és sorsát, és megállapították: valóban kiemelkedő és jelentős személyeknek bizonyultak.

Mit jelent rád nézve az X betű?

Kezdjük azzal: általában a szívvonal és fejvonal között helyezkedik el. Úgy tartják, akinek X van a tenyerében, az rendkívül sikeres, népszerű, gazdag, és minden esély megvan arra, hogy híres legyen. Ha mindkét tenyerében van, akkor most kapaszkodj meg: olyan híres ember lesz, akire a halála után is emlékezni fognak!

Ezeknek az embereknek látványos személyiségük van: karizmatikusak, okosak, intuitívak és kedvesek. Olyan meghatározó tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hatalmat és tekintélyt sugároznak, emiatt született vezetők. Kiváló emberismerettel rendelkeznek, nem könnyű félrevezetni őket, ám ha valaki elárul egy ilyen jellel rendelkező egyént, annak bizony fel kell kötnie a gatyáját, mert csúnyán meg fog fizetni a tettéért. Igen, kedvesek, de nem elég vakok ahhoz, hogy csakúgy figyelmen kívül hagyják mások gonosz tetteit.

Az is figyelemre méltó, hogy kiváló a memóriájuk és nagyon tájékozottak. Vezető egyéniségként, tudást közvetítenek, képesek tömegeket mozgatni és bármilyen helyzethez, illetve környezethez alkalmazkodnak. Ugyanakkor ott rejlik bennük a harcos, aki állhatatos, kissé makacs, minden körülmény között kiáll az igazságért. Összességében felelősségteljes, példaértékű és nagyszerű egyének, akik lazán beírhatják magukat a történelemkönyvekbe, de minimum az emberek emlékezetébe.

Szóval te is közéjük tartozol?

Via

Ha tetszett a cikk, olvasd el ezeket is:

Ezt árulja el rólad a születési hónapod

Nézz a tenyeredre: a szívvonalad árulkodik a szerelmi életedről

8 önbizalom-növelő kristály, ami sziklaszilárd magabiztosságot ad