Egyszerűen gyantázz otthon! (x)

Szeretnéd, ha a lábad 4 hétig bársonyosan sima lenne? Akkor neked a Veet EasyWax™ Elektromos gyantázó készletre van szükséged!

Egyszerűen gyantázz otthon! (x)

Minden nő azt szeretné, hogy a lehető leghosszabb ideig sima maradjon a lába. Mondjuk örökké! Ám amíg erre nincs lehetőség, a legjobb megoldást keressük. Első gondolatunk a kozmetikus. Kényelmes ugyan, de jó előre időpontot kell kérni, nem mehetünk bármikor, és nem is a legköltséghatékonyabb.
Szerencsére létezik egy igazán jó megoldás: a Veet EasyWax™ Elektromos gyantázó készlet.

Egyszerű használni, és akár 4 hétig tartó simaságot biztosít.
Az innovatív gyantamelegítő készülék a megfelelő hőmérsékletre melegíti fel a gyantát, hogy ne égethessük meg vele magunkat, és állandó hőmérsékleten is tartja, hogy a formatervezett applikátor segítségével egyenletesen vihessük fel. Már 2 mm hosszú szőrszálakon is hatékony, professzionális összetevőinek köszönhetően pedig a gyökerüknél távolítja el a szőrszálakat, hidratált bőrt és kifogástalan simaságot biztosít akár egy hónapig.

A Veet EasyWax™ elektromos gyantázókészlet a gyantamelegítő készüléken kívül tartalmaz egy 50ml-es gyantázó patront, lehúzószalagokat, ápoló törlőkendőt és részletes használati útmutatót az otthoni gyantázás praktikáinak elsajátításához.

A Veet elektromos gyantamelegítő készülékhez 3 különböző típusú gyantapatron kapható, amelyek közül kiválaszthatjuk a bőrtípusunknak legjobban megfelelőt.

50ml-es gyantapatron normál bőrre
Speciálisan kifejlesztett méhviasszal, minden bőrtípusra használható, még akár érzékeny bőrre is! Karra és lábra ajánlják. A gyantapatron lehúzószalagot és ápoló törlőkendőt is tartalmaz.

50ml-es gyantapatron érzékeny bőrre
Különlegesen kifejlesztett formulája bőrnyugtató hatású mandulaolajat tartalmaz. Szintén a kar és a láb szőrtelenítésre ajánlják. A gyantapatron lehúzószalagot és ápoló törlőkendőt is tartalmaz.

50ml-es gyantapatron az érzékeny hónalj és bikinivonal gyantázására
Speciális fejlesztés méhviasszal. Minden bőrtípusra használható, akár érzékeny bőrre is! Elsősorban a hónalj-és bikinivonal gyantázásához ajánlják, a kis méretű görgős applikátor könnyedén illeszkedik a nehezen elérhető hajlatokban is. A gyantapatron lehúzószalagot és ápoló törlőkendőt is tartalmaz.

Így hát, ha hosszan tartó bársonyos simaságra vágyunk, nem kell feltétlenül kozmetikushoz mennünk, hiszen létezik egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás is! A Veet EasyWax™ gyantázó készlettel otthon is a szalonban végzett gyantázáshoz fogható eredményt érhetünk el, akkor, amikor nekünk a legalkalmasabb.

További információk!

Még több

jobb-oldali-kiemelt