2014.04.08.@ 16.04

Csatlakozz a Triumph “Stand up for Fitt” misszióhoz! (X)

Egyik legintimebb ruhadarabunk a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén. E jeles alkalomból hirdette meg a Triumph fehérneműgyártó cég „méret misszióját”, melynek keretében 100,000 hölgyet invitálnak meg az üzleteikbe méret tanácsadásra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csatlakozz a Triumph “Stand up for Fitt” misszióhoz! (X)

A Triumph több mint 120 éve gyűjt tapasztalatokat a nők melltartó viselési szokásairól, de 2014-ben egy újabb lépésre szánta el magát. 10,000 nőt kérdeztek meg a melltartó választással kapcsolatos szokásaikról, frusztrációjukról, problémáikról.

Az online fórumokon meglepően nagyszámú, több mint 3 millió keresés történik világszerte a melltartó választás témájában, amiből kiderül, hogy a megfelelő méret, a jó fazon és a kényelem a legfontosabb szempontok a fehérnemű kiválasztásakor. A felmérés azt is igazolta, hogy a nők 76%-a még mindig nem biztos abban, hogy a jó méretű melltartót hordja-e.

A divat és a stílus kevésbé bizonyultak fontos szempontnak a fehérnemű kiválasztásnál, azonban a nők 68%-a számára kiemelkedően fontos, hogy az adott ruhához stílusban és fazonban is passzoló fehérneműt viselje, azaz a fehérneműt elsősorban kiegészítőként választják az öltözetükhöz.

A megkérdezett nők több, mint 73%-a egyetértett azzal, hogy a kényelmetlen melltartó rossz hatással van a közérzetükre, negatívan hat a munkakedvükre, volt akinél pedig még az állás interjú során nyújtott teljesítményt is kedvezőtlenül befolyásolta.

A nők 78%-a (!) még soha nem vet részt megfelelő méret tanácsadáson, főleg azért, mert nem tudta, hogy hová és kihez fordulhatna tanácsért.

Érdekes adat, hogy az elmúlt 6 hónap során a legmagasabb arányban az olasz nők vettek részt mellméret tanácsadáson, a megkérdezettek 64%-a, őket követték a francia hölgyek 42%-al, az angolok és az amerikaiak fej-fej mellett végeztek a 35%-os részvételi aránnyal, míg mi magyarok végeztünk az utolsó helyen, mindössze 25%-os aránnyal.

A “Stand Up For Fit 2014” elnevezésű misszió, az idei évben a Triumph küldetése, hogy megkönnyítse a hölgyek számára a melltartó választás problémáját. A cég online felületein már elérhető több alkalmazás a témában, melyben sok hasznos tanácsot talál az érdeklődő, illetve ezen alkalmazáson keresztül közvetlen méret tanácsadás időpontot is tud foglalni a legközelebbi Triumph üzletben.

A Triumph magyarországi weboldalán (www.triumph.hu) és Facebook (www.facebook.com/triumph.hu)  oldalán is elérhető az ún. Fit Finder alkalmazás, melynek segítségével sok fontos információt megtudhatunk a melltartó választással kapcsolatosan, illetve rögtön be is lehet jelentkezni online tanácsadásra.

A tanácsadáson pedig nemcsak kedves, szakértő eladók, hanem egy garantáltan kényelmes melltartó és ajándék is várja a kedves vásárlót!

Nézzétek meg  #StandUpForFit videónkat a Triumph International Magyarország

Youtoube csatornáján:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több jobb-oldali-kiemelt