Műlábbal is elképesztően jógázik ez a férfi

Te is láttál már olyan párokat, akik együtt jógáznak, ugye? Hihetetlen, milyen kemény pózokat vállalnak be közösen! Ez a pasi ráadásul műlábbal emelgeti feleségét a legextrémebb ászanákért. Nem semmi!

Peter Greenwood 18 éves volt, mikor 2003-ban csontrákot diagnosztizáltak nála, majd két évvel később amputálni kellett a bal lábát, hogy megakadályozzák a betegség továbbterjedését a testében. Bár mindössze 25 százalék esélye volt arra, hogy felépüljön, most szuper formában van. „Egy hatalmas trauma és kihívás volt számomra, de ami történt, az megtörtént. Most apa vagyok, és az élet csodálatos” – meséli az amerikai Cosmopolitannak.

Peter a műtét után találkozott feleségével, Melissával, aki arra biztatta, hogy próbálja ki az akrojógát, mert szerinte jót tenne neki. Bár eleinte kételkedett abban, hogy valóban képes lesz-e rá, végül beleegyezett. A közös jógázás pedig nem csak közelebb hozta őket egymáshoz, de visszaadta Peter önbizalmát is: „Sok idő kellett ahhoz, hogy megértsem, bármire képes vagyok, csak egy kicsit másképp.” Melissa szerint férje a jógázás miatt újra pozitívabban kezdte látni a hétköznapokat. „Segített neki abban, hogy rájöjjön arra, az, hogy néhány dolgot másképp csinál, mint eddig, az nem feltétlenül rossz dolog.”

A pár azóta összeházasodott, kisbabájuk született, de egy dolog nem változott: még most is rendszeresen jógáznak együtt. Sőt, már kisfiúknak Zeke-nek is megtanítottak néhány látványos elemet!

BEST FLYER EVER!! 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘 Having a blast playing at @wanderlustfest whistler! @acroyoga for everyone!!

A post shared by Millissa Greenwood (@acromillissa) on

Még több

Jóga