Minden, amit tudnod kell az új Yogasecrets Downtown stúdióról

Budapest legmenőbb jógastúdiója, a Yogasecrets Studio hamarosan „testvérkét kap”, ugyanis júniusban megnyitja kapuit a Yogasecrets Downtown. Nagy Annát, a Yogasecrets tulajdonosát a valóra vált franchise-álmairól faggattuk.

Minden, amit tudnod kell az új Yogasecrets Downtown stúdióról

Cosmo: Megszületett az első Yogasecrets franchise stúdió, a Yogasecrets Downtown. Miben hozza majd ez a stúdió az általad megálmodott Yogasecrets szellemiséget?

Nagy Anna: Úgy álmodtam meg a franchise stúdióimat, hogy ugyanarra az emberközeli jógastílusra épüljenek, amiről a saját stúdiómban bebizonyosodott, hogy nagyon jól működik, és befogadható a mai ember számára. Egyetlen kikötésem volt csak a franchise partnerek felé: hogy Yogasecrets stílusban oktassák a jógát.

C.: Kikből áll majd össze az oktatói gárda?

N.A.: Olyan tanárokból, akik nálam végeztek a Yogasecrets Akadémián, vagy ha nem is ott tanulták meg az alapokat, mindenképpen elvégeztek nálunk egy oktatóképzést. A célom, hogy a jógázás emberközpontú maradjon, és teljes mértékben a vendég legyen az első.

C.: Lesz átjárás a két stúdió között, ami a tanárokat illeti?

N.A.: Persze! A nálam végzett oktatók kinőtték a stúdiómat, hiszen egyre többen vannak, ezért is szerettem volna, ha lehetőséget kapnak. Nem az üzletet láttam ebben elsősorban, hanem azt, hogy a frissen végzetteknek biztosan legyen helye hosszú távon. Mivel az emberek a Yogasecrets szellemiségébe szeretnek bele, és ezt nyilván az oktatón keresztül ismerik meg, fontos, hogy ugyanazokkal a tanárokkal találkozzanak a stúdiókban.

C.: Ötletgazdaként és tulajdonosként mennyire nehéz – vagy épp könnyű – belemenni egy franchise üzletbe? 

N.A.: Most tanulom ezt az egészet, és rengeteg munkát kell beletennem, mert nem szeretném kockára tenni a brandet, amit évekig építettem. Fontos, hogy olyan partnerem legyen, akinek ugyanannyit számít a jóga szeretete, mint nekem, ugyanazokban az értékekben higgyünk mindketten. Szerintem ez hosszú távon fontosabb, mint az, hogy gyorsan tele hintsem a várost Yogasecrets Studiókkal. A jógán kívüli elképzelések terén viszont abszolút szabad kezet adok a franchise tulajdonosnak, hiszen ez az ő álmuk is, valósítsák meg. Nem ragaszkodom hozzá, hogy minden stúdió ugyanúgy nézzen ki, hiszen akkor lehet valaki igazán önmaga, ha megélheti a kreativitását.

C.: Hogy ismerted meg Rajna Viktóriát, a Downtown tulajdonosát? 

N.A.: Egy jógás rendezvényen futottunk össze, ahol nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot, ezután pedig egyre gyakrabban jött hozzám jógázni. Egy alkalommal pont meghallotta, hogy a franchise lehetőségek kidolgozásáról beszéltünk, és azonnal lecsapott az ötletre. Szóval egy szemfüles, és nagyon jó üzleti érzékkel rendelkező jógázóból lett franchise partner, akivel egy héttel később már a szerződést is aláírtuk.

C.: Mennyi időnek kell eltelnie, míg egy lehetséges partner bejelentkezik, és a közös álomból franchise stúdió születik?

N.A.: Elég soknak, hiszen meg kell találni a tökéletes helyszínt, ami hozza a Yogasecrets minőséget. Nem szeretnék akárhol stúdiót nyitni. Én például évekig kerestem, mire megtaláltam a helyet, amibe beleálmodhattam a terveimet.

C.: Mivel készültök a megnyitóra?

N.A.: A Downtown első nyitóórája június 3-án lesz, és egy olyan különleges órával készülünk, ami teljesen egyedi Magyarországon: gyertyafényes, élő zongorával kísért jógával várjuk a vendégeinket. Ide egyébként csak előzetes regisztrációval lehet bekerülni (AMIT ITT TUDSZ MEGTENNI, A BOOK NOW OPCIÓRA KATTINTVA ), június 4-től pedig már bárki ellátogathat a belvárosi stúdióba.

C.: A home office időszakban igazi trend lett az online jóga, a ti népszerűségetek is nagyot ugrott ebben a pár hónapban. Tervben van, hogy újabb stúdiókat hoztok majd létre?

N.A.: Az online jógával rengeteget adhattam az embereknek, rengeteget kaptam vissza, ráadásul a brandnek is nagyon jót tett. Olyan emberekhez jutottunk el, akik korábban nem is gondolták, hogy érdekelheti őket a jóga. Hiszek a karmában, és amikor elindult a Cosmo X Yogasecrets online jóga, csak az volt bennem, hogy szeretnék adni az embereknek. Azt viszont nem gondoltam, hogy ennyire megnő a népszerűségünk: soha ennyien nem jógáztak még a Yogasecrets tanáraival, mint mostanában. Rengeteg vidéki francise érdeklődő van, ami azért is nagyon fontos nekem, mert sokan még most is a Cosmo online jógavideóin keresztül jógáznak velünk. Miattuk szeretném, ha országos méretűvé válnánk. Sőt, külföldi érdeklődőink is vannak, amivel tényleg minden álmom valóra válna.

Még több

Jóga