Kipróbálnád a rooftop jógát? Mutatjuk a legmenőbbet!

Te is az önkéntes karantén időszakban kattantál rá Nagy Anna online jógájára, és megfogadtad, hogy mindenképpen becsekkolsz majd hozzá egy offline órára? Extrázz egy rooftop jógával Budapest szívében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kipróbálnád a rooftop jógát? Mutatjuk a legmenőbbet!

Jóga a város felett, meditáció a naplementében, mindezt az ország legmenőbb jógastúdiójának szervezésében! Kapd elő a naptárad, szabadíts fel néhány szerdát, mert elkezdődött a Yogasecrets Studio egyik legmenőbb nyári aktivitása, a rooftoop jóga programsorozat. Mindezt ráadásul az ország legszebb teraszán, a The Private Rooftopon próbálhatod ki.

„Sokkal több lesz, mint egy szimpla jógaóra egy steril stúdióban: nagyvárosi jógik leszünk a naplementében, alattunk a város, körülöttünk mégis nagyon bensőséges hangulat.” – kezdi Nagy Anna, aki az elsők között tartott ilyen típusú jógaórát, amikor Magyarországot is elérte a trend.

Csekkolj be és chillezz!

Már most megsúgjuk, hogy érdemes az egész estét erre a programra szánnod – akár a legjobb barátnőiddel együtt! Csekkolj be délután 5-kor, medencézzetek, napozzatok, dobjatok be néhány egészséges falatot, koccintsatok egy kollagénkoktéllal, vagy csapjatok le egy vadiúj jógaszettre a kitelepült shopban. (Fontos infó, hogy ha ruhát vásárolnál, csak készpénzzel tudsz fizetni.) A jógaóra 7-kor kezdődik, így bőven lesz időd ráhangolódni az eseményre, a meditációt pedig Anna szándékosan a naplementéhez időzíti, hogy 100%-os legyen a varázs.

Kezdőknek is király

Bizonytalan vagy, mert nincs túl sok rutinod? Nagy Anna szerint egyáltalán nincs mitől tartanod: „Ez a rendezvénysorozat nem haladók klikkesedéséről szól majd, mert szeretném, ha ez egy mindenki számára elérhető és élvezhető program lenne. Mind a csavarások, mind pedig a meditáció követhető és kivitelezhető lesz akkor is, ha csak most ismerkedsz a jógával.” Az órákon egyébként Anna mellett a Yogasecrets Studio többi tanárával is találkozhatsz. Érdemes előre tervezned, és gyorsan lecsapnod a jegyedre, mert a 40 fős helyek gyorsan betelnek. Ezt a Yogasecrets Studio Facebook-oldalán lévő események menüpont alatt tudod megtenni.

Akkor sem veszik el a pénzed, ha rossz idő miatt elmarad az óra, hiszen e-mailben jelezheted, melyik következő eseményen szeretnél részt venni. Egyedül egy saját jógaszőnyegre és rengeteg lelkesedésre lesz szükséged!

Címkék: egészség életmód jóga jóga a város felett Nagy Anna rooftop jóga terasz yogasecrets studio

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Jóga