Nyakunkon a karácsony, akik szeretnek előre tervezni és mindig időben vannak, azok már az ajándékokon törik a fejüket. Ha neked viszont nincs kedved a boltokat járni, akkor hoztunk pár otthon elkészíthető ötletet.

Sütidoboz

Na nem egy kész sütikkel teli dobozra gondolunk. Inkább egy áttetsző befőttes üvegre, amelybe a hozzávalókat teszed egymásra. Hihetetlenül aranyos és végtelenül egyszerű. Ami pedig a pláne, hogy úgy extrázod az üveget, ahogyan csak akarod.

Szeretetcsomag

Szintén egy kedves dobozra van szükségünk, amelyet megtöltünk kedves üzenetekkel. Apró papírdarabokra írjunk kedves gondolatokat, bátorító üzeneteket, amelyből a tulajdonosa minden nap húzhat majd egyet.

Gyertya

Ma már rengeteg webáruházban kaphatóak divatos, nem mindennapi gyertyaformák, amelyeket nyugodtan használhattok otthon. Ha például imádja a kutyákat, akkor érdemes beszerezni egy kutyusos formát, és ilyen, saját készítésű gyertyákkal meglepni. 

Fényképalbum

Hihetetlenül klisésnek hangzik egy a közös fotókkal teli fényképalbum, mégis ez az ötlet az, ami sokszor a legtöbbet segíti a legváratlanabb helyzetekben. Távol kell lennetek egymástól, összevesztetek? A közös fotók átlapozása, átnézése remek élmény lehet, ha éppen hiányoztok egymásnak vagy összevesztek.

Könyvjelző

Szintén a közös képek, de akár az ajándékozott fél kedvenc sztárja, hobbija, csapata, színe is lehet a főszereplő. Készíts egy könyvjelzőt egy olyan fotóval, amely számára kedves lehet, majd ragassz rá valamilyen cuki anyagot, például egy pom-pomot.

via