Sok mindent elárul egy emberről, hogyan ajándékoz karácsonykor. Na nem az, hogy mennyire drága dolgot vásárol vagy éppen nem vásárol a szeretteinek, de a lelkület, a ráfordított energia tényleg nagyon beszédes tud lenni. 

Nem az érték a lényeg alapvetően

Nincs is annál rosszabb, mint amikor azt látja az ember, mindegy, hogy mennyire drága egy ajándék, egyáltalán nem érdekelte az ajándékozót, hogy mit szól majd hozzá a tulajdonosa, vagy mire is vágyik valójában. Ám sokszor az is nagyon beszédes lehet, ha kiugróan értékes dolgot ad valaki olyan, akire ez nem jellemző.

Egy felmérés alapján azok a férfiak, akiknek vaj van a fülük mögött, nagy eséllyel vásárolnak a megszokottnál drágább dolgokat. Erről számoltak be a Gleeden felhasználói, akik házasságuk mellett keresik a boldogságot.

Így ajándékoznak karácsonykor a hűtlen férfiak

A hűtlenséget elkövető férfiak 81 százaléka ebben a felmérésben azt válaszolta, hogy a válság ellenére, hogy ne legyen feltűnő a hűtlenségük, nagyobb értékű ajándékot vesznek mint szoktak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki, aki nagyértékű ajándékot vesz a párjának, az hűtlenséget követett el, ám az biztos, hogy ha eddig gyanúsan viselkedett és most még így is tesz, az sokat elárulhat.

via