A tél nagy slágere a tiramisu és a mézeskalács is. Ám mi történik, ha ezt a két közönségkedvencet egybe gyúrjuk? Megszületik a mézeskalács tiramisu, mutatjuk, hogyan készül!
Összetevők
- 1 csomag babapiskóta
- 2 csésze kávé
- 200g mézeskalács
- espresso
- 350 g mascarpone
- 250 g túró
- 20 g cukor
- mandula vagy kakaó
Elkészítés
Egy turmixgépben készítsünk masszát a kávéból és a mézeskalácsból. Óvatosan adagoljuk a kávét, nehogy túl híg legyen.
Kézi habverővel keverjük össze a mascarponét, a túrót és a cukrot.
Rétegezzük a két masszát egy jénaiba, tegyünk rájuk babapiskótát, majd egy újabb tejszínes réteg jön, amire szórhatunk kakaót vagy mandulareszeléket is.