2010.04.23.@ 10.04

Képzelj el egy új világot magadnak (x)

Egy hullám dinamikus, elegáns és folyton változik – játékos, de elég hatalmas, hogy hegyeket hordjon el. Pont, mint a képzelet. Hunyd le a szemed és hagyd, hogy a gondolatod ecsetje hullámokat szántson. Az álom csak a kezdet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Képzelj el egy új világot magadnak, egy álmot melyben minden lehetséges. Egy üres lapot, amely csak arra vár, hogy teleírd. Amit látsz, még nem a valóságod, azt később teremtheted meg, kedved szerint. Közeledik a képzelet hulláma. Lovagold meg az Esprit Imagine parfümjével.

Új illat, új történet. A főszerepben Te, Te és Te. Alakítsd, meséld. Emlékszel mit vettél fel reggel? Miért pont azt a csodás topot, amit mindenki megnézett, megdicsért? Egyszerű a válasz, mert olyan kedved volt, mert tudtad, hogy ma ez passzol leginkább a hangulatodhoz, hiszen a szetted már azelőtt mesél rólad, mielőtt bármit is mondanál. Sőt.
Az illatod is fontos jeleket küld, sőt ezek a jelek képesek akár egy egész történetté összeállni. Olyan, mint az a bizonyos szerelem… Igen, első látásra…
 
Már a parfüm doboza is a hullámzást követi. Egy illúzió, mely felkavarja a képzeletedet. Készülj a váratlanra. Első pillantásra az üveg egyszerű téglatestnek tűnik. Nézd meg jól. Az alján található hullám valójában üreges, és a folyékonyságot idézi. Hogy fokozzuk ezt az innovatív részletet, a kivágott rész egy vékony fémlappal kapcsolódik az üveghez. A női lágy barack, míg a férfi elegáns fekete színben pompázik.
 
Az egyedi üvegekben olyan Illatok várnak rád, amelyeket a képzelet és az érzékek játékai ihlettek. Mind, mind egy igazi történet. Akár csak a miénk ami 1968-ban Susie Russel-lel indult, aki felvett egy stoppolót – Doug Tompkinst -, valahol San Francisco környékén. Vadul tombolt a hippi korszak, egy évvel később rendezték „a” woodstocki fesztivált. Susie és Doug együtt utaztak tovább a lány virágokkal festett lakókocsijával. Persze, hogy szerelem lett az övék. A két szerelmes hippi eleinte az autóból árult ruhákat, melyekből később megszületett és világhírűvé vált az ESPRIT márka.
 
Imagine a férfinak. Pezsdítően hat a fejillatban található keserűnarancs, citrom és kávébab, amelynek mélységet és gazdagságot ad a vibráló virágok együttese, a geránium és ibolya. Egy illat, amitől a pasid a modern férfiasság két lábon járó kinyilatkoztatásává válik. . 
Imagine a hölgyeknek. A mandarin ragyogása és a friss rózsabors vezet át egy virágos szívillatba, melynek középpontjában a lila heliotrop, osmanthus és fehérhúsú őszibarack áll. Ellenállhatatlan, érzéki erőt sugároz a bourbon vanília és a pézsma, mely a legtovább tündököl ebben a virágos-keleties-fás illatban. Intenzív élményt nyújt, miközben felerősíti nőiességünket. Mások képzeletét is beindíthatod. Minden lehetséges, az álom csak a kezdet…- klikk ide!

Címkék: képzelj magadnak világot

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek