2010.08.30.@ 11.08

„Mondd el a történeted, és nyerj Swarovski ajándékot!” (x)

Számítógépes sztoriddal most ESET Smart Security vírusirtót és Swarovski USB kulcsot nyerhetsz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Védd a számítógéped, és ajándékozd meg magad egy kis luxussal!

"Szóval az eddig kiválóan működő számítógépem bemondta az unalmast. Ott ültem előtte, és nem igazán tudtam, mit kellene tennem. A Windows elindult ugyan, de amikor meg akartam nyitni a levelezésemet, annyira lassú volt, hogy közben simán kifestettem magam. Gyors körtelefon, lohasztó eredmény. A barátnőim rendre a pasijukra bízzák a gépük egészségügyi gondjait, a fiú ismerősök pedig segítség helyett többnyire szemrehányó kérdésekkel és visszahozhatatlan adatokról szóló rémtörténetekkel bombáznak…"

"Innentől kezdve, ha meg akartam nyitni bármilyen dokumentumot vagy képet, csak egy újabb felirat jött ki, amit akkor még nem is értettem. Csak annyit láttam, hogy semmilyen fontos dolgot nem tudok megnyitni soha többet…"

Veled is megtörtént már, hogy számítógépedet megfertőzte egy vírus? Veszett el adatod, dokumentumod emiatt? Esetleg van tapasztalatod az ESET NOD32 Antivirussal vagy az ESET Smart Securityvel kapcsolatban?


"… Aztán az interneten keresztül bejelentkeztek a fertőzött gépemre, átvették a kezelését, és egy óra alatt teljesen megtisztították. Minden dokumentumom, minden fotó és videó helyreállt, és az elveszettnek hitt emlékeim visszatértek! Nagyon megkönnyebbültem, nem is tudom leírni, hogy mit éreztem pontosan…"

"…Most újra tiszta és gyors a gépem, ami elég hihetetlen ahhoz képest, hogy már keresztet vetettem a dolgaimra. Már csak annyit kell tennem, hogy kimentem a fontos anyagokat dvd-re, aztán figyelek rá, hogy soha többet ne járjon le a vírusirtó…"

Küldd el igaz történeted a cosmo@eset.hu e-mail címre, és nyerj ESET Smart Security vírusirtó szoftvert, valamint Swarovski USB kulcsot.

Címkék: „mondd ajándékot!” nyerj swarovski történeted

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek